Ne güzel sevindim sizin adınıza ama bizim gibiler işte çok emek veriyor o süreçlerden geçiyor en ufak yıpratıcı söze tahaammül kalmıyorBen bile 41 yaşında anne oldum. Hem de ummadığım anda. Kürtajdan hasar görmüş rahmim vardı. Embriyolar tutulmuyordu. Rahmin ölmüş, taşıyıcı anne bul diyen Dr lar oldu. 7. Embriyo transferinde hamile kalıp yavruma kavuştum çok şükür.
Meraktan baktımMüge Anlı'daki Şerife'nin yurtdışı şubesisin konu sahibi.
Atalarimizin dediği gibi ' nerde çokluk orda b.kluk'.Daha bu ne ki, 4 görümce 3 elti kv kayınbaba aynı apartmanda yaşayan var tanıdığım
Herkesin eşi bazen arada öyle keyfi denk olursa yapıyor. Siz de bişey görmediğinizden nimet sayıyorsunuz. Adamlar kumandayı eline almış, iki kaşık yemek yapınca birden ohooo çok yardımcı, eşitlikçi olmuyor ki. :)Eşimde bazen yemek yapıyor bak bunuda bilemedinizstereotipler her zaman doğru olmuyor
Nerden baksan yanlış seçim diyorsun yaniHerkesin eşi bazen arada öyle keyfi denk olursa yapıyor. Siz de bişey görmediğinizden nimet sayıyorsunuz. Adamlar kumandayı eline almış, iki kaşık yemek yapınca birden ohooo çok yardımcı, eşitlikçi olmuyor ki. :)
Valla bilemiyorum artık.Nerden baksan yanlış seçim diyorsun yani
Boşanmış dul birde çocuklar senden benden daha iyi şartlarda yaşabiliyor devlet çok yardım ediyo ama manevi olarak yanında tabikide ailesinin durması güzel bişey ama bahsettiğiniz görümce kişisi acınacak bir kadın değil keşke sizin bizim gibi olsa başımın üstünde yeri olurduDestek olmanız gereken yerde ilk darbeyi hemen en yakindakiler vuruyor yine boşanmış dul 2 de çocuk gelecek başımıza hemen bir tüyler urpermis Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin... O kötüyse siz mesafe koyun esinizle baştan konuşun ama şimdiden yaygara yaparsanız haklı olsanız bile haksız duruma düşersiniz tabiki öncelik kendi yuvanız eşiniz fakat koruma yöntemi bu değil sınır çizin uymazsa uyarın ve sizle aynı evi paylaşmayacak sonucta işim var der gorusmezsiniz ev basacak değil sonuçta.
Öyle yapmayı deneyeceğimDestek olmanız gereken yerde ilk darbeyi hemen en yakindakiler vuruyor yine boşanmış dul 2 de çocuk gelecek başımıza hemen bir tüyler urpermis Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin... O kötüyse siz mesafe koyun esinizle baştan konuşun ama şimdiden yaygara yaparsanız haklı olsanız bile haksız duruma düşersiniz tabiki öncelik kendi yuvanız eşiniz fakat koruma yöntemi bu değil sınır çizin uymazsa uyarın ve sizle aynı evi paylaşmayacak sonucta işim var der gorusmezsiniz ev basacak değil sonuçta.
E şimdi kira alamıyorsunuz, sizin evinizde otururken kira ödemeden ev alacak kadar birikim yapacaklar, mirasda da payı yokmuş eşinizin acaba sizden kacirmak için mi böyle yaptılar? Orasını hiç anlayamadim. gelenekseller ya hani eşinizin de kizkardesinden zihin olarak farkı yoktur belki aynı düşünüyor belli etmiyordur.Ölü yatırım niye olsun , ev almak hiç bi zaman ölü yatırım değil yarın belki oturmam kiraya veririm kira gelirim olur
Mirasın hepsi değil, küçük bir arsa, beş parmağın beşi bir değil , şuanda öyle gelmiyor bana belli etmiyorsada Oscarlık performans diyelim ozmn ne diyeyimE şimdi kira alamıyorsunuz, sizin evinizde otururken kira ödemeden ev alacak kadar birikim yapacaklar, mirasda da payı yokmuş eşinizin acaba sizden kacirmak için mi böyle yaptılar? Orasını hiç anlayamadim. gelenekseller ya hani eşinizin de kizkardesinden zihin olarak farkı yoktur belki aynı düşünüyor belli etmiyordur.
Kızı hakaretler ettiği kadının evine geliyorsa gurur yapmayıp diycek bişey yok, sizin fikirniz saygı duyuyorumEvin kime ait oldugunu bir kenara birakalim da evde kv yaşıyorsa kizinin da boşandığında gelmesi oldukca normal.
Ev eşimle bana aitEv sizin değil kayinpederinizin ve gorumcenizde anne babasının evine gidiyor. Ama sevmediğim bi insanla sürekli iç içe olmak istemezdim. Taşınma imkanınız yok mu?
Evi alirken altınlarımı bozdurdum, krediyi ödüyorum çalışıp yasal olarakta ikimizin üstünde ev, bir kaç kez yazdım cevap olarak yanlış anlaşılmasın kv/ kayınpederin evi değil öyle olsa ne haddimeEv eşimle bana ait
Siz para verip kayinvalidenizin bulunduğu apartmandan ev mi aldınız?Ev eşimle bana ait
Binayı biz aldık oda bi dairede bedava oturuyorSiz para verip kayinvalidenizin bulunduğu apartmandan ev mi aldınız?
Katip yaaa asajhdjsdjkskalfk yemin ediyorum gülmekten çatladımÖlürüm.
O iş öyle değil işte.Binayı biz aldık oda bi dairede bedava oturuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?