kk'da gördüğüm en traji komik konulardan biri. toplum olarak ne kadar takıntılıyız, paronayaklık derecesinde sanki(((((
bazıları önemsemeyeb,l,r ama benim için önemli çünkü eşim tek erkek kaynana falan el üstünd etutuyor ama görümcelere çok fena işten işe kıskanıyorlar hissediyorum evlendikten sonra ne arıyorlar ne soruyoırlar tuhaf tuhaf hareketler ben salllanayınca face fotolar koyup tuhaf tuhaf seyler yki bu konuy yapıyorlar tabiki bu konuyu iki bu konuyu eşime anlatmıyorum anlatsam o bana kızar geçen hafta eşim yoktu kendi ailemin yanına gittim kaynananm iyi yaptın falan dedi görümceler hımm keşke anneme gitseydin diyor bende dedim ben öyle uygun gördüm dedim öyle deyince eşimin fotoları koyup biseyler yapmaya calşıyorlar gene onlara bu duruma içerlendiğimi söylememiyorum burda paylaşıyorum
arkadaşlar daha önce görümcemle sorunlarımı yazmıştım sanırım bu sefer görümcem beni kıskandırmak içib bir sosyal paylaşım sitesine eşimle boy boy fotolarını koymuş oysa o mekanda ben görümcem eşim beraber bir sürü foto çekmiştik görümcemle ben çekilmiştik bol bol eşimle biz çekilmiştik sonra ben onların iksisini çekmiştim baktım ne ben ve eşimi ikimizi tek başıma koymammış sadece kendisini ve eşiminin berabe rçekildiğimiz fotoları koymuş bol bol diğer görümceler de yorum yapmışlar ikinizede çok seviyoruz falan diye benim de canım sıkıldı ne yapmaya calışıyor acaba bana bir akıl verin arkadaşlar nasıl davranmam lazım susayım hiç muhattap olmayayaım
bazıları önemsemeyeb,l,r ama benim için önemli çünkü eşim tek erkek kaynana falan el üstünd etutuyor ama görümcelere çok fena işten işe kıskanıyorlar hissediyorum evlendikten sonra ne arıyorlar ne soruyoırlar tuhaf tuhaf hareketler ben salllanayınca face fotolar koyup tuhaf tuhaf seyler yki bu konuy yapıyorlar tabiki bu konuyu iki bu konuyu eşime anlatmıyorum anlatsam o bana kızar geçen hafta eşim yoktu kendi ailemin yanına gittim kaynananm iyi yaptın falan dedi görümceler hımm keşke anneme gitseydin diyor bende dedim ben öyle uygun gördüm dedim öyle deyince eşimin fotoları koyup biseyler yapmaya calşıyorlar gene onlara bu duruma içerlendiğimi söylememiyorum burda paylaşıyorum
Arksan ,yaşını bilmiyorum ama sanırım küçüksün...dert edecek şeyler arıyorsun kendine..boşver arkadaşım kutlamasın..ihtiyacınmı var ..eşin ailen yetmiyormu sana..önüne bak ...bunları içine ata ata yaşayamassın..sonra bunların acısı ilerde öyle bir çıkarki üzülürsün,keşke kafama takmasaydım dersin...beklenti içinde olma..sen sadece olduğun gibi davran..ilgilenme bırak..
Kocişim nedir ya. Arkadaş bir sizin kocişiniz var. Yemin ederim şu lafdan tiksindim.
siz istediğiniz gibi hitap edebilirsiniz hanfendi ...... herkezin hitAP VE KONUŞA ŞEKLİ KENDİNE ÖZELDİR .. İNSANLARI OLDUĞU GİBİ KABUL ETMEYİ ÖĞRENMENİZİ TAVSİYE EDERİM .. SATAŞACAK YER ARAMAYIN LÜTFEN
İnsanları olduğu gibi kabul etmeyi öğrenme kısmını kendiniz uygulasanız keşke. Neyse beni anlayan anladı burda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?