Görümcem..dördüzleri..eşim ve ben.. çıldıracağım...

Eeee iyi de sağlık bu...
Kardeş olmasa kim koşacak hastanelere...
Yapmayın yazık günah...
Kadının eşi de hayırsızmış,rahatsızlığı da önemliymiş...
Eşiniz arada laf taşımak yerine kardeşine ve size ayrı ayrı kıymet versin,dengeyi kurmayı öğrensin ve tabii ki sıkıntılarda yanınızda olsun..

ay bazi gorumceler gebertmek istiyorum karisi ister goturur ister birakir hayret ya sinir oluruum boylelerinee

görümcen hastaymış eşi sorumsuz dört çocukla baba evine sığınmış bir kadının psikolojisi ne kadar iyi olabilir ki bir düşünün
biraz daha anlayışlı olmanı öneririm.özelliklede eşim yolda sürünecek falan demişsinizde o kadın ablası eşinizin bırakın o kadar insanlık yapsın canımbenneyaptımkisağlık bu hiçbir şeye benzemez:1no2:

Kocasi sorumsuz diyorsun
kadinin 4 üzü olmus yardima ihtiyaci olmasinmi
annesi kardesi yardim etmezse kim yardim edicek

esinin annesi kardesi
sende esisin orta bir yol bulmaniz lazim...

daha yeni evlisin evinde ayriymis
konumun iyi diye düsün
görümcene karsi elinden geleni yap
cidden sevap alirsin...

Son düzenleme:
Siz yeni evli olduğunuz için eşinizin gözbebeği ve her konuda öncelikli olmayı istemeniz normal AMA.....
Kardeşide hasta, üstelikte eşi ilgisizmiş, kendinizi bir an onun yerine koyup düşünün isterseniz,
Sağlık bu birşeye benzemez, yarınlarımıza fazla güvenmemek lazım bilmem anlatabildimmi...
Şimdi yeni evlilik sendromlarını bir tarafa bırakın ve sizde hasta görümcenizin yardımına koşun bence...
Hem böyle zor zamanlarda yapılan iyilik unutulmaz, hem Allah katında da kazanan yine siz olursunuz.

Mevzu sağlık olunca birşey diyemiyor insanda.
Keşke bu kadar kaba olmasa, yolu bilmiyor mu filan.
ınsanların kardeşte olsa bütün gün başlarında bekleme şansları yok.
Aynı şekilde sizinde.
Gidin yardımcı olun tabi de, kimse hergün zorunlu geleceksin diye,
sıkıştıramaz sizi.
Daha 1.5 aylık evli insanlarında nefes alması gerekmez mi.
Biraz daha size anlayışlı olunması lazım.

Kadın zaten psikolojik olarak çökmüştür,
kocası hayırsız,
dört çocuğu ile baba evine dön..
E kardeşi koşmayacak da kim koşacak şu halde?
Daha 1,5 aylık evliymişsiniz hemen öfleyip püflemeye başlamışsınız..

vallah ne diyeyim bilemedim.aslında ikinizinde kendinize göre haklısınız
o çaresiz ve ameliyatlı bir kadın. aynı zamanda 4üzleri var insan bu zamanda 2 çocuğa zor bakıyor bu kadıncağız napsın 4 tane çocukla canım. ailesi yardım etmek zoruında bu annesi olur abisi olur.sonuçta ailesine sığınmış yarın ne olacağımızı bilemeyiz.
sende daha yeni evlisin ilgi alaka bekliyorsun eşinden o da ablasıyla ilgilendiği için sinirlerin bozulmuş olabilir.
senide anlamak gerek tabi.
bu arada görümcenin biraz sivri dilli olduğunu anladım. evin yolunu bilmiyormu kendi gitsin demesi yanlışşlmaz:
sanırım biraz anlayışlı olman gerekiyor görümcenin sinirleri çok bozuk anlaşılan.evin yolunu bilmiyormu demesi bana öyle his uyandırdı.yada görümcen zaten geçimsizin birimi?
bu arada sana bunları söyleyen kimm merak ettim.sana bunların söylenmesi senin sadece moralini bozmaya ve görümcenden soğmana sebep olur.

şuan evliliğin en kritik en zorlu ylarını yaşıyorsunuz. ilk aylar geçiş dönemidir oldukça zor olabilir.
bu yüzden asla soğumayın. eşinize daha yakın davranın inatlaşıp aranızı açmayın. çünkü karşı tarafında istediği sorun yaratabilmek.
oraya gitmek istemiyorsanız bir kursa yazılın sıkça program yapın. yarın falan yere gidicem oradan annenleree uğrarım falan diyip aradan çıkarın uğradığınızda 1 saati geçmeden eve dönersiniz.ablasıyla siz daha ffazla ilgilenin ki eşinizden beklemesin sizinde canınız sıkılmasın.
evde pasta börek kurabiye yapın. bunu eğlenceli hale getirip eşinize süprizler ypın.
eşinizden övgü aldığını yiyeceklerden tadımlık oraya da götürün. eşim çok beğendi ilk denemem falan diyip mutlu olduğunuzu artık yeni bir aile oluştuğu msjını verin.
asla pes etmeyin.
eşinizle aile konusunda asla tartışmayın. elinizden geleni yapıyor havasında olun.

daha 1.5 aylike vlisiniz ve simdiden bunlarmi dert ettiniz kendinize
allah daha büyük dert vermsin insallah
ama saglik hic biseye benzemez sizde zamani gelir hastalanirsiniz görümcenizde size yardimci olabilir yada ona muhtac kalabilirsiniz
bende bukadar ufak seyleri kendinize sorun edip hayati zorlastirmayin
inanin yoksa ilerde dahada büyük olaylar yasayabilirsiniz

valla esinizin kardesi dort cocukla siginmis annesinin evine ve siz onun hastaligina uzuleceginize esiniz onu getirip goturecek diye uzuluyorsunuz.. sizin kardesiniz bu durumda olsa ne dusunurdunuz..

valla kusura bakmayın ama kadın hasta 4 tane çocuk üstelik dördüz kocası sorumsuz annesinin evine sığınmak zorunda kalmış siz tutmuş neyi dert ediyorsunuz ben görümce değilim 2 tanede görümcem var geneldede hep gelinleri haklı bulurum ama sizde hiç haklı yön göremedim kusura bakmayın :umursamaz:

cildirmaya yer aramissiniz sanirim biraz..
mutlaka evdeki o igneliyici ortam felan kotudur ama karsindaki insani bir dusun 4 tane cocugun var babalar baslarinda yok ameliyat olcaksin ve tek medet umdugun kisi kardesin..
bu durumda karisini ne kadar dusunmen gerekirdi sence?

ay görümcen inşallah kanser değildir, baba hayırsız anneleride olmazsa nolcak o dört çocuk,
dörtüz yapmakta ne kadar tehlikeli o da ayrı bi mevzuu yani, allahtan bi özürleri yok sanırım

belki sizde birgün erkek kardeşinize muhtaç olacaksınız ve gelin sizi istemeyecekyerimsenibenne dersiniz

sorumsuz bir koca

4 çocuk

kötü huylu bir kitle

koşturulması gereken hastane koridorları

baba evine dönmenin ağırlığı

kardeşinden yardım isteyen bir kadın

üslubu kabadır belki ama değil 1,5 ay 1,5 günlük evli olsanız bile sağlık herşeyden önce gelir.. kadıncağız belki eşinizi daha yakın buluyor ve ondan çekinmiyor.. yaşadığı şeyler hiç de kolay şeyler değil.. sizin yapmanız gereken eşinize destek olmak.. sağlık bu,başka bişey değil..

benzer şeyler yaşadım canım senin işin zor şimdi görümcenin kocası sorumsuz oda senin eşine yükleniyo kendi eşinden bekleyeceyi ilgiyi seninkinden bekliyo allah kolaylık versin

Kötü bir şans gerçekten..

Henüz 1,5 aylık evliyken, ciddi bir rahatsızlığı olan ve eşinden hayır gelmeyen bir görümceniz var..

Tabii siz de istersiniz cicim aylarını baş başa, kendi kendinize yaşamayı ama kardeş sonuçta..

eşinizin aradaki dengeyi iyi sağlaması lazım şu an..Sonuçta siz de ilgi alaka bekleyen bir eşsiniz.

-----------------------------------------------------------------------
Görümcenizin de hastalığını, 4 çocuğunu ve hayırsız eşini alet ederek, iyi niyeti suistismar edeceğini sanmıyorum ama sizin için ''kendisi gitsin''tarzında yorum yapması da onun haddi değil...
O kardeşiyse siz de karısısınız..tabii ki sizi de bırakacak eşiniz eve ne var yani bunda? neden rahatsız olmuş ki görümce o an? sonuçta ölüm döşeğinde değil an..O da abartmış ama psiolojisini de bilemeyiz tabii..hastalık çocuk vs vs ...psikolojisi ne durumdadır bilemeyiz.belki boş bulundu öyle diyelim.

Allah şifa versin, ufak tefek şeyleri görmemeye çalışın, dediğim gibi kardeştir sonuçta ama kimsenin de snırlarını aşmasına pek izin vermeyin.

Son düzenleme:
Şimdi ben bu konuda bir görev dağılımı yapacak olsam;

Eşinize,
Kötü huylu bir kitlesi,dördüzleri ve kötü bir kocası olan ablasına destek olma ama bu arada sizi kıracak söylemlere cevap verme görevini...

Size,
1,5 aylık evliliğinizde eşinizin ablası olan kişiye sevmesenizde saygı gösterme,kötü huylu çıktı vah vaah şimdi hep eşim koşturacak gibi gibi hesaplar yapmama görevini...

Görümcenize,
herşeyiyle ilgilenen bir kardeşi varken ona ve onun eşine sıcak ve samimi davranma görevini verirdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…