Binada kaç daire var,ve tapular kimin üzerine şimdiCan
Canım benim ev kayınvalidemin değildi kocamla kaynım almışlar önceden, ama emin ol en çok eşim çalışıyor
Tamam bak şimdi oldu fikrinizi söylediniz güzel bi dilde, yargılamadanHerkes hata yapar ve bunun da bedeli oluyor malesef.
Kayinvalidenizin öyle veya böyle oturduğu daire kızının gelmesine engel olamazsınız ki.
Görumcenizle muhatap olmayın geldiğinde madem aranız bu kadar kötü. Zaten çalışan insansınız. Evinizin kapısını kapatın. Başta yapabileceğiniz bu zaten.
Geldi yine negatifler kraliçesiSen satamazsın. Uygun görürse kocan satar.
Bu soruyu bir kaç kez cevapladım vallahi yoruldumBinada kaç daire var,ve tapular kimin üzerine şimdi
Ben negatif değilim bunlar senin gerçeklerin. Önleyemiyorsan alışacaksın. Daha az acı çekersin.Geldi yine negatifler kraliçesi
Sağol beni aydınlattığın için, sen olmasaydın farkında değildimBen negatif değilim bunlar senin gerçeklerin.
Yatırımdan kastım sadede maddi değildi. Burayı satarsınız ama kvniz yine sizinle. Ve o da cöpsüz üzüm değil. Oğlu var, kızı var. Mesele para değil ki. Mesele eşinizin annesini çocuğu gibi kendiyle her yere taşıması.Ya herkes tutturmuş bi yatırım diye bugün otururum yarın satarım çok ucuza aldım belki nerden biliyosumuz
kanun neyse o ha anlaşamadınmı boşanıyorsun malının yarısını paylaşıyorsun olay bu kadar eşimde bunu göze alıyorsa kafasının dikine gitsin sorun değilSen satamazsın. Uygun görürse kocan satar.
Napayım o şekilde kabul ettim başka iyi yönleride var eşimin kimse mükemmel değil, çocuk konusunda sorun bende olduğu halde bunu asla kimseye belli etmedi, ve hep arkamda durdu bu benim için çok önemliYatırımdan kastım sadede maddi değildi. Burayı satarsınız ama kvniz yine sizinle. Ve o da cöpsüz üzüm değil. Oğlu var, kızı var. Mesele para değil ki. Mesele eşinizin annesini çocuğu gibi kendiyle her yere taşıması.
Ay bak bu yorum doğru kız iyi yönden bak her şerde bi hayır vardırKonu sahibi iyi yönden bak bence kv bekar kızı anneyle yaşarsa senden bisey beklemezler yoksa eşin annem yalnız hasta olur eder sen bak diyecek biri görümce olunca yükün azalır ana kız yaşasınlar
Doğru kız o şekilde düşünmemiştimKonu sahibi iyi yönden bak bence kv bekar kızı anneyle yaşarsa senden bisey beklemezler yoksa eşin annem yalnız hasta olur eder sen bak diyecek biri görümce olunca yükün azalır ana kız yaşasınlar
Bak böyle deyince de üzüyorsun. Kusurlu değilsin ki belli etsin kendini bu konuda kusur görme herkesin başına bi şey gelebilir eşinin de belki olmayabilir sorun yok gibi görünse de.Napayım o şekilde kabul ettim başka iyi yönleride var eşimin kimse mükemmel değil, çocuk konusunda sorun bende olduğu halde bunu asla kimseye belli etmedi, ve hep arkamda durdu bu benim için çok önemli
Farkında olsan 2 saattir burda benim malım benim mülküm satarım atarım diye söylenip durmazsın. Kocadan izinsiz balkon demiri bile satamayacağın gerçeğini ne kadar kabullenirsen kafan o kadar rahat eder, sanırım boşanma diye bir seçenek zinhar yok.Sağol beni aydınlattığın için, sen olmasaydın farkında değildim
Yatırımı da kv yaptırmıştır kesin, oğulları çalışırken eve beş kuruş yardım yapmadan biriktirmislerdirİ
kocamla ikimizin binası dedi kocasıyla kaynının çıktı
Evet boşanma diye birşey yok kadın hakları diye bişeyde yok muz cumhuriyetinde yaşıyoruz çünküFarkında olsan 2 saattir burda benim malım benim mülküm satarım atarım diye söylenip durmazsın. Kocadan izinsiz balkon demiri bile satamayacağın gerçeğini ne kadar kabullenirsen kafan o kadar rahat eder, sanırım boşanma diye bir seçenek zinhar yok.
Bunlar zaten yapması gereken şeyler. Zaten seni sindirmiş, en ufak fikrini dahi sormuyor bi zahmet özel durumunu herkese servis etmesin yani, az buçuk utanması arlanması olan adam bunu yapmamalı zaten.Napayım o şekilde kabul ettim başka iyi yönleride var eşimin kimse mükemmel değil, çocuk konusunda sorun bende olduğu halde bunu asla kimseye belli etmedi, ve hep arkamda durdu bu benim için çok önemli
Aşkım ben sana boşanamazsın ya da malını satamazsın demiyorum. Bunu yaparsan kocişkonu kaybedeceğini bildiğin için cesaret edemezsin diyorum. Neyini anlamıyorsun?Evet boşanma diye birşey yok kadın hakları diye bişeyde yok muz cumhuriyetinde yaşıyoruz çünkü
Yokmu öyle insanlar, geleneksel bi aile yapısı, çocuk doğuramayınca boşayan veya aldatanBunlar zaten yapması gereken şeyler. Zaten seni sindirmiş, en ufak fikrini dahi sormuyor bi zahmet özel durumunu herkese servis etmesin yani, az buçuk utanması arlanması olan adam bunu yapmamalı zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?