- 19 Eylül 2018
- 14.254
- 38.084
- 598
Bu kadar sözün geçiyorsa niye dert ediyorsun bir lafına bakar donla hepsini kapıya koyman mademMalının ortağı olduğum için o biraz zor ama, iş yerinde yöneticide benim bu arada
güzellikle halletmek istedim hepsi buydu, kötü olmak niye isteyeyim siz olsanız ne yapardınız diye sordum başkası olsa bu şekilde neler yapmazdı..Bu kadar sözün geçiyorsa niye dert ediyorsun bir lafına bakar donla hepsini kapıya koyman madem
Bir yerde de kaynım ve eşimin aldığı evi sattık bu evi aldık demişti. Eşi evlerin hepsini üzerine yapıp miras(varsa tabi bir miras o da muamma)hakkından vazgeçmiş. Şimdi kalanını ödüyorlar anladığım kadarıyla. Bence ev alalım biz ödeyelim bizim uzerimize olsun diye baski yapıp ikna ettiler bir şekilde.21 Mayıs 2020 konunuz
2020 konunuzda mevcut evde ayrı kişisel alanlar yokken, bir arada yaşama planı yapan ailenin; 3 katlı ayrı daire formunda bir ev alınca, miras ve ortaklık hakkından vazgeçmesi hiç mantıklı görünmüyor.
Avrupa'nın neresindesiniz ?
Evet çünkü müstakbel eltimde ölüyordu kv ve görümce ve elti ile yaşamaya benim gibi enayi başka yoktur emin olunBir yerde de kaynım ve eşimin aldığı evi sattık bu evi aldık demişti. Eşi evlerin hepsini üzerine yapıp miras(varsa tabi bir miras o da muamma)hakkından vazgeçmiş. Şimdi kalanını ödüyorlar anladığım kadarıyla. Bence ev alalım biz ödeyelim bizim uzerimize olsun diye baski yapıp ikna ettiler bir şekilde.
Herşeyi geçtim hadi konu sahibi şikayet edip çıkarın evden madem ev sizin,kiraya verirsiniz geliriniz olur. Ama asla yapamayacaksınız,görümcenizden sonra eltiniz de gelecek o eve yine komün halinde yasayacaksınız. Yurtdışında olupta aile apartmanında yaşamakta ne bileyim.
Sizin bu kadar gücünüz olsa kimsenin ağız kokusunu çekmezsiniz. O göz yok sizde.Malının ortağı olduğum için o biraz zor ama, iş yerinde yöneticide benim bu arada
Herkes keyfinden yönetici yapmadı, mecbur kalındığı için oldu buraya tüm hayatımı anlatacak değilimSizin bu kadar gücünüz olsa kimsenin ağız kokusunu çekmezsiniz. O göz yok sizde.
Bi enayi bulunduysa ikinci de bulunur. Kimlere kimlere bulamaz dedik de gözümüzün önünde nelerini buldular valla. Kendinizi o kadar da garantide görmeyin.Evet çünkü müstakbel eltimde ölüyordu kv ve görümce ve elti ile yaşamaya benim gibi enayi başka yoktur emin olun
Biz şuan izin verdiğimiz için oturabiliyorlar, sen başkasının evinde oturabildiğin için ev seninmi oluyor yada o evden seni çıkaramazlarmı kira yok bişey yok bugün ben şikayet etsem çıkmak zorunda kanunen, kimse kapıda kalmaz merak etmeyin
Ama siz konuyu baştan düzgün anlatamadiniz. Sanki ev eşinizin ailesine aitte siz kadının babasının evine gelmesinden rahatsız oluyormuşsunuz diye anladı herkes.Daha konu oraya gelmedi, bir soru sordum yemediğim linç kalmadı
Olağanüstü yeteneğinize ve zekanıza karşı duramamışlardırHerkes keyfinden yönetici yapmadı, mecbur kalındığı için oldu buraya tüm hayatımı anlatacak değilim
Anlat kız işin ne?Herkes keyfinden yönetici yapmadı, mecbur kalındığı için oldu buraya tüm hayatımı anlatacak değilim
Anaaa birde yurtdışı mı?Bir yerde de kaynım ve eşimin aldığı evi sattık bu evi aldık demişti. Eşi evlerin hepsini üzerine yapıp miras(varsa tabi bir miras o da muamma)hakkından vazgeçmiş. Şimdi kalanını ödüyorlar anladığım kadarıyla. Bence ev alalım biz ödeyelim bizim uzerimize olsun diye baski yapıp ikna ettiler bir şekilde.
Herşeyi geçtim hadi konu sahibi şikayet edip çıkarın evden madem ev sizin,kiraya verirsiniz geliriniz olur. Ama asla yapamayacaksınız,görümcenizden sonra eltiniz de gelecek o eve yine komün halinde yasayacaksınız. Yurtdışında olupta aile apartmanında yaşamakta ne bileyim.
Yöneticilikten fırsatı yoktur şimdi ısrar etme benceAnlat kız işin ne?
Bırakmasın bıraksın demiyorumki benim ilerde kendime yaptığım yatırım olarak düşünüyorum 100 yaşına kadar yaşacak hali yok ya kadınınkv bir de bekarmıs oğlu hayatta bırakmaz ölü yatırımdan kastım buydu siz nereye kv oraya başta çizgisini çekmiş eş kişisi normalde tamamen karşıyım ama evlenirken anlaşmaları buymuş o yüzden eş haklı..
Nedir bu ön yargı, ben napardim ,üzülürdüm insan olarak, gorumcemin yuvası yıkıldı, çocuklarıni düşünürdüm onlar üzülmesin sarsilmasin diye uğraşırdimKızlar, görümcem boşanıyormuş iki çocuğunla, ve bizim oturduğumuz daireye taşınacakmış annesinin yanına annesi bitti bide kızı geldi, hiç sevmem görümcemide her gün gelir artık zırt pırt laf sokmaya, yuvamı yıkmak için elinden geleni yapar çocuğum yok diye.. siz olsanız ne yapardınız eşimle bu durumu konuşsammı yada Kv ile?
Kadının daha gelmeden lokmalarını saymaya başlamışlar geçmiş olsun.Kadının yaşadığı acı yetmiyor bir de siz mi yükleniyorsunuz akraba değil akrepsiniz resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?