- 16 Şubat 2017
- 317
- 168
- 33
- 37
- Konu Sahibi fkecemnaz25
-
arkadaşlar benim bir görümcem var ünv . son sınıfta bize geldi 10 gün falan bizde kalacak sadece ben konuşunca konuşuyor ben konuşmayınca hiç konuşmuyor benle yani ben laf atarsam hiçbir seyini anlatmıyor ben anlatsın demiyorum ama bir insanın evine gidersen de konuşursun bende baktım konuşmuyor bende sustum ne yapsam ben konuşunca konuşuyor yoksa susuyor nasıl davranmalıyım bende o konuşunca mı konuşmalıyım sizce?
arkadaşlar benim bir görümcem var ünv . son sınıfta bize geldi 10 gün falan bizde kalacak sadece ben konuşunca konuşuyor ben konuşmayınca hiç konuşmuyor benle yani ben laf atarsam hiçbir seyini anlatmıyor ben anlatsın demiyorum ama bir insanın evine gidersen de konuşursun bende baktım konuşmuyor bende sustum ne yapsam ben konuşunca konuşuyor yoksa susuyor nasıl davranmalıyım bende o konuşunca mı konuşmalıyım sizce?
Çekingen demek ki, bence sen konu açmaya devam et zamanla yakınlaşır. Arada alışverişe gezmeye filan çıkın.
Bende üniversite okurken halamin yaninda kalmistim. Gercekten baskasinin yaninda kalmak cok zor. Ne kadar yakinin olursa olsun insan kendini rahat hissedemiyor. Bence konusmalisin ve onu kendini rahat hissetmesi icin rahatlatmalisin. Belki senden bi adim bekliyodurarkadaşlar benim bir görümcem var ünv . son sınıfta bize geldi 10 gün falan bizde kalacak sadece ben konuşunca konuşuyor ben konuşmayınca hiç konuşmuyor benle yani ben laf atarsam hiçbir seyini anlatmıyor ben anlatsın demiyorum ama bir insanın evine gidersen de konuşursun bende baktım konuşmuyor bende sustum ne yapsam ben konuşunca konuşuyor yoksa susuyor nasıl davranmalıyım bende o konuşunca mı konuşmalıyım sizce?
Konuşmayın, kitabınızı okuyun. Çalışıyormuşsunuz zaten. Yoruluyorsunuzdur da.hayır ondan eminim karakteri öyle değil ablalarıyla falan gayet konulşuyor bayramda da bana mesaj bile atmadı sonra da evime geldi şimdide konuşmuyor ben laf atınca bende dün ilk defa geldi diye konuştum baktım susuyor vurdum kafayı yattım sabaj da işe geldim akşam gitcem gene suskun eşime de söylemek istemiyorum çünkü sen fesatsın der ben nasıl davrancam bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?