valla hayatım sezeryanda ıc dıkıslerıde saysan yuzlerce atılıyo ama dısarda hıc dıkıs gorunmuyooooooo
yya anlamıyorum neden ısrarla doğum şekillerini kötülüyorsunuz..sadece sizin için demiyorum..ben sizin yazdıklarınızdan etkilenmiyorum ama normal doğum isteyipte etkilenen bir sürü insan var..yapmayın allah aşkına yaa.çıkıyor binde bir sıkıntı çeken anlata anlata bitiremiyorsunuz..oturamadıda kalkamadıda vs vs...sezeryanın hiçmi kötü yanı yok...bir sürü berbat hikaye biliyorum hemde en yakınlarımdan ama burda gelipte anlatmam..sonuçta bir sürü sezeryan olmak isteyen var onları korkutmak istemem..psikolojisini düşünürüm...ayrıca herkeste bir değil..kimine sezryan kötü etki ederken kimisi çok rahat oluyor...Niçin insanları normal doğum diye zorlarlar anlamıyorum.
İnsan çocuğunu nasıl dünyaya getireceğine karar veremiycekmi yahu..
Devlet hastanelerinde doktor girmiyor zaten doğuma...
Kuzenim doğum yaptı geçenlerde normal istiyodu olduda alttan 18 tane dikişi var pansumanı cabası 1 hafta oturamadı poposunun üstüne.Çok pişman oldu ama iş işten geçti.Bu kadar dikişim olucağını bilseydim sezeryan yapardım dedi ki sezeryanda bildiğim kadarıyla 8-10 dikiş ya var yaa yok
Eskiden kadınlar tek bir dikişsiz doğururlarmış.Normal doğum dediğin odur zaten. Doktoruma şunu diycem bana dikişsiz doğum yaptırabilirmisin hadi 2, 3 neysede, idrar kaçırma sorunu yaşamıycağıma garanti verebilirmisin. Verirse tamam bende varım ;-)))kaydirigubbakcemile5
yya anlamıyorum neden ısrarla doğum şekillerini kötülüyorsunuz..sadece sizin için demiyorum..ben sizin yazdıklarınızdan etkilenmiyorum ama normal doğum isteyipte etkilenen bir sürü insan var..yapmayın allah aşkına yaa.çıkıyor binde bir sıkıntı çeken anlata anlata bitiremiyorsunuz..oturamadıda kalkamadıda vs vs...sezeryanın hiçmi kötü yanı yok...bir sürü berbat hikaye biliyorum hemde en yakınlarımdan ama burda gelipte anlatmam..sonuçta bir sürü sezeryan olmak isteyen var onları korkutmak istemem..psikolojisini düşünürüm...ayrıca herkeste bir değil..kimine sezryan kötü etki ederken kimisi çok rahat oluyor...
yapmayın yaaa yapmayın valla yeter artık bu tür şeyler okumaktan bıktım...hamilelerin psikolojisini düşünün lütfen...felaket tellallığı yapmayın...normal doğum o kadar kötü olsaydı kimse doğurmazdı ve Allah bize bunu vermezdi...
normal doğum yapan 30 dak. içinde ayağa kalktı bebeğiyle ilgilendi, sezeryandaki uyanmadı bile.
Arkadaşlar lütfen doğum şekillerini kötülemeyelim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?