yahu camasır makınesıne atar zaten on gun bu yıkasa ne olurHeee, ben de sandım ki bol kıyafet getirsinler yıkanmasınlar, eve gidince yıkanırlar.(Pardon, uyanalı çok olmadı )
Annem yıllar once Bir komşumuz umreye gidince 3 çocuğuna baktı 1 ay kadar onlarda lise ve ilköğretim öğrencisi idi gündüzleri bizim yanimizda idi akşam da babalarının yanında idi. Anneme bile iyi baktın dediler çünkü kadının kimsesi yoktu annem de kadının halinden anladı çünkü annem de bir yere gitmek istese bizi bırakacak kimsesi yoktu Yakınlarda.Sabahtan beri konuyu takipteyim. Hem çok şaşırdım, hem de çok üzüldüm. Allahtan çevremde iyi insanlar var, yeri geldi komşum baktı ben hastayken çocuklarıma, yeri geldi arkadaşım baktı hem bana hem çocuğuma. Görümcem uzakta yakın olsaydık adım gibi emindim çocuklarından ayırmadan benim çocuklarıma da bakacağına. Ben de böyle bir durumda düşünmem bile. Hatta ben varken daha uzak akraba, ya da arkadaşa bırakmasına bozulurum bile.
ben ikinci hamileliğimde 37. haftaya kadar çalıştım hem de arazide hergün.Kadin gezmeye, tatile, konsere, pikniğe gitmiyor ki. İş için gidiyormuş. Mecbur yani.
Ben bırak gorumceyi, eğer evdeysem komşunun çocuğuna bile bakarım zor durumdaysa.
Zaten çocuklar bakılacak çocuklar da değil büyükler. Sadece göz kulak olunacak, okula gidip gelişleri takip edilecek bu kadar.
Hamileyim Hamileyim. ...herkeste de bu hava. Ne olmuş ki yani sanki açık yaralı hasta allah korusun.
cutemom sizi severim yorumlarınızı begenırım ama bu yorumunuzu begenmedım kusura bakmayın yazmak ıstedımee babalarıyla ayrı
kaynana memlekette
sız goz kulak olmayacaksınızda kım olacak ?
dur bunu herkes yazmıs
profıl resmınden anlasılacagı gıbı ben sızın kapalı hatta baya baya kapalı bır kadın oldugunuzu dusunuyordum
buna baglı olarak sız demek kı bız acıklardan daha cok merhametlı degılmıssınız
asagıda bıle kalmıssınız yazık sadece sorumlulugunuz sacınınızın telını baska bır erkege gostermemek oldugunu hıc sanmıyorum
daha önce bir konu vardı.ben orada da anladım kk hanımlarını.hatta hatta hiç ummadığım kişilerin ne kadar acımasız olduğunu görmüştüm.Allah kimseyi bir kuluna muhtaç etmesin inşallah.Bende inanamadım
Beddua etmem ama inş gün gelir çocuklarını bırakmak zorunda kalırkar ama bırakacak kimseyi bulamazlar. Bilirim o çaresizliği çünkü. İyi oldu bu konu. Kim neymiş görmüş olduk
Konu sahibi,
Kavga eden iki çocuğu evde tek bırakmak olue mu
Bırakacak yeri olsa bu tıyneyteki insana zaten bırakmaz belli ki çaresiz kalmış
Allah korusun ama yarın öbür gün siz ameliyat olsanız bişi olsa çocuklarınızı napacaksınız ? İki tabak koyacaksınız eksilir öisiniz? Ayrıca HASTA Yatalak değilsiniz sadece hamilesiniz.
evet canım aynen bundan oturu kullanmıstımcute merhamet,vicdan herkesin sorumlu olduğu bir konu.
sanırım Allah korkusu olan bir insanın daha hassas olması gerektiğini belirtmek istemişsin.
inanıyorsak inancımızın gereklerinden sorumluyuz hepimiz.:)
Ağzına sağlık....Allah kimseyi, kimsenin eline düşürmesin.
yukarıda yazdım
bunun tek amacı tamamen ortunmek olmasa gerek merhamet dıyorum yukarıda yazdım
bu benım fıkrım ıstedıgımı yazarım
kavga ettıgımımı dusunuyorsunuz ? yazma o zaman
yorumların yorumlanması yasak bıldıgınız uzereburda da adet işine gelmeyene "YAZMA O ZAMAN" demek.
evet konuyu saptırdığınızı düşünüyorum. bu da benim fikrim ve ben de istediğimi yazarım ama sizinle daha fazla bu konuda muhattap olmak istemediğimden bundan sonra bir şey yazmıycam böyle istiyorum çünkü. hadi selametle.
Annem yıllar once Bir komşumuz umreye gidince 3 çocuğuna baktı 1 ay kadar onlarda lise ve ilköğretim öğrencisi idi gündüzleri bizim yanimizda idi akşam da babalarının yanında idi. Anneme bile iyi baktın dediler çünkü kadının kimsesi yoktu annem de kadının halinden anladı çünkü annem de bir yere gitmek istese bizi bırakacak kimsesi yoktu Yakınlarda.
1 ay kadar sürdü herseyleriyle ilgilendi ilgilendik ailecek bugün olsa yine bakar annem.
bıraktığı kişinin durumunuda anlamalıbırakacak kimsesi olsa zaten bu zihniyette birisine o da bırakmaz çocuklarını eminim.
evet kimsesi yokmuş.
ne yapsın peki? kardeşinin evine de çocuklarını emanet edemeyecekse haydi insanlık için bir Fatiha okuyalım,çoktan ölmüş.bıraktığı kişinin durumunuda anlamalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?