Başka hava atacak bişeyi yoktur ondandır canım takma sen onu he deyip geç, herkes çocuk sahibi olacak diye bişey yok eğer istiyorsan en kısa zamanda umarım bi çocuğun olur.. Çok strese girip kendini hırpalama her şey olacağına varır..Çocuklarınla hava atıyor desem
Yurtdışında doğmanız konuyla alakası yok ki.Siz olayı çok kısa bir şekilde yazmışsınız.Görümcem boşanıyor gelmek istiyor ben gelmesini istemiyorum.Böyle direk yazarsan linçlerede hazırlıklı olmalısın.Yazmadınki mesela ev kocamın şoyle aldık böyle yaptık diye.Yurtdışında doğdum büyüdüm anca bu kadar oluyor kb
Konu sahibi biz sana üzüldüğümüz için yorum yapıyoruz. Sen yurt dışına git, iyi bir işte çalış, o kadar erkek arasından ailesiyle göbek bağını koparamayan bir erkekle evlen, kendi parasını ödediğin aile apartmanında cümbür cemaat yaşa. Gerçekten işin zor. Eminim daha iyi bir tercih yapabilirdin. Size kızdığım nokta şu oldu; görümcenizi suçluyorsunuz ama asıl suçlu kocanız. Ailesine ben mirastan vazgeçip tüm hakkımı satın aldım. Hadi annem yaşlı o burada oturabilir ama diğer kardeşlerim çalışıp kendi başlarının çaresine baksın diyebilir veya biz kredi ödüyoruz, aynı apartmanda oturuyorsak aidat olarak para verip krediye destek olabilirsiniz diyebilir. Eee senin kocan böyle pasif kalırsa yarın elti de nasıl olsa kira derdi yok diye o apartmana gelir. Gelecek senaryosu belli. O yüzden bu konuyu kocanla konuşman lazım ama adama direkt kardeşlerini kov dersen kendi ayağına sıkmış olursun. Bari onlar da aidat olarak krediye yardım etsinler diyebilirsin.
Haklısınız bilemedim bu kadar yanlış anlaşılacağını
E sorarlar zannettim önceYurtdışında doğmanız konuyla alakası yok ki.Siz olayı çok kısa bir şekilde yazmışsınız.Görümcem boşanıyor gelmek istiyor ben gelmesini istemiyorum.Böyle direk yazarsan linçlerede hazırlıklı olmalısın.Yazmadınki mesela ev kocamın şoyle aldık böyle yaptık diye.
Sen böyle yapardın. Ama konu sahibi eşine rağmen kararlar alamaz.Açılın ben konuyu nerden baksanız %85 90 anladımtabi Avrupa'daki konutlara ve kredilere de hakim olduğum için kafamda da oturdu. Tek anlamadığım yer, eşiniz mirastan nasıl vazgeçti? Böyle resmi bir islem var mi gerçekten ya yoksa sözüm namustur gibi bir şey mi yani yarın bir gün anasina loto çıksa ondan da mi vazgeçti? Ya da bir şey oldu annesi her şeyi sattı ölmeden, kardeşlere bir şey kalmadı, kayın yine de alamayacak mi payını? Çok saçma işler.
Ben olsam ev satıldiysa eşimin sadece kendi payını almasını ister, üstüne altinlarimi koyar, ona uygun bir yeri krediyle alırdım. Zaten %10u getirene kredi çıkıyor biz de öyle aldık, bu kadar tantanaya gerek yokmuş.
Aileyle ben beraber oturmam ama diyelim sizin seçme şansınız yoktu, o zaman da en azından 2 daire bir yer alır, kredi ödemeniz olduğu için de kayın ve kvden kira alırdım. Görümce de birkaç ay toparlayana kadar gelsin ama anlasamadigim biriyle aynı yerde yapamazdım. Baştan kalıcı olmadığını söylerdim.
Birde söylüyorum yalan söylüyosunuz diyorlarE sorarlar zannettim önce
İnşallah canımBaşka hava atacak bişeyi yoktur ondandır canım takma sen onu he deyip geç, herkes çocuk sahibi olacak diye bişey yok eğer istiyorsan en kısa zamanda umarım bi çocuğun olur.. Çok strese girip kendini hırpalama her şey olacağına varır..
bi tane arsadan vazgeçti, herşeyden vazgeçti demiyorum tabikideAçılın ben konuyu nerden baksanız %85 90 anladımtabi Avrupa'daki konutlara ve kredilere de hakim olduğum için kafamda da oturdu. Tek anlamadığım yer, eşiniz mirastan nasıl vazgeçti? Böyle resmi bir islem var mi gerçekten ya yoksa sözüm namustur gibi bir şey mi yani yarın bir gün anasina loto çıksa ondan da mi vazgeçti? Ya da bir şey oldu annesi her şeyi sattı ölmeden, kardeşlere bir şey kalmadı, kayın yine de alamayacak mi payını? Çok saçma işler.
Ben olsam ev satıldiysa eşimin sadece kendi payını almasını ister, üstüne altinlarimi koyar, ona uygun bir yeri krediyle alırdım. Zaten %10u getirene kredi çıkıyor biz de öyle aldık, bu kadar tantanaya gerek yokmuş.
Aileyle ben beraber oturmam ama diyelim sizin seçme şansınız yoktu, o zaman da en azından 2 daire bir yer alır, kredi ödemeniz olduğu için de kayın ve kvden kira alırdım. Görümce de birkaç ay toparlayana kadar gelsin ama anlasamadigim biriyle aynı yerde yapamazdım. Baştan kalıcı olmadığını söylerdim.
Çunki yine kısa ve fevri cevaplar verdin.Detaylı şekilde arkadaşlar yanlış anladınız böyle diyil yazmalıydın ne var ne yok diye öyle yazarsan haklı olsan herkes anlar zaten.Birde söylüyorum yalan söylüyosunuz diyorlar
Ben de diyorum ki neden izin veriyorsunuz? Vermek zorunda kalıyorsunuz çünkü anne ve kardeş nihayetinde. Neden böyle saçma bir yatırım yaptınız? Gidip kendinize küçük bir ev alsaydınız tertemiz.Biz şuan izin verdiğimiz için oturabiliyorlar, sen başkasının evinde oturabildiğin için ev seninmi oluyor yada o evden seni çıkaramazlarmı kira yok bişey yok bugün ben şikayet etsem çıkmak zorunda kanunen, kimse kapıda kalmaz merak etmeyin
Kardeşide çalışıyor tabikide eşimle beraber o kadarda uzun boylu değilKonu sahibi biz sana üzüldüğümüz için yorum yapıyoruz. Sen yurt dışına git, iyi bir işte çalış, o kadar erkek arasından ailesiyle göbek bağını koparamayan bir erkekle evlen, kendi parasını ödediğin aile apartmanında cümbür cemaat yaşa. Gerçekten işin zor. Eminim daha iyi bir tercih yapabilirdin. Size kızdığım nokta şu oldu; görümcenizi suçluyorsunuz ama asıl suçlu kocanız. Ailesine ben mirastan vazgeçip tüm hakkımı satın aldım. Hadi annem yaşlı o burada oturabilir ama diğer kardeşlerim çalışıp kendi başlarının çaresine baksın diyebilir veya biz kredi ödüyoruz, aynı apartmanda oturuyorsak aidat olarak para verip krediye destek olabilirsiniz diyebilir. Eee senin kocan böyle pasif kalırsa yarın elti de nasıl olsa kira derdi yok diye o apartmana gelir. Gelecek senaryosu belli. O yüzden bu konuyu kocanla konuşman lazım ama adama direkt kardeşlerini kov dersen kendi ayağına sıkmış olursun. Bari onlar da aidat olarak krediye yardım etsinler diyebilirsin.
O zaman ikna etmeniz daha kolay olur madem yaşıyorlar aidat verip krediye destek olsunlar. Evden atmaktan daha kolay bir yol olduğu düşünüyorumKardeşide çalışıyor tabikide eşimle beraber o kadarda uzun boylu değileşim kaynım ve etlimin bizimle yaşamasını istemiyorki zaten sadece annesi
Çünkü eşim kv ile yaşamak istiyordu ortak karar olarakta aynı bina oldu ya geçmişi şuan değiştiremem bu kadar yargılamayın insanları herkes hata yapar ben asla kabul etmem dediğim şeyi kabul ettim, görümcem iyi insan olsa yeminle bişey demezdim, içimi döküp paylaşmak istedim bu platformda suç oldu amaBen de diyorum ki neden izin veriyorsunuz? Vermek zorunda kalıyorsunuz çünkü anne ve kardeş nihayetinde. Neden böyle saçma bir yatırım yaptınız? Gidip kendinize küçük bir ev alsaydınız tertemiz.
Şikayet edin o zaman madem görümceyi istemiyorsanız. Ama olmuyor değil mi? Aile bağları var ortada.
Yorum yapıyorum. Kayinvalide, kayin, görümce va herkes bir arada yaşamam. Yaşamaya zorlayanla evlenmem.Nedense kimse bu konuya yorum yapmıyor, çok negatif ve saldırgansınız biraz sakin olun
Ya herkes tutturmuş bi yatırım diye bugün otururum yarın satarım çok ucuza aldım belki nerden biliyosumuzBen de diyorum ki neden izin veriyorsunuz? Vermek zorunda kalıyorsunuz çünkü anne ve kardeş nihayetinde. Neden böyle saçma bir yatırım yaptınız? Gidip kendinize küçük bir ev alsaydınız tertemiz.
Şikayet edin o zaman madem görümceyi istemiyorsanız. Ama olmuyor değil mi? Aile bağları var ortada.
Mantıklı düşünmek yerine duygularımla hareket ettim şimdiki aklım olsaydı ha kabul edermiydim etmezdim bu evlilikte olmazdı doğru bişey demiyorum ama şimdi önüme bakmaya çalışıyorumYorum yapıyorum. Kayinvalide, kayin, görümce va herkes bir arada yaşamam. Yaşamaya zorlayanla evlenmem.
Yorum bu. Baştan hatalı olmuş herşey.
Herkes hata yapar ve bunun da bedeli oluyor malesef.Çünkü eşim kv ile yaşamak istiyordu ortak karar olarakta aynı bina oldu ya geçmişi şuan değiştiremem bu kadar yargılamayın insanları herkes hata yapar ben asla kabul etmem dediğim şeyi kabul ettim, görümcem iyi insan olsa yeminle bişey demezdim, içimi döküp paylaşmak istedim bu platformda suç oldu ama
Sen satamazsın. Uygun görürse kocan satar.Ya herkes tutturmuş bi yatırım diye bugün otururum yarın satarım çok ucuza aldım belki nerden biliyosumuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?