- 5 Mayıs 2013
- 33.868
- 41.400
- 798
Hani annesiya onun. Her anne kiz arasinda olabilir. Nereye gidecekti ki?Kızı hakaretler ettiği kadının evine geliyorsa gurur yapmayıp diycek bişey yok, sizin fikirniz saygı duyuyorum
O ev kp kalma değilki onuda eşim 16 yaşından beri çalışıp kendi emeğiyle aldıO iş öyle değil işte.
Sizin ilk gelin gittiğiniz villa satılmış,parasının üstüne kredi çekilmiş,altınlar koyulmuş (yani herkes bir şeyler yapmış taşın altına elini koymuş) ve yeni apartman alınmış. O zaman o ev sizin ve eşinizin olmuyor,kvnizin hatta ölmüş kpinizin dahi hakkı var. İnsanları salak yerine koymayın. Şu anda siz ödeme yapıyorsunuz diye koskoca apartman sizin ve eşinizin olmuyor. Tapusu sizin olsa da olmuyor. Yukarıda Allah var. Ana para kv kpin. Dolayısıyla görümcenizin de hakkı var orada. Görümcenizin kötü bir insan olması,çocuğunuzun olmamasıyla ilgili gerzekçe konuşması ayrı bir konu,boşanıp annesinin evine gelecek olması ayrı bir konu. Eşinizin de sizinle olan cinsel hayatını anlatmaması lütuf değil. Avrupanın göbeğinde yaşayıp da bu kadar dünyadan bihaber olmayın ya
Ne güzel dünya ya benim abimin aldığı evde benim hakkım olcak düşünseneO ev kp kalma değilki onuda eşim 16 yaşından beri çalışıp kendi emeğiyle aldı
Eşinin senden önceki emeklerinde de senin hakkın yok amaNe güzel dünya ya benim abimin aldığı evde benim hakkım olcak düşünsene
O kadar saçma bi yorumki, yani yorum yazmak için yorum yapmışsın sadeceEşinin senden önceki emeklerinde de senin hakkın yok ama
Evde kv ve kp payı yok ki. Satılan ev eşi ve kayinbiraderin ortak eviymis. Eşi o evin parasını koymuş, bu arkadaş da altinini, üstünü de 30 sene kredi çekmişler. Şu an evde onların hiçbir payı yok. Kv kendi üstüne arsa marsa başka yatırımları var, o da fakir açıkta değil.O iş öyle değil işte.
Sizin ilk gelin gittiğiniz villa satılmış,parasının üstüne kredi çekilmiş,altınlar koyulmuş (yani herkes bir şeyler yapmış taşın altına elini koymuş) ve yeni apartman alınmış. O zaman o ev sizin ve eşinizin olmuyor,kvnizin hatta ölmüş kpinizin dahi hakkı var. İnsanları salak yerine koymayın. Şu anda siz ödeme yapıyorsunuz diye koskoca apartman sizin ve eşinizin olmuyor. Tapusu sizin olsa da olmuyor. Yukarıda Allah var. Ana para kv kpin. Dolayısıyla görümcenizin de hakkı var orada. Görümcenizin kötü bir insan olması,çocuğunuzun olmamasıyla ilgili gerzekçe konuşması ayrı bir konu,boşanıp annesinin evine gelecek olması ayrı bir konu. Eşinizin de sizinle olan cinsel hayatını anlatmaması lütuf değil. Avrupanın göbeğinde yaşayıp da bu kadar dünyadan bihaber olmayın ya
Yani görümcenin geleceği ev beren ve kocasına mı ait? Evde kv yalnız mı yaşıyor? Baktığım sayfalarda cevap bulamadımEvde kv ve kp payı yok ki. Satılan ev eşi ve kayinbiraderin ortak eviymis. Eşi o evin parasını koymuş, bu arkadaş da altinini, üstünü de 30 sene kredi çekmişler. Şu an evde onların hiçbir payı yok. Kv kendi üstüne arsa marsa başka yatırımları var, o da fakir açıkta değil.
Burda villa gibi apartmanlar oluyor 3 katlı mesela, bunlar her katı ayırıp daire yapmışlar. Berenin eşi annesini yalnız bırakmamak için bir kata onu diğer kata da bekar erkek kardeşini oturtmus. Önceki satılan evde hepsi birlikte tek dairede yaşıyorlarmış ve o ev berenin eşi ve kayinbiraderin üstüneymis. Satilinca burayı alırken eşi o parayı koymuş kardeşiyle bir şekilde miras bir arsa üstüne helallesip halletmisler. Evden gelen parayla, berenin altiniyla ve 30 yıllık krediyle bu ev alınmış. Ödeyen berenle eşi. Diğerleri beleşe oturuyor. Özünde kadın haklı. Ama kendi evi üstünde söz sahibi bile değilYani görümcenin geleceği ev beren ve kocasına mı ait? Evde kv yalnız mı yaşıyor? Baktığım sayfalarda cevap bulamadım
Kvniz kpiniz bir dikili taş sahibi değillermiş yani oğulları 16 yaşına gelene kadar çadırda mı yaşamışlar?O ev kp kalma değilki onuda eşim 16 yaşından beri çalışıp kendi emeğiyle aldı
Kızlar, görümcem boşanıyormuş iki çocuğunla, ve bizim oturduğumuz daireye taşınacakmış annesinin yanına annesi bitti bide kızı geldi, hiç sevmem görümcemide her gün gelir artık zırt pırt laf sokmaya, yuvamı yıkmak için elinden geleni yapar çocuğum yok diye.. siz olsanız ne yapardınız eşimle bu durumu konuşsammı yada Kv ile?
Evlerini satmışlar fln uzun hikaye ama işin özü buKvniz kpiniz bir dikili taş sahibi değillermiş yani oğulları 16 yaşına gelene kadar çadırda mı yaşamışlar?
Nereden biliyoruz ama bunun doğru olduğunu? Sizin aklınız alıyor mu mesela ben 16 yaşında çalışmaya başlayıp abimle ev alacağım ama benim annem babam benim evim olana kadar ne yapacaklar?çadırda mı yaşayacaklar mesela?Evde kv ve kp payı yok ki. Satılan ev eşi ve kayinbiraderin ortak eviymis. Eşi o evin parasını koymuş, bu arkadaş da altinini, üstünü de 30 sene kredi çekmişler. Şu an evde onların hiçbir payı yok. Kv kendi üstüne arsa marsa başka yatırımları var, o da fakir açıkta değil.
Türkiyede yaşıyorlarmış zaten küçükken ya yalan borcummu var niye böyle bişey uydurcamki durduk yereNereden biliyoruz ama bunun doğru olduğunu? Sizin aklınız alıyor mu mesela ben 16 yaşında çalışmaya başlayıp abimle ev alacağım ama benim annem babam benim evim olana kadar ne yapacaklar?çadırda mı yaşayacaklar mesela?
Birlikte mi aldınız? Bir süre destek çıkılsa ne olacak? Rahatsız olduğun durumda eşinle konuşursun. Senin kız kardeşin ortada kalsa ne yapacaksın? Düzenini oturtur gider ne yapsın yani? Beğenmedim like atanlar da ayrı kafa ya birgün muhtaç duruma düşünce görürüm sizi ben empati yapiyorum şahsen. 3 katlı binaya bir kadını sığdıramayan yine kendi hemcinsi yuh.Arkadaşlar yanlış anlaşılmasın daire eşimle bana ait
Bu insanlar kv falan fakir fukara değil ki, arsaları falan varmış, yatırımı o şekilde yapmışlar demek ki, anlatıyor işte neden yalan ya da doğru diye düşüneyim ne varsa ona gore yazıyorum. Ama ev iki erkek kardesinmis. Ya avrupada bundan 5 10 sene önce ev almakta ne vardı ki, tanıdığım herkesin evi var. 2 kişi krediyle almışlardır. Şimdi de satmış burayı alırken anapara yapmışlar.Nereden biliyoruz ama bunun doğru olduğunu? Sizin aklınız alıyor mu mesela ben 16 yaşında çalışmaya başlayıp abimle ev alacağım ama benim annem babam benim evim olana kadar ne yapacaklar?çadırda mı yaşayacaklar mesela?
Kısır diye dalga geçtiğin kadının evine gelmekte tükürdüğünü yalamak derimBirlikte mi aldınız? Bir süre destek çıkılsa ne olacak? Rahatsız olduğun durumda eşinle konuşursun. Senin kız kardeşin ortada kalsa ne yapacaksın? Düzenini oturtur gider ne yapsın yani? Beğenmedim like atanlar da ayrı kafa ya birgün muhtaç duruma düşünce görürüm sizi ben empati yapiyorum şahsen. 3 katlı binaya bir kadını sığdıramayan yine kendi hemcinsi yuh.
AynenBu insanlar kv falan fakir fukara değil ki, arsaları falan varmış, yatırımı o şekilde yapmışlar demek ki, anlatıyor işte neden yalan ya da doğru diye düşüneyim ne varsa ona gore yazıyorum. Ama ev iki erkek kardesinmis. Ya avrupada bundan 5 10 sene önce ev almakta ne vardı ki, tanıdığım herkesin evi var. 2 kişi krediyle almışlardır. Şimdi de satmış burayı alırken anapara yapmışlar.
Evlerle ilgili net bir şey yazsanız yorumlar ona göre yapılır.
Siz 3 katlı bina aldınız . 3 katın hepsi de sizin mi yoksa sadece oturduğunuz daire mi sizin ?
Evlerini satıp ya çocuklarına vermişlerdir sermaye yapılsın diye,ya da evi alırlarken üstüne eklemişlerdir. Arkadaşım,kendinizden pay biçin. Bu yaşınızda para kazanmaya başlayana kadar ana babanızın bir şeyi yok muydu? İlla ki bir evleri vardır,ya da arabaları vardır. Onu satıp üzerne siz kredi çekip evi büyütseniz o evde hiç hakları olmayacak mı yani tapu sizin üzerinize diye? Hak yemeyin,gerçekçi olun. Kredi çekerken sizin üzerinize oluyor diye tapu sizin. Yoksa eskiye inerseniz mutlaka kv kpin hakkı vardır o evde. İnsanlar evi satıp yiyip bitirmemişlerdir illa ki.Evlerini satmışlar fln uzun hikaye ama işin özü bu
Mesafeli olun sakın kayınvalidenizle konuşmak gibi bir hata yapmayın anneler kızlarını düşkün olur siz eğer sorarsanız sizin bundan rahatsızlık duyduğunuzu düşünüp size tavır alabilirKızlar, görümcem boşanıyormuş iki çocuğunla, ve bizim oturduğumuz daireye taşınacakmış annesinin yanına annesi bitti bide kızı geldi, hiç sevmem görümcemide her gün gelir artık zırt pırt laf sokmaya, yuvamı yıkmak için elinden geleni yapar çocuğum yok diye.. siz olsanız ne yapardınız eşimle bu durumu konuşsammı yada Kv ile?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?