Benim de abim nişanlı neyse sevgiliyken çekip fotoğraf koymuşlar
Ben de bazı resimleri beğendim ama sadece abimin tek olduğu resimleri beğendim diye abimle kavga etmiş beni istemiyorlar diye
Hiçbir art niyetle yapmadım o benim canım abim tek resmi hoşuma gitti beğendim bu kadar yani başka bir niyet yok
Bir de abim beni arayıp beni rezil ettin diye beni azarlaması da cabası oldu
Nişanlandılar bu sebep yüzünden kız benle konuşmuyor
Valla sizin gibilerden korkmalı bu konu cidden çok komik olmuş onların abi kardeş ilişkisi sizi ilgilendirmez
Benim görümcem eşimin facesindeki her fotoğrafını alır kendi facesinde paylaşır. .
Anlam veremiyorum derdi ne onuda bilmiyorum
Ama dertte etmiyorum . . Ne yparsa yapsın .
Eşinin fotoğraf9ını paylaştı diye eşini elinden alacak değilya . .
Önemseme Canım
yaa imreniyorum böyle gelinlere be...tek dertleri kocaları ve görümceleri...kardeşim kaç yaşındasın hiç mi borcun,derdin,sıkıntın,hastalığın yok...tek derdin bu mu..kurup kurup durmuşsun kafanda..arkadaşlar biz her iki aileden de uzaktayız benim aileme 13 saat uzaklıkta eşimin ailesine 6 saat uzaklıta oturuyoruz benim kız kardeşim yanıma gelmişti gezdirdik falan eşimle gayet güzel vakit geçirdik fotolar çektirdik ben bunları facede koydum eşimle kız kardeşimi falan koydum eşimin kız kardeşi ise daha yanımıza gelmedi ikimizinde kız kardeşi bekar bu arada ama biz onların yanında gittik foto falan çektirdik bu sefer ben face kendi kız kardeşimin eşimin fotolarını koydum diye hemen arkadasından bir sürü foto konulmuş daha önce neden konulmadı benim foto koymam beklendi elbetteki foto koyabilir AMA BENİ KESİP KONULMASI hoş değil ben kendi kız kardeşimin fotosunu koydum eşimle brlikte sizce görümcem kız kardeşimin gelmesini onu gezdirmemizi fotolar çekmemimizi kendisinin gelmemesiin kıskanmış olabilir mi benim abinle kız kardeşini gezdiiryor eskisi gibi ilgilenmiyor olabilir mi sizce ben de her gittiğimde gel diyorum gelmiyor ben inanın çok iyi davranıyorum ama kardeşim gibi olamaz değil mi sanki benim kız kardeşimle eşim çok ilgilenir kız kardeşiyle deilgilenir onu mu kıskandı sizce? ben ne yapmalıyım ne kadar sıcak davransam böyle tepkiler aldım bende artı geri adım atmayı düşünüyorum...
Benim de abim nişanlı neyse sevgiliyken çekip fotoğraf koymuşlar
Ben de bazı resimleri beğendim ama sadece abimin tek olduğu resimleri beğendim diye abimle kavga etmiş beni istemiyorlar diye
Hiçbir art niyetle yapmadım o benim canım abim tek resmi hoşuma gitti beğendim bu kadar yani başka bir niyet yok
Bir de abim beni arayıp beni rezil ettin diye beni azarlaması da cabası oldu
Nişanlandılar bu sebep yüzünden kız benle konuşmuyor
Valla sizin gibilerden korkmalı bu konu cidden çok komik olmuş onların abi kardeş ilişkisi sizi ilgilendirmez
konuyu acan üyenin daha önce görümcesiyle derdi neydi bilmem..ama benim abim evlendi.abimle hep yan yana oturan ben abime dokunamaz oldum.annem ellemeyemez oldu..annem gel sarılıyım dedi yengem aaaa yaptı :) annem direk ne sarılamam mı 30 senedir sarıldım gene sarılırım dedi.ben sarıldım koynumdan abimi çekip kendisi sarıldı..abim evlendi evleneli sarılamam abime.
gecen aylarda artık okadar zor geldi ki babama ağlaya ağlaya söyledim.babamda abime yakınmış.gecen hafta sarılıdık birbirimize..
ve evet bende kötü görümceyim yengemin fotograflarını begenmem.abimleyse begenrim veya tek abimin fotoalrını begenirim..herkes bi ana herkes bi kardes herkes bi gelin, görümce olcak.yersiz kıskanclıklardan vazgecin konuyu acan için demiyorum bunu..ben abimle koyun koyuna uyur, oturuken şimdi dokunamamak cok koydu ve sırf bu streslerden dolayı cok kötü cilt hastalığı geçirdim..
aileyiz bizddeee bizide sevin..yada annemin dedigi gibi kimse kmseyi sevmez saygı gösterir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?