Ben zaten kapıya atalım dedim ya direktBugün o boşanır yarın belki siz. Bilemezsiniz. Kadın ailesinin yanına sığınacak tabi ki.
Hiç kimse vazgeçilmez değil, herkesin bi sınırı vardırAşkım ben sana boşanamazsın ya da malını satamazsın demiyorum. Bunu yaparsan kocişkonu kaybedeceğini bildiğin için cesaret edemezsin diyorum. Neyini anlamıyorsun?
Ne yani sırf boşamıyor, üstüne kuma getirmiyor ya da aldatmıyor diye adamın bütün sülalesine bakacak mısınız? Bunların karşılığı zaten senin de aynı şeyleri yapmaman olur.Yokmu öyle insanlar, geleneksel bi aile yapısı, çocuk doğuramayınca boşayan veya aldatan
Değil tabikide bunlar hallolur gönüller bir olduktan sonra kötü kalpli bi insanla aynı binada yaşamak birden bire, ve bunu bu platformda paylaşmak istedim kadın kadının halinden anlar dedik dahada beter olduNe yani sırf boşamıyor, üstüne kuma getirmiyor ya da aldatmıyor diye adamın bütün sülalesine bakacak mısınız? Bunların karşılığı zaten senin de aynı şeyleri yapmaman olur.
Yani sizinkiler de pek modern family gibi değiller sankiYokmu öyle insanlar, geleneksel bi aile yapısı, çocuk doğuramayınca boşayan veya aldatan
Bunu diyende insan evladı olamaz , neden bu kadar kötüyüz anlamıyorum kiHerkes bi tane doğuramıyo benim iki tane var diyen görümceyemi acıyacağım pardon kısır diye laf sokmalar…asıl siz çok önyargılısınız
Oldum işte varmı? Ya duyanda çaldım çırptım sancak vay arkadaş nakit olarak almadık herhaldeSiz 25 yaşında değil misiniz? Bu yaşta nasıl 3 katlı bina sahibi oldunuz ve çocuk olmuyor diye dert ettiniz?
Yumurtalarım döllenmiyormuş oldumuSiz 25 yaşında değil misiniz? Bu yaşta nasıl 3 katlı bina sahibi oldunuz ve çocuk olmuyor diye dert ettiniz?
Kastımda o zaten geleneksel aile yapısı olanlar genelde çocuk olmayınca kadını boşarlar yaYani sizinkiler de pek modern family gibi değiller sankiKız tüm 1.derece ve 2.derece yakınlar aynı apartmanda yaşıyor gelmişsin geleneksel aile yapısı diyorsun. Daha ne kadar geleneksel aile yapısı olacak? Artık Anadolu'da bile kimse kolay kolay aile apartmanında yaşamıyor. Sizin apartman Veliefendi hipodromuna dönmüş.
25 yaşında birinin menopoza girmiş kadın gibi bu kadar umutsuz olmaması lazım.Yumurtalarım döllenmiyormuş oldumu
Daha bu ne ki, 4 görümce 3 elti kv kayınbaba aynı apartmanda yaşayan var tanıdığımYani sizinkiler de pek modern family gibi değiller sankiKız tüm 1.derece ve 2.derece yakınlar aynı apartmanda yaşıyor gelmişsin geleneksel aile yapısı diyorsun. Daha ne kadar geleneksel aile yapısı olacak? Artık Anadolu'da bile kimse kolay kolay aile apartmanında yaşamıyor. Sizin apartman Veliefendi hipodromuna dönmüş.
Görümce de kadın? İkiniz de birbirinizin halinden anlamıyorsunuz ama. Kaderinizi erkekler belirliyor siz birbirinizi yiyorsunuz, erkekler de yaptığınız yemeği yiyip camış gibi yayılıyor üstüne çay istiyor, en ufak laf duymadan misler gibi keyif sürüyorlar.Değil tabikide bunlar hallolur gönüller bir olduktan sonra kötü kalpli bi insanla aynı binada yaşamak birden bire, ve bunu bu platformda paylaşmak istedim kadın kadının halinden anlar dedik dahada beter oldu
Umut elbette var, olacağını umut ediyorum ama çok yıpratıcı bi süreç e bu süreçtede destek olmak yerine köstek olan üzen insanlar oluyor anlattığım gibi hakkımı asla helal etmiyorum görümceme25 yaşında birinin menopoza girmiş kadın gibi bu kadar umutsuz olmaması lazım.
Allah sabır versin diyorum. Aile apartmanı meselesini ulusal bir sorun olarak düşünüyordum meğerse globale taşımışız. Nasıl bir milletsek sorunlarımızı bile ihraç ediyoruzDaha bu ne ki, 4 görümce 3 elti kv kayınbaba aynı apartmanda yaşayan var tanıdığım
Giderken ortadoğuyu ceplerine koyup götürüyorlar aile apartmanını da götürecekler tabi.Allah sabır versin diyorum. Aile apartmanı meselesini ulusal bir sorun olarak düşünüyordum meğerse globale taşımışız. Nasıl bir milletsek sorunlarımızı bile ihraç ediyoruz
Ben bile 41 yaşında anne oldum. Hem de ummadığım anda. Kürtajdan hasar görmüş rahmim vardı. Embriyolar tutulmuyordu. Rahmin ölmüş, taşıyıcı anne bul diyen Dr lar oldu. 7. Embriyo transferinde hamile kalıp yavruma kavuştum çok şükür.Umut elbette var, olacağını umut ediyorum ama çok yıpratıcı bi süreç e bu süreçtede destek olmak yerine köstek olan üzen insanlar oluyor anlattığım gibi hakkımı asla helal etmiyorum görümceme
Eşimde bazen yemek yapıyor bak bunuda bilemedinizGörümce de kadın? İkiniz de birbirinizin halinden anlamıyorsunuz ama. Kaderinizi erkekler belirliyor siz birbirinizi yiyorsunuz, erkekler de yaptığınız yemeği yiyip camış gibi yayılıyor üstüne çay istiyor, en ufak laf duymadan misler gibi keyif sürüyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?