- Konu Sahibi fkecemnaz25
-
evet ev işlerinde yardımcı olur hatta ben çalışıyorum ne yemek yapayım diye sordu acaba arkamda mı konuşuyor diye düşümdüm bir erkek arkadaşın var mı diye sordum oda var dedi ben zaten biliyordum eşim söylemişti laf açmak için sordum kendisine var dedi adı ne dedim söylemedi çok bozuldum buna nasıl davranılır bana biraz fesat gibi geldi. bende en iyisi konuşmayım diye düşündüm ..
Benim görümcemi sana yollayayımarkadaşlar benim bir görümcem var ünv . son sınıfta bize geldi 10 gün falan bizde kalacak sadece ben konuşunca konuşuyor ben konuşmayınca hiç konuşmuyor benle yani ben laf atarsam hiçbir seyini anlatmıyor ben anlatsın demiyorum ama bir insanın evine gidersen de konuşursun bende baktım konuşmuyor bende sustum ne yapsam ben konuşunca konuşuyor yoksa susuyor nasıl davranmalıyım bende o konuşunca mı konuşmalıyım sizce?
iyide bana da erkek arkadaşının adı ne diye sorsan bende cevap vermem size ne adını öğrenip ne yapacaksınızerkek arkadaşın var mı diye sordum oda var dedi ben zaten biliyordum eşim söylemişti laf açmak için sordum kendisine var dedi adı ne dedim söylemedi çok bozuldum ..
evet ev işlerinde yardımcı olur hatta ben çalışıyorum ne yemek yapayım diye sordu acaba arkamda mı konuşuyor diye düşümdüm bir erkek arkadaşın var mı diye sordum oda var dedi ben zaten biliyordum eşim söylemişti laf açmak için sordum kendisine var dedi adı ne dedim söylemedi çok bozuldum buna nasıl davranılır bana biraz fesat gibi geldi. bende en iyisi konuşmayım diye düşündüm ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?