Görümcem boşanıyor ve bizim apartmana taşınıyor

Yokmu öyle insanlar, geleneksel bi aile yapısı, çocuk doğuramayınca boşayan veya aldatan
Ne yani sırf boşamıyor, üstüne kuma getirmiyor ya da aldatmıyor diye adamın bütün sülalesine bakacak mısınız? Bunların karşılığı zaten senin de aynı şeyleri yapmaman olur.

Ne yani sırf boşamıyor, üstüne kuma getirmiyor ya da aldatmıyor diye adamın bütün sülalesine bakacak mısınız? Bunların karşılığı zaten senin de aynı şeyleri yapmaman olur.
Değil tabikide bunlar hallolur gönüller bir olduktan sonra kötü kalpli bi insanla aynı binada yaşamak birden bire, ve bunu bu platformda paylaşmak istedim kadın kadının halinden anlar dedik dahada beter oldu

Siz 25 yaşında değil misiniz? Bu yaşta nasıl 3 katlı bina sahibi oldunuz ve çocuk olmuyor diye dert ettiniz?

Yokmu öyle insanlar, geleneksel bi aile yapısı, çocuk doğuramayınca boşayan veya aldatan
Yani sizinkiler de pek modern family gibi değiller sanki Kız tüm 1.derece ve 2.derece yakınlar aynı apartmanda yaşıyor gelmişsin geleneksel aile yapısı diyorsun. Daha ne kadar geleneksel aile yapısı olacak? Artık Anadolu'da bile kimse kolay kolay aile apartmanında yaşamıyor. Sizin apartman Veliefendi hipodromuna dönmüş.

Kastımda o zaten geleneksel aile yapısı olanlar genelde çocuk olmayınca kadını boşarlar ya

Daha bu ne ki, 4 görümce 3 elti kv kayınbaba aynı apartmanda yaşayan var tanıdığım

Değil tabikide bunlar hallolur gönüller bir olduktan sonra kötü kalpli bi insanla aynı binada yaşamak birden bire, ve bunu bu platformda paylaşmak istedim kadın kadının halinden anlar dedik dahada beter oldu
Görümce de kadın? İkiniz de birbirinizin halinden anlamıyorsunuz ama. Kaderinizi erkekler belirliyor siz birbirinizi yiyorsunuz, erkekler de yaptığınız yemeği yiyip camış gibi yayılıyor üstüne çay istiyor, en ufak laf duymadan misler gibi keyif sürüyorlar.

Daha bu ne ki, 4 görümce 3 elti kv kayınbaba aynı apartmanda yaşayan var tanıdığım
Allah sabır versin diyorum. Aile apartmanı meselesini ulusal bir sorun olarak düşünüyordum meğerse globale taşımışız. Nasıl bir milletsek sorunlarımızı bile ihraç ediyoruz

Allah sabır versin diyorum. Aile apartmanı meselesini ulusal bir sorun olarak düşünüyordum meğerse globale taşımışız. Nasıl bir milletsek sorunlarımızı bile ihraç ediyoruz
Giderken ortadoğuyu ceplerine koyup götürüyorlar aile apartmanını da götürecekler tabi.

Ben bile 41 yaşında anne oldum. Hem de ummadığım anda. Kürtajdan hasar görmüş rahmim vardı. Embriyolar tutulmuyordu. Rahmin ölmüş, taşıyıcı anne bul diyen Dr lar oldu. 7. Embriyo transferinde hamile kalıp yavruma kavuştum çok şükür.

Eşimde bazen yemek yapıyor bak bunuda bilemediniz stereotipler her zaman doğru olmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…