Görümcem..dördüzleri..eşim ve ben.. çıldıracağım...

dördüzler kaç aylık?
ve tüp bebekle mi olmuş?
merak ettim sadece...
ayrıca nişan döneminde aranız nasıl görümceyle...

şikayet edeceğinize allah rızası için sizinde el uzatmanız gerekmez mi?hiç kimsenin içinde olmak istemeyeceği bir durumda allah şifa versin..

Öncelikle Allah şifa versin görümcenize.
Bence biraz anlayışlı olmayı deneseniz belki böyle düşünmezdiniz.
Evet haklısınız daha evliliğiniz çok yeni,
her anı eşinizle geçirmek istiyorsunuz.
Ama ortada sorumsuz bir kocası ve üstüne dördüzleri olan bir anne var.
Bırakın bu görümce, kaynana, elti önyargılarınıda biraz yardımcı olmaya çalışın.
Sağlıktan önemli bir şey yoktur,
malesef ki görümceniz bir hastalığa yakalanmış.
Biliyorsunuz ki o sorumsuz kocası ona bakmayacak,
bırakında eşiniz görevini yerine getirsin, abiliğini yapsın.
Ailedir bu, kenetlenmek gerekir.
Ha görümceniz şöyle demiş böyle demiş, takılmayın bunlara..
Görüyorsunuz sonuçta yaşadıklarını, hangi ruh halinde olduğunu anlamaya çalışın biraz, yalnız olduğunu hissettirmeyin ona.
Mutluluklar.

Allah yardım etsın gÖrÜmcenın halıne Çok ÜzÜldÜm onun psıkolojısıde ÇÖkmÜŞtÜr Şu an.

görümcenizib haline çok üzüldüm.
hastalığı kötü huylu filan demişsiniz.:çok üzgünüm:
başında koca yok.. 4 çocuk...
allah yardımcısı olsun.
lütfen sizde eşinize destek olun ki ablasıyla daha fazla ilgilenebilsin.
(eşiniz bu durumda sizi daha çok sevecek ve bağlanacaktır)
ayrıca dünya bu
yarın kimin başına ne geleceğini bilemeyiz

yani bir aylık evlisiniz bütün ilginin kendinde olmasını beklemen normal görümcende biraz kabalık etmiş ama oda hastaymış ya kkocası ilgilenmiyosa kim bakacak bu kadına şahsen benimlde böyle bi durumum olsa kocam ilgilenmese abim ilgilenmese dünya başıma yıkılırdı heralde..az daha sabredin .hastalıgnı felan atlatsın sonra duruma göre bakrsınız ..allah kolaylık versin

hepinize yorumlarınız için cok cok tesekkr ederim...ama bazı arkadaslar kötü bi kişiliğim warmış gibi yorumlamı şlar..aksine ben insanlara yardım etmeyi sewen biriyim..sadece zoruma giden arkamdan laflar etmesi ,zor durumda oldugunu bende biliyorum ..cocuklarına hergün yediriyor arkalarından ben koşuyorum ..empati kurup beni anlamaya calışın..sadece kocamla biraz daha wakit gecirmek isterdim...hele şu cicim aylarında..onu o kadar sewiyorum ki paylaşamıyorum bile.zoruma giden de bu zaten..eşi warken niye benm kocam ilgileniyo ki .hayırlısı artık ne diyim..

canım herkesin arkasından konuşulur aslında ufak tefek.
ama senin kulağına kadar gelmemesi lazım...
yeni evlisininz daha öğreniceğiniz çok şey var ilişkiler hakkında..

Allah şifalar versin. Çok zor bir durum.
Böyle durumda olan bir insanın ruh halini de düşünmek lazım.
Neden şöyle dedi böyle dedi diye takmamak lazım.
Önemli bir hastalık, hayırsız eş ve dördüzlerin geleceği bir insanın kaldıracağı şeyler değil.
Kimin ne olacağını Allah bilir.
Her an her şey başımıza gelebilir.
destek olmanın tam zamanı şimdi.
O da istemezdi bu duruma düşmeyi ama istediğimiz her şey olmuyor maalesef.

Bence uzaktan bakip kizmayi birakip sen de onlar katil, hasta gorumcene yardimci ol.
Hasta, muhtac, 4 bebekli kadin. sinirle agzindan cikan birkac soze bu kadar icerlememek gerekir bence. Boyle zamanlarda herseyi bir kenara birakir onlara yardima gidersen iyi bir aile olma yolunda buyuk bir adim atmis olursun.

Son düzenleme:
canım 10 aylıklarmış..
o kadar hasretle kavuştuğu bebeklerine doya doya sarılamamak nasıl zor geliyordur o kadıncağıza da.. yazık..
sen biraz güçlü ol.. kocan seni daha da sevcek bak görürsün.. destek ol bebişlerin dayısına..

diğer konularından birinde eşinin dr olduğunu yazmışsın. açıkcası kadeşim dr olsa bende hastaneye giderken yanımda olmasını isterim ki dr olmasa da görümcenizin yaşadığı durumda ailesinden, kardeşlerinden yardım istemesinden daha doğal bişey olamaz. yeni evliymişsiniz. tabiki eşinzle yanlız kalmak, başbaşa olmak istersiniz ancak ortada sağlık sorunu var, vefasız bir eş var. "neden eşi ilgilenmiyor" demişsiniz. emin olun görümcenizde kardeşi yerine eşinin yanında olmasını isterdi. görümcenizin durumu gerçekten kötü... bence olabildiğince yardımcı olun. eşinizle bir ömür birlikte olacaksınız

Görümcenizin yerinde olsam ben kızardım kardeşime. Dikişlerimi açtırmaya gidicem benimle gelir misin dediğimde kardeşim bana hava sıcak vs derse.
Ve bunun üstüne eşimi eve bırakıcam bari önce seni hastaneye götüreyim derse.
Hata sizde. Eşiniz sadece size ait değil. Evli olsanızda tüm hayatına ipotek koyamazsınız. Onun sizden önce bir annesi babası ablası vs vardı. Evet kimse size kaba davranmamalı ama ortada hasta, eşinin ortada bıraktığı ve 10 aylık 4 tane bebeği olan kadından bahsediyoruz.
Psikolojisini düşünmek lazım

Allah korusun sizin kardeşiniz aynı durumda olsa yine aynı şeyi mi söylerdiniz? eşi var neden ben ilgileneyim, o orda can çekişsin sorunlarıyla ben eşimle cicim aylarımı mı yaşayım derdiniz?
buarada o lafı söylediğini size söyleyen kim?

bende onu merak ettim
arada laf getirip götüren biri var
yoksa eşinmi söylüyor yada kayınvalidenmi?
bu söyleyen kişide biraz sorun var bence

e yuh yani,eşiniz birde doktormuş.tabiki ilgilenecek,ablasının yanında olacak.eşi ilgisiz olmasa bile bir dr olarak bulunmalı yanında,

Bence böyle düşüncelere kapılmadan önce, kendinizi görümcenizin yerine koyun bir de öyle bakın. Empati yaparsanız, ilişkileriniz daha düzenli olacaktır emin olun.

Kusura bakma bıraz ağır yazıcam ama......Benim de erkek kardeşim var Allah senın gıbı gelini kapımızdan içeri sokmasın Allahım hayırlılarla karsılastırsın.Sanki görümceni sırtında taşıyosun kadına zaten kader bı sille atmıs dort cocuguyla ortada kalmıs elbette kendı kardesıne sıgınacak ne bu gereksız kıskanclık esını elınden mı aldılar Allah gostermesın bıgun esın senı koysa kapıya kıme gıdeceksın tabıkı babanın evıne...sen bu sahıplenme ısın bıraz fazla abartmıssın kardes bu kardessss...et tırnak yanı kusura bakma ama resmen kıskanıyosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…