Görümcem boşanıyor ve bizim apartmana taşınıyor

Ne güzel sevindim sizin adınıza ama bizim gibiler işte çok emek veriyor o süreçlerden geçiyor en ufak yıpratıcı söze tahaammül kalmıyor

Eşimde bazen yemek yapıyor bak bunuda bilemediniz stereotipler her zaman doğru olmuyor
Herkesin eşi bazen arada öyle keyfi denk olursa yapıyor. Siz de bişey görmediğinizden nimet sayıyorsunuz. Adamlar kumandayı eline almış, iki kaşık yemek yapınca birden ohooo çok yardımcı, eşitlikçi olmuyor ki. :)

Nerden baksan yanlış seçim diyorsun yani

Destek olmanız gereken yerde ilk darbeyi hemen en yakindakiler vuruyor yine boşanmış dul 2 de çocuk gelecek başımıza hemen bir tüyler urpermis Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin... O kötüyse siz mesafe koyun esinizle baştan konuşun ama şimdiden yaygara yaparsanız haklı olsanız bile haksız duruma düşersiniz tabiki öncelik kendi yuvanız eşiniz fakat koruma yöntemi bu değil sınır çizin uymazsa uyarın ve sizle aynı evi paylaşmayacak sonucta işim var der gorusmezsiniz ev basacak değil sonuçta.

Boşanmış dul birde çocuklar senden benden daha iyi şartlarda yaşabiliyor devlet çok yardım ediyo ama manevi olarak yanında tabikide ailesinin durması güzel bişey ama bahsettiğiniz görümce kişisi acınacak bir kadın değil keşke sizin bizim gibi olsa başımın üstünde yeri olurdu

Öyle yapmayı deneyeceğim

Ölü yatırım niye olsun , ev almak hiç bi zaman ölü yatırım değil yarın belki oturmam kiraya veririm kira gelirim olur
E şimdi kira alamıyorsunuz, sizin evinizde otururken kira ödemeden ev alacak kadar birikim yapacaklar, mirasda da payı yokmuş eşinizin acaba sizden kacirmak için mi böyle yaptılar? Orasını hiç anlayamadim. gelenekseller ya hani eşinizin de kizkardesinden zihin olarak farkı yoktur belki aynı düşünüyor belli etmiyordur.

Mirasın hepsi değil, küçük bir arsa, beş parmağın beşi bir değil , şuanda öyle gelmiyor bana belli etmiyorsada Oscarlık performans diyelim ozmn ne diyeyim

Evin kime ait oldugunu bir kenara birakalim da evde kv yaşıyorsa kizinin da boşandığında gelmesi oldukca normal.

Ev sizin değil kayinpederinizin ve gorumcenizde anne babasının evine gidiyor. Ama sevmediğim bi insanla sürekli iç içe olmak istemezdim. Taşınma imkanınız yok mu?

Binayı biz aldık oda bi dairede bedava oturuyor
O iş öyle değil işte.

Sizin ilk gelin gittiğiniz villa satılmış,parasının üstüne kredi çekilmiş,altınlar koyulmuş (yani herkes bir şeyler yapmış taşın altına elini koymuş) ve yeni apartman alınmış. O zaman o ev sizin ve eşinizin olmuyor,kvnizin hatta ölmüş kpinizin dahi hakkı var. İnsanları salak yerine koymayın. Şu anda siz ödeme yapıyorsunuz diye koskoca apartman sizin ve eşinizin olmuyor. Tapusu sizin olsa da olmuyor. Yukarıda Allah var. Ana para kv kpin. Dolayısıyla görümcenizin de hakkı var orada. Görümcenizin kötü bir insan olması,çocuğunuzun olmamasıyla ilgili gerzekçe konuşması ayrı bir konu,boşanıp annesinin evine gelecek olması ayrı bir konu. Eşinizin de sizinle olan cinsel hayatını anlatmaması lütuf değil. Avrupanın göbeğinde yaşayıp da bu kadar dünyadan bihaber olmayın ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…