Görümcem boşanıyor ve bizim apartmana taşınıyor

O ev kp kalma değilki onuda eşim 16 yaşından beri çalışıp kendi emeğiyle aldı

Hala anlamamakta ısrarcısınız
Eşinin senden önceki emeklerinde de senin hakkın yok ama
O kadar saçma bi yorumki, yani yorum yazmak için yorum yapmışsın sadece benim hakkım var demedim kendisi evi sattı benimle bi ev aldı kimse silah dayamadı yani bu görümcemin abisinin evinde hakkı olmadığı gerçeğini yine değiştirmiyor

Evde kv ve kp payı yok ki. Satılan ev eşi ve kayinbiraderin ortak eviymis. Eşi o evin parasını koymuş, bu arkadaş da altinini, üstünü de 30 sene kredi çekmişler. Şu an evde onların hiçbir payı yok. Kv kendi üstüne arsa marsa başka yatırımları var, o da fakir açıkta değil.

Yani görümcenin geleceği ev beren ve kocasına mı ait? Evde kv yalnız mı yaşıyor? Baktığım sayfalarda cevap bulamadım

Yani görümcenin geleceği ev beren ve kocasına mı ait? Evde kv yalnız mı yaşıyor? Baktığım sayfalarda cevap bulamadım
Burda villa gibi apartmanlar oluyor 3 katlı mesela, bunlar her katı ayırıp daire yapmışlar. Berenin eşi annesini yalnız bırakmamak için bir kata onu diğer kata da bekar erkek kardeşini oturtmus. Önceki satılan evde hepsi birlikte tek dairede yaşıyorlarmış ve o ev berenin eşi ve kayinbiraderin üstüneymis. Satilinca burayı alırken eşi o parayı koymuş kardeşiyle bir şekilde miras bir arsa üstüne helallesip halletmisler. Evden gelen parayla, berenin altiniyla ve 30 yıllık krediyle bu ev alınmış. Ödeyen berenle eşi. Diğerleri beleşe oturuyor. Özünde kadın haklı. Ama kendi evi üstünde söz sahibi bile değil

Pardon da sana ne ? Annesinin mülkü sana neee? Konuşsam mı demişsin birde sana mı soracaklar? Şahsen eşin olsam seni yollarım. Görüşmek istemiyorsan görüşmezsin ama boşanmış bir kadın ailesinin yanına gelir napsın?

Nereden biliyoruz ama bunun doğru olduğunu? Sizin aklınız alıyor mu mesela ben 16 yaşında çalışmaya başlayıp abimle ev alacağım ama benim annem babam benim evim olana kadar ne yapacaklar?çadırda mı yaşayacaklar mesela?

Türkiyede yaşıyorlarmış zaten küçükken ya yalan borcummu var niye böyle bişey uydurcamki durduk yere

Arkadaşlar yanlış anlaşılmasın daire eşimle bana ait
Birlikte mi aldınız? Bir süre destek çıkılsa ne olacak? Rahatsız olduğun durumda eşinle konuşursun. Senin kız kardeşin ortada kalsa ne yapacaksın? Düzenini oturtur gider ne yapsın yani? Beğenmedim like atanlar da ayrı kafa ya birgün muhtaç duruma düşünce görürüm sizi ben empati yapiyorum şahsen. 3 katlı binaya bir kadını sığdıramayan yine kendi hemcinsi yuh.

Bu insanlar kv falan fakir fukara değil ki, arsaları falan varmış, yatırımı o şekilde yapmışlar demek ki, anlatıyor işte neden yalan ya da doğru diye düşüneyim ne varsa ona gore yazıyorum. Ama ev iki erkek kardesinmis. Ya avrupada bundan 5 10 sene önce ev almakta ne vardı ki, tanıdığım herkesin evi var. 2 kişi krediyle almışlardır. Şimdi de satmış burayı alırken anapara yapmışlar.

Kısır diye dalga geçtiğin kadının evine gelmekte tükürdüğünü yalamak derim

Aynen

Evlerini satmışlar fln uzun hikaye ama işin özü bu
Evlerini satıp ya çocuklarına vermişlerdir sermaye yapılsın diye,ya da evi alırlarken üstüne eklemişlerdir. Arkadaşım,kendinizden pay biçin. Bu yaşınızda para kazanmaya başlayana kadar ana babanızın bir şeyi yok muydu? İlla ki bir evleri vardır,ya da arabaları vardır. Onu satıp üzerne siz kredi çekip evi büyütseniz o evde hiç hakları olmayacak mı yani tapu sizin üzerinize diye? Hak yemeyin,gerçekçi olun. Kredi çekerken sizin üzerinize oluyor diye tapu sizin. Yoksa eskiye inerseniz mutlaka kv kpin hakkı vardır o evde. İnsanlar evi satıp yiyip bitirmemişlerdir illa ki.

Mesafeli olun sakın kayınvalidenizle konuşmak gibi bir hata yapmayın anneler kızlarını düşkün olur siz eğer sorarsanız sizin bundan rahatsızlık duyduğunuzu düşünüp size tavır alabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…