Görümcem boşanıyor ve bizim apartmana taşınıyor

Bu kadar sözün geçiyorsa niye dert ediyorsun bir lafına bakar donla hepsini kapıya koyman madem
güzellikle halletmek istedim hepsi buydu, kötü olmak niye isteyeyim siz olsanız ne yapardınız diye sordum başkası olsa bu şekilde neler yapmazdı..

Bir yerde de kaynım ve eşimin aldığı evi sattık bu evi aldık demişti. Eşi evlerin hepsini üzerine yapıp miras(varsa tabi bir miras o da muamma)hakkından vazgeçmiş. Şimdi kalanını ödüyorlar anladığım kadarıyla. Bence ev alalım biz ödeyelim bizim uzerimize olsun diye baski yapıp ikna ettiler bir şekilde.
Herşeyi geçtim hadi konu sahibi şikayet edip çıkarın evden madem ev sizin,kiraya verirsiniz geliriniz olur. Ama asla yapamayacaksınız,görümcenizden sonra eltiniz de gelecek o eve yine komün halinde yasayacaksınız. Yurtdışında olupta aile apartmanında yaşamakta ne bileyim.

Evet çünkü müstakbel eltimde ölüyordu kv ve görümce ve elti ile yaşamaya benim gibi enayi başka yoktur emin olun

Eşiniz ailesini şikayet ederek kapıya atar mı sizce? Ne olacak kız kardeşim annemin yanına gider beraber yaşarlar der. Sorun sizin eşinizde

Evet çünkü müstakbel eltimde ölüyordu kv ve görümce ve elti ile yaşamaya benim gibi enayi başka yoktur emin olun
Bi enayi bulunduysa ikinci de bulunur. Kimlere kimlere bulamaz dedik de gözümüzün önünde nelerini buldular valla. Kendinizi o kadar da garantide görmeyin.

ee tam sırası işte görümcemi istemiyorum gelmesin ev bizim deyin.

Daha konu oraya gelmedi, bir soru sordum yemediğim linç kalmadı
Ama siz konuyu baştan düzgün anlatamadiniz. Sanki ev eşinizin ailesine aitte siz kadının babasının evine gelmesinden rahatsız oluyormuşsunuz diye anladı herkes.
Görümce gelene kadar birşey demeyin. Belki size bir zararı olmaz, annesinin dairesinde sessiz sedasız oturur. Baktınız sorun yaratıyor, o zaman konuşursunuz eşinizle.

Anaaa birde yurtdışı mı?

kv bir de bekarmıs oğlu hayatta bırakmaz ölü yatırımdan kastım buydu siz nereye kv oraya başta çizgisini çekmiş eş kişisi normalde tamamen karşıyım ama evlenirken anlaşmaları buymuş o yüzden eş haklı..

Bırakmasın bıraksın demiyorumki benim ilerde kendime yaptığım yatırım olarak düşünüyorum 100 yaşına kadar yaşacak hali yok ya kadının

Nedir bu ön yargı, ben napardim ,üzülürdüm insan olarak, gorumcemin yuvası yıkıldı, çocuklarıni düşünürdüm onlar üzülmesin sarsilmasin diye uğraşırdim

Konu sahibi iyi yönden bak bence kv bekar kızı anneyle yaşarsa senden bisey beklemezler yoksa eşin annem yalnız hasta olur eder sen bak diyecek biri görümce olunca yükün azalır ana kız yaşasınlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…