görümcem eşimle fotolarını sosyal paylaşım sitesine koymuş ne yapmaya calışıyor?

Orada yazdığım şeyin şaka olduğunu ilkokula giden bir insanın bile anlayabileceğini düşündüğümden senin yazdığın cümleye böyle bir yorum getirdim.Sadece şaka yapıyorsun herhalde diye bir yorum yazsan bu şekilde tepki vermezdim,sen daha kendi yazdığın yazının bile ne yöne gittiğini anlayamıyorsun.Benim yorumumu anlayamaman çok normalmiş kusura bakma geç fark ettim.

kusura bakma ben ilkokula gitmiyorum ilkokulu bitireli yillar oldu
aslinda sen yazdigin mesajin nereye gittigini bilmiyorsun,ayrica benim yazdigim mesajida bayagi bi buyuterek okumussun napalim gec olsun guc olmasin daha fazla uzatmiycam polemik arayan sensin bence alttan alttan hakaret ediyorsun ama hadi neyse selametle...

Son düzenleme:

Derin gelince size illaki okkalı bir cvp. verecektir, onun yazacaklarından sizi kurtarayım bir nebzede olsa.
Yorumunuz çok çok uslupsuz. Hatta yasaklanma nedeni.
Tekrar yorumu okuyun sizinle ne ilgisi var yazdıklarının, twetyle yorumlaşmışlar onlar. ?
Aradaki yanlış anlaşılma şu melis; sizde kendi eşiniz, abiniz ya da başka biriyle fotoğraf çekin diye imada bulunsaydınız anlaşılırdı, siz onun eşi demişsiniz.
Şaka bile olsa destekli yapmak gerekiyor değil mi ? Yani abi ve eş aynı kulvarlarda değiller.
Amacım sizinle polemiğe girmek değil yazdıklarımlada anlıyorsunuzdur.

yasaklanma sebebi nedir pardon?Üstteki üyeyle benim yorumumla ilgili kusasım geliyor gibisinden konuşmuşlar ben buna haklı olarak tepki gösterince suçlu mu oluyorum.Okkalı bir cevap vericekmiş,versin vermesin diyen oldu mu.Hayır benim anlamadığım ne kadar tabularınız var kusura bakmayın ama siz bu şakayı büyüttükçe ben sizin içinizin fesat olduğunu düşüneceğim.Altı üstü bir şakayı bile nereye getirdiniz.

Zaten benimki şakadan da ziyade bir kinayeydi.Bir insan görümcesinin abisiyle resimler çekinip bunu sosyal paylaşım sitesine koydu diye nasıl gerilebilir üzülebilir anlamadığım için bu şekil bir kinaye yapmıştım.Yazdığım yorumu baştan sona okusaydılar olay zaten bu şekil almazdı.Bir insanın abisiyle resim çekilmesinin farklı,görümcesinin kocasıyla fotograf çekinmesinin farklı kulvarlarda olduğunu çok şükür bilebilcek seviyedeyim orada zaten ciddi ciddi bunu yap filan da demedim.'O değil de ' kelimeleriyle yorumuma devam etmişim ve siz hala neyi sorguluyorsunuz ben anlayamadım??

Son düzenleme:
yanlıs anlamadıysam sız fotograf koymasına degılde sızle olan fotografları kesmesıne sınır olmussunuz.. eger kı esınız ve sıızn olduugnuz bır fotoyu kesıp sadece esınızı koyduysa ayıp etmıs. cunku ne kadar sınır olursan ol gelınle abının fotografını kesmek ayıptır bence.. ama abısının tek fotolarından koyduysa sorun yoktur bence. sızı koymak zorunda degıl. kardeslık duygusunu bılmıyorum tadmadım ama emınım abısının boy boy koyması onun ıcın önemlı olabılır.. bu arada sıze yardımcı olmak ıstedım ama sevıyesız zıhnıyetsız gıbı agır kelımeler kullanılmıs.. bunların bızlere yakısmadıgını dusunuyorum..

Canım bak hala yanlış anlamana devam ediyorsun.Ben sana zaten ilkokula gidiyorsun demedim:)
Neyse anlaşamıyoruz sana da selametle.

Bakın ben yazdım siz hala diyorsunuz ki benim yoruma ''kusasım geliyor'' diyorlar..
Açık açık tekrar yazıyorum derinin bu ifadesi sizin yazdığınız yoruma değil konu ve konusa sahibi gibi düşünenlerin üzerine tweety_yteewt konuşuyorlardı ve karşılıklı birbirlerinin msj.larını alıntı yapıyorlardı hepsi bu.

Ben şakayı büyütmüyorum yaptığınız imayıda anladım.
Tepki gelmesinin tek nedeni imada olsa karşı tarafın eşi katmanızdan kaynaklandı.

Edit: Yasaklama nedeni şahsa hakaret etmenizdir.

Son düzenleme:
Geçenlerde benim de dikkatimi çekti. Eşimin erkek kardeşi ailem, canlarım vs. diye bir albüm eklemiş ve hiçbirinde ben ya da kızım yok. Üstüne üstlük bir de o fotoların hepsi benim çektiğim fotolar:) Kendisini de severim aslında ama ailenin baştacı olan görümcemle beni aynı kareye koyamadı sanırım. Ne yapayım canı saolsun onlar için kendimi üzemeyeceğim senin de umrunda olmasın gül geç..

Canım bak hala yanlış anlamana devam ediyorsun.Ben sana zaten ilkokula gidiyorsun demedim:)
Neyse anlaşamıyoruz sana da selametle.

ben orda ne demek istedigini anladim bende saka yapayim dedim,
seninle benim saka anlayislarimiz cok farkli,
ayrica yaptigini sakayida senden baska anlayan olmamis,
gelen yorumlara bakarsan...

canim onun uzerine alinma sebebi derinssin benim bu arkadasa yaptigim yorumu alinti yapmis olmasi,
kusasim geliyor tabirinide genel olarak soyledi diye dusunuyorum ama arkadas uzerine alindi...
ima yapmis ama sakayi anlamak icin bi gulme smileyi olsaydi bari
ayrica sakada olsa ikisi ayni kefede degil seninde dedigin gibi

E hepsi senin cektigin fotografsa görünmemen normal degilmi. :)

Simdi sende bana kizmada

Burası geyik başlığı değil ciddi değilseniz eğlemek istiyorsanız gidin geyik yapın.
Evet böyle abiyle kardeşi sevgili sanan zihniyetleri okuyunca kusasım geliyor,kaldırmıyor midem.
Ne demek sizde gidin onun abisiyle fotoğraf çektirin?
Bunlar iki kuma mı ortak kocaları mı var edepsiz edepsiz konuşturuyorsunuz beni.
Aynı anadan çıkmış farklı cins kardeş,siz de onun abisiyle foto çektirin ne demek?
Sanki iki arkadaş biri diğerinin kocasını kapmış sizde akıl veriyorsunuz yazarken bile dayanamıyorum.
Şaka falan yapmadığınız aşikar,herkes aklıbaşında herkes okuyunca anlayacaktır.
Yok illa çok komik olsun gülelim falan istedim diyorsanız yanlış yer,geyik sohbetine uygun başlıklar var.
Sizde lafınızdan pişman oldunuz,bir laf ettiniz şimdi nasıl toparlasam diye ona buna hakaret ediyorsunuz.
Bu zihniyete kusuyorum evet iki kardeşi sevgiliymiş gibi lanse eden kadın evlenmesin,çocuk doğurmasın ,mümkünse evden bile çıkmasın.
Korkulur bu zihniyetten.

Smiley kullanmayı pek sevmiyorum.Her neyse bundan sonra sen ve arkadaşlarının yorumlarımı daha iyi anlayabilmesi için parantez içerisinde söylediklerimi derin detaylara girerek anlatırım:) Umarım bahsettiğiniz arkadaşınız genel olarak kusasım geldi filan demiştir,umarım ben yanlış anlamışımdır.Yaptığım yorumun bu kadar büyütüleceğini hiç tahmin etmezdim.Burada açılan konudan çok benim yorumumla ilgili konuşulacak sanırım:))

E hepsi senin cektigin fotografsa görünmemen normal degilmi. :)

Simdi sende bana kizmada

Niye kızayım canım benim tabi ki normal. Ama aynı gecede ve bir nişanda çekilen fotoların hepsini ben çekmedim ya benim de olduğum ailece çekilen toplu fotolarımız vardı.

Demek ki güzel fotoğraf çekiyorum ki hep benim çektiklerimi koymuş

Allah askina, bir fotografi bu kadar kafaniza takiyormusunuz gercekten?
Yani siz belki istemezsiniz diye sizinkini koymamis olabilir bunda büyütecek ne var.
Yani benimde erkek kardesim var, evli, düsünüyorum gelinimiz bir resim icin böyle düsünse aklindan süphe ederim.

Pardon ama sen yazdıklarının farkında mısın,sen beni ensestlikle mi suçluyorsun!Ben abi-kardeş arasında bir ilişki var mı dedim???nerenle okuyorsun sen acaba yazdıklarımı.Şaka yapmadım dedim zaten kinayede bulundum dedim farkettiysen sizin gibi okuma cahilleri algısı eksikler yüzünden kendimi açıklıyorum bir de burada.Evet başka insanlarda okursa benim ne demeye çalıştığımı gayet iyi anlayacaklardır.Saçma sapan bir yöne çekmişsin yazdıklarımı tebrikler gerçekten.Ruhu hasta olan sensin bence.Benim o cümleyi kinayeli yazmamın amacı konu sahibinin eşinden kız kardeşini kıskanmasına olan bir tepkiydi,devamında bunu belirtmişim üstü kapalı bir dille.Sen nereye çekmeye çalışıyorsun benim yazdıklarımı.Ve evet burası geyik sayfası değil

Bende şaka yaptim zaten :)
Yalniz düsünce tarzına bayıldım, keske herkes bu kadar positiv olsa.

Mail adresi vermek yasak, ayrıca ben msnden konuşan tartışan küfürleşen -15 ergenlerinden değilim.
Yaşıtını bul lütfen.
Çıkışta görüşelim gibi birşey mi bu yaptığın inan hiç güleceğim yoktu :)

demekki seni sevmiyo bu kadar basit ya! sevmiyo,koymak zorunda mı? kardeşiyle fotoğrafını koymuş,görümcenin face inede mi karışacaksın artık ya? yetersiniz valla, kardeşini seviyo ama seni sevmiyo demek...kıskandırmaya çalışmışsa da oh çok iyi yapmış...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…