- 10 Şubat 2009
- 5.290
- 2.104
- 698
- 37
tabiki bırakılabilir ama kadının durumu belline yapsın peki? kardeşinin evine de çocuklarını emanet edemeyecekse haydi insanlık için bir Fatiha okuyalım,çoktan ölmüş.
diyorum ki ne yapsın?tabiki bırakılabilir ama kadının durumu belli
siz tartısacak kişi arıyorsunuz,uymayacağım size ,ben fikrimi belirttim,ne yaparsa yapsınlardiyorum ki ne yapsın?
kız 17 oğlan da 14 yaşında falan sanırım kocaman çocuklar yenglerini yemezler hamile diye bir şeyde olmaz.
tabiki bırakılabilir ama kadının durumu belli
hımm fikir belirtmek bırakın ne yaparsa yapsınlar demek midir?siz tartısacak kişi arıyorsunuz,uymayacağım size ,ben fikrimi belirttim,ne yaparsa yapsınlar
ben fikrimi belirttim,fikrimi belirttikten sonra devamlı fikrimi sorgulamalarınız var,evet şimdide ne yaparsa yapsınlar diyorum,sizinle ugraşamıcam,konu sahibi @semayerik ,şimdiden sana hayırlı doğumlar diliyorum,başkasının dediklerine bakma,nasıl davranmak istiyorsan öyle davranhımm fikir belirtmek bırakın ne yaparsa yapsınlar demek midir?
fikriniz güzelmiş.
Bu forumda hep kaynana gorumcenin adı çıkmış. Ama bu gelinler de gerçekten fena yani şu yazilanlara bakarsanız. Gelinler böyle; aman ben istemem yapmam gitmem almam bakmam hıh, dedikçe kaynana görümceler bu hale gelmiş bu konuda anladım ben...Vicdansiz gelin dolu suan bu konu.
Annem çalıştığı için biz kardeşimle orda burda büyüdük
Komiular bile baktı
İyi ki eskiden bu kadar merhametsiz pinpirikli bencil insan yokmuş ya da hepsi kk ya doluşmuş
Eşinizin tarafı ya aman sakın kabul etmeyin hiç biriniz olur mu
Ama ablabız teklif etse aaa ne demek tabi tabi olur
İki yüzlülük resmen
Yanı Baksan ne olacak küçükte değillerMerhaba kızlar görümcem 10 günlüğüne iş gereğiyle ankaraya gidiyor 17 yaşında kızını ve 12 yaşındaki oğlunu bana bırakıyor çocuklar evde birbirlerini yiyorlar zaptetmek çok zor evimde kalmalarını istemiyorum bunu nasıl söyleyebilirim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?