Sizde konuda yazsaydiniz bunları nereden bilelim müneccimmiyiz biz?millet yorumları okumadan dümdüz linçliyor gülüyorum sadece şuan
Anlayan nasıl anlıyorBen bir halt anlamadım zaten, saçma sapan
Kısır diye dalga geçtiğin kadının evine gelmekte tükürdüğünü yalamak derim
Ülke Türkiye olsa nolacak,Avrupada olsa nolacak? Sonuçta bir evleri varmış,satmışlar ve parası bir yerlere eklenmiş sevgili arkadaşım. Yalan söylüyorsunuz demiyorum. Tapu sizin diye o ev sizin olmuyor manevi olarak,hak diye bir şey var. Dürüst olmak lazım.Türkiyede yaşıyorlarmış zaten küçükken ya yalan borcummu var niye böyle bişey uydurcamki durduk yere
O öyle düşünmüyordur ki, abilerimin evi, ailem de orda diye rahat rahat geliyordur. Bu yüzü veren de belli ama sen toz kondurmuyorsun ona.Kısır diye dalga geçtiğin kadının evine gelmekte tükürdüğünü yalamak derim
Beni ilgilendirmiyor onun hayatı, ben evlenirken görümcemle oturacağım demedimTamam işte bak muhtaç duruma düşmüş bu bile ders o 2 çocuğun ne suçu var hiç mi acımıyorsun. Ayrıca kadın neden kendi evini terk ediyor onu hiç anlamam eşi terk etsin ailesi de destek çıksın annesi falan çocuklara baksınlar kadında işe girer.
O kadın iki çocuğu ile babaevine dönüyor başka gidecek yeri yok anlaşmıyor iseniz eşiniz ile ayrı eve çıkın durumunuz yok ise de mecbur oturacaksanız yada kendi aileniz bi çözüm önerisi sunacak ne yapsın bu kadın iki çocuk ile sonuçtaKızlar, görümcem boşanıyormuş iki çocuğunla, ve bizim oturduğumuz daireye taşınacakmış annesinin yanına annesi bitti bide kızı geldi, hiç sevmem görümcemide her gün gelir artık zırt pırt laf sokmaya, yuvamı yıkmak için elinden geleni yapar çocuğum yok diye.. siz olsanız ne yapardınız eşimle bu durumu konuşsammı yada Kv ile?
Arkadaşım ozaman benim abim eşinle ev aldı babamlar yardım etti şimdi ben çıkıpta o evde benim babamın parası var benimde hakkım var dersem komik değilmiÜlke Türkiye olsa nolacak,Avrupada olsa nolacak? Sonuçta bir evleri varmış,satmışlar ve parası bir yerlere eklenmiş sevgili arkadaşım. Yalan söylüyorsunuz demiyorum. Tapu sizin diye o ev sizin olmuyor manevi olarak,hak diye bir şey var. Dürüst olmak lazım.
Ne güzel dünya ya benim abimin aldığı evde benim hakkım olcak düşünsene
O ev kp kalma değilki onuda eşim 16 yaşından beri çalışıp kendi emeğiyle aldı
Tamam işte ben de onu diyorum kv kp fakir fukara değillermiş,bir evleri vardır illa ki,oğulları daha büyüğünü alacak diye satıp vermişlerdir,oğulları da çalışıp kazanmış üzerine eklemişlerdir. Şimdi gelin hanım üç kuruş ekleyince hemen ev gelin hanımın olmaz ki. Onu söylemeye çalıştım sadece. Oğulları Avrupadan ev alana kadar bu insanlar Türkiyede bir ev sahibilermiş zaten. İşte o evin parası devam ediyordur bir yerlerde.Bu insanlar kv falan fakir fukara değil ki, arsaları falan varmış, yatırımı o şekilde yapmışlar demek ki, anlatıyor işte neden yalan ya da doğru diye düşüneyim ne varsa ona gore yazıyorum. Ama ev iki erkek kardesinmis. Ya avrupada bundan 5 10 sene önce ev almakta ne vardı ki, tanıdığım herkesin evi var. 2 kişi krediyle almışlardır. Şimdi de satmış burayı alırken anapara yapmışlar.
Kusura bakma ama annesi olmasa boşanan iki çocuklu kadın öz abisinin bizzat evine de bir süre gelebilirdi. Ev benim benim diye kendini de yırtsan eşine de ait bir ev. Hadi kv yok o da öldü ne olacaktı sizin bizzat evinize gelecekti adam kız kardeşini iki çocukla sokakta mı bırakacaktı. Annem babam boşandı biz de ilk etapta evden kaçıp dayıma sığındık yengem böyle mi yapsaydı bize sokakta mı kalacaktık sağolsun abisi olarak anneme destek oldu bir süreArkadaşım ozaman benim abim eşinle ev aldı babamlar yardım etti şimdi ben çıkıpta o evde benim babamın parası var benimde hakkım var dersem komik değilmi
Abiniz eşinizle mi ev aldı anlamadım. Ama şöyle bir örnekle izah edeyim ,bir kardeşim olsa, ev alırken babam da kendi evini satıp kardeşime verse ve hep beraber o evde yaşıyor olsalar,evet o evde babamın parası olduğu için benim de hakkım olmalı. Aksi durumda kardeşim haram yemiş olur.Arkadaşım ozaman benim abim eşinle ev aldı babamlar yardım etti şimdi ben çıkıpta o evde benim babamın parası var benimde hakkım var dersem komik değilmi
Anlayan nasıl anlıyor
Allah seni bildiği gibi yapsın hadsizHıı Ondan bir sürü açıklama yapıp duruyorsun çok itici tavırların var belkide o kadında haksız değildir yaptıklarında.
Dilerim aynı şeyi yaşarsınHıı Ondan bir sürü açıklama yapıp duruyorsun çok itici tavırların var belkide o kadında haksız değildir yaptıklarında.
Tamamda kızlarınada miras bırakcaklarki zatenAbiniz eşinizle mi ev aldı anlamadım. Ama şöyle bir örnekle izah edeyim ,bir kardeşim olsa, ev alırken babam da kendi evini satıp kardeşime verse ve hep beraber o evde yaşıyor olsalar,evet o evde babamın parası olduğu için benim de hakkım olmalı. Aksi durumda kardeşim haram yemiş olur.
Kusura bakma ama annesi olmasa boşanan iki çocuklu kadın öz abisinin bizzat evine de bir süre gelebilirdi. Ev benim benim diye kendini de yırtsan eşine de ait bir ev. Hadi kv yok o da öldü ne olacaktı sizin bizzat evinize gelecekti adam kız kardeşini iki çocukla sokakta mı bırakacaktı. Annem babam boşandı biz de ilk etapta evden kaçıp dayıma sığındık yengem böyle mi yapsaydı bize sokakta mı kalacaktık sağolsun abisi olarak anneme destek oldu bir süre
Dilerim aynı şeyi yaşarsın
Allah seni bildiği gibi yapsın hadsiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?