Görümcem çocuklarını bana bırakıp gidiyor

Bakmak istemeyen her türlü bahaneyi bulur , konu sahibi sanıyor ki kimseye muhtaç olmayacak hayat hep aynı düzeyde gidecek ama hayat öyle değil , işte 3 çocuğu varmış , yarın o kime bırakacak bence otursun bunu düşünsün ,
tabiki bırakılabilir ama kadının durumu belli

hımm fikir belirtmek bırakın ne yaparsa yapsınlar demek midir?

fikriniz güzelmiş.
ben fikrimi belirttim,fikrimi belirttikten sonra devamlı fikrimi sorgulamalarınız var,evet şimdide ne yaparsa yapsınlar diyorum,sizinle ugraşamıcam,konu sahibi @semayerik ,şimdiden sana hayırlı doğumlar diliyorum,başkasının dediklerine bakma,nasıl davranmak istiyorsan öyle davran

Dogru söylüyorsun ama iyilik de yaramıyor bazı kisilere ben eşimin ailesine çok iyi davrandım kar etmedi

Yok ya insanlık önemli bence
Benim ablam benim cocuguma ihtiyaç olduğunda bakmaz aç aç gezmesine göz yumar

Sorunun cevabi ne bakin ne bakmayin bana kalirsa.
Bu konuda muhim olan kisiye gore davranmak.
Mesela eltilerim en zor gunumde yardimci olmadilar eltimin cocuklarina bakmak istemem.
Gorumcem (anlasamasakta) genelde yardimcidir isi dusse yapmayi isterim hemde seve seve.
Yani konu sahibi buna bakmali.
Birde 17 yasinda kizlar pek yardimci olmuyor cep tel. İle hasirnesir oluyorlar bi bardak su versenn icer ancak boyle geneli

her yaptığımız iyiliği karşılık bekleyerek mi yapmalıyız?
erdemli insan karşılık beklemez.

herkes ne yaparsa kendine eder.
iyilikse döner,kötülükse de.
zor durumda kalana yardım edene Allah da kendi sıkıntısında yardımcı olur.

17 yaşındaki çocuk bakım gerektirmez kalkıp yemeğinide alır toparlamada yapar neden bu kadar katısınız 10 gün birine bakmak niye zor geliyor hamilesinizde hasta değilsiniz ya annelerimiz hamileyken tarlalara gidermiş vallahi ya ben çok gerizekalıyım bu hayatta yada insanlar artık bencil

Bu konuda nasıl bir yardım gerekli?

Anlaşılan red edeceksiniz ama red etmenin 30 şekli yok, tek bir red etme yöntemi var hayır bakamam demek. Size bahane ve yalan bularak yalanınıza ortak olmamızı istemiyorsunuzdur umarım.

İkincisi kendi kardeşiniz bunu istese yine red mi ederdiniz?

Üçüncüsü çocuklar kocaman, birbirilerini yememeleri için ağırlığınızı koyarsınız, red etme sebebiniz bu kadar basit olmamalı.

Dördüncüsü emin olun bir gün siz de görümcenize muhtaç olacaksınız, Allah'ın düzeni böyledir, ona höre karar alın derim...

çocuklar 12 ve 17 yaşınd ademişsiniz.altından alıp,mama yedirmiyorsunuz yani..
kocaman çocuklar kavga da etseler tencere tava fırlatmıyorlar heralde.herkes kardeşiyle dalaşır ,biz hiç kavga etmedik kardeşimle diyen var mı?
ne kadar abartılmış,zorunda değilsin falan diye..dünya hali herkesin herkese ihtiyacı var.10 gün szid ekalsalar ne oalcak ki?
HAYAT13 dediği gibi ben de artniyet aramayanlardanım ,bize saf gerizekalı dense de memnunum halimden..

Eşinin kardeşinin çocuğu sonuçta 10 gün için değer mi kalp kırmaya ?
Gerekirse eşinizle konuşursunuz çocuklar çok kavga ediyor bu kadar.

Ben direk söylerdim sen diyemeyip içinde tutanlardansın sanırım

Görümcem hamile.,7/11 yaşındaki sürekli birbirleri ile dalaşan oğullarım her Allahın günü onun yanındalar.Akşam kalmıyorlar belki ama eminim kalmak zorunda kalsalar sorun etmezdi.Allah razı olsun
İnanın anlayamıyorum hiç mi kimsenin birbirine işi düşmeyecek bu kadar mı kötü insanlar olduk

Yanı Baksan ne olacak küçükte değiller

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…