görümcem eşimle fotolarını sosyal paylaşım sitesine koymuş ne yapmaya calışıyor?

Sanirim daha once gorumcen ile sorunlarin oldu arkadasim...
Bu yuzden gorumcen konusunda hassassin.
Kendini dislanmis hissediyorsun haklimiym?
Ben anlayamiyorum erkek kardes paylasamama ogul paylasamama olayini.
Bilerek sinir edenlerde var bunlarida duydum okudum burada...
Benimde gorumcem var sorunumuz olmadi ki kimseyle pek munakasaya giecek yapida degilim..
Kimseyi kiskanmam kim ne yaparsa yapsin umurumda olmaz..
Sende oyle ol bosver bunaltip uzme kendini...
Ben herkese karsi mesafeliyim. sende oyle ol inan daha az sorun olur aranizda.
Bosver yuklesin fotolari gormezlikten gel bu kadar hassas olma ince ayrintilara takilma.
Asla kimsenin aranizi bozmasina izin verme...
Onlarin oyle bir amaci var ise sende onlari amaclarna ulastirmis oluyorsun..

Son düzenleme:
arkadaşlar biz her iki aileden de uzaktayız benim aileme 13 saat uzaklıkta eşimin ailesine 6 saat uzaklıta oturuyoruz benim kız kardeşim yanıma gelmişti gezdirdik falan eşimle gayet güzel vakit geçirdik fotolar çektirdik ben bunları facede koydum eşimle kız kardeşimi falan koydum eşimin kız kardeşi ise daha yanımıza gelmedi ikimizinde kız kardeşi bekar bu arada ama biz onların yanında gittik foto falan çektirdik bu sefer ben face kendi kız kardeşimin eşimin fotolarını koydum diye hemen arkadasından bir sürü foto konulmuş daha önce neden konulmadı benim foto koymam beklendi elbetteki foto koyabilir AMA BENİ KESİP KONULMASI hoş değil ben kendi kız kardeşimin fotosunu koydum eşimle brlikte sizce görümcem kız kardeşimin gelmesini onu gezdirmemizi fotolar çekmemimizi kendisinin gelmemesiin kıskanmış olabilir mi benim abinle kız kardeşini gezdiiryor eskisi gibi ilgilenmiyor olabilir mi sizce ben de her gittiğimde gel diyorum gelmiyor ben inanın çok iyi davranıyorum ama kardeşim gibi olamaz değil mi sanki benim kız kardeşimle eşim çok ilgilenir kız kardeşiyle deilgilenir onu mu kıskandı sizce? ben ne yapmalıyım ne kadar sıcak davransam böyle tepkiler aldım bende artı geri adım atmayı düşünüyorum...

ben de bir görümce adayıyım kardeşim bekar ilerde sevgilisi,eşi olduğunda da hala onu gidip sarılıp öpücem,fotoğraflarımızı o da paylaşacak bende...
ama umarım eşi beni de kıskanıp bunlara karışmaz
yahu ne var bunda kardeş onlar... senin fotoğrafını koymak hatta sevmek zorunda değil ama kardeş kardeştir,
kıskanılcak bir durum yok siz gıcık olduğunuz için yaptığı her şeye alınıyorsunuz anlaşılan,

Ben bu durumu anlamıyorum işte..

Öz kardeştende mi kıskanılıyor artık ? pes..

Sizin kardeşleriniz yok mu ? Onlarla resim çekip sosyal paylaşım sitelerine koyamaz mısınız ? Koyarsınız

Ama emin olun eşiniz sizin gibi ' Öküzün altında buzağı aramaz '

Çok duyuyorum ama bana saçma geliyo , benim eşimde görümceme mesaj bile atar hangi gün izinlişsin o gün gelelim oturmaya annemlere diye.

Bende ' selam söyle ' derim.

Vay efendim neden sana mesaj atıyor bana niye atmıyor diye komik bi kıskançlığa girmem

Benim ablam abimde bana mesaj atar veya benim resmimi koyar paylaşım sitelerine , ne var bunda ? Hayret birşeysiniz..

herkes istediği fotoğrafı kendisine ait sosyal paylaşım sitesinde koymakta özgür..bunun altında başka birşeyler aramayın..iki kardeşin fotoğrafının yayınlanmasında hiç bir sakınca yok..eğer bu bahstteiğiniz kardeşi değilde başka birisi olsaydı o zaman altında vardır birşeyler denilirdi kardeşinden bahsediyorsunuz..hiçbirşey söylemeyin,konuyu açmayın belki sizin olduğunuz fotoğraflar bulanık çıkmış olabilir herşey olabilir sizi sevmiyorda olabilir doğal..siz konuyu açmayın,dile getirmeyin eşinize bile bahsetmeyin..o sizin fotoğraflarınızı yayınlamadıysa ve de istemiyorsanız sizde onun fotoğraflarını yayınlamayın..

Benim görümcem eşimin facesindeki her fotoğrafını alır kendi facesinde paylaşır. .
Anlam veremiyorum derdi ne onuda bilmiyorum
Ama dertte etmiyorum . . Ne yparsa yapsın .
Eşinin fotoğraf9ını paylaştı diye eşini elinden alacak değilya . .
Önemseme Canım

Benim de abim nişanlı neyse sevgiliyken çekip fotoğraf koymuşlar
Ben de bazı resimleri beğendim ama sadece abimin tek olduğu resimleri beğendim diye abimle kavga etmiş beni istemiyorlar diye
Hiçbir art niyetle yapmadım o benim canım abim tek resmi hoşuma gitti beğendim bu kadar yani başka bir niyet yok
Bir de abim beni arayıp beni rezil ettin diye beni azarlaması da cabası oldu
Nişanlandılar bu sebep yüzünden kız benle konuşmuyor
Valla sizin gibilerden korkmalı bu konu cidden çok komik olmuş onların abi kardeş ilişkisi sizi ilgilendirmez

ben inanıyorumki arkadaşım siz daha önceki problemlerden takıksınız ama olaya karmaşık bakmayın kardeşi abisinin fotosunu eklemiş diğerleri de yorum yapmış benim de görümcem var ve ben eşimle görümcem konuştukları zaman çok mutlu oluyorum abi kardeş dertleşiyorlar birbirlerine sarılsalar falan ben çok özeniyorum ve seviniyorum keşke benimde abim olsa onla böyle dertleşip sarılsam diyorum evet insanların mutluluğundan çok zevk alan bir insan olduğum için bunlar bana ayrı bir sevgi geliyor hatta eşimle görümcem başbaşa konuşuyorlarsa içeri girmem ya da yanlışlıkla girdiysem özür diler çıkarım onlarda çıkmam izin vermezler genelde herkes herkesle herşeyi paylaşmak zorunda değil kimse kimseyi sevmek zorunda değil zorla hiç bir şey olmaz arkadaşım içlerine girme gireye çalışma ama onlarında aralarındaki muhabbeti engellemeye çalışma basit düşün hiç bir şeyin altında birşey arama hem senin kafan rahat eder hem eşinin hem böyle yaparsan eşin sana daha çok değer verir daha çok yanında olur kişilere takılmayın bırakın herkes kendi gibi yaşasın unutma kötü niyetliler kötü yaşar kendi kendini yer iyi niyetlilerde iyi yaşar ve iyi muamele görürler sevgiyle kal....

ben bunda anormal bişey göremedim kardeşinin fotolarını paylaşmış, belki senin fotonu koymaya çekinmiştir istemeyebilirsin diye herkes fotosunu nete koymak istemeyebilir ,bence alındığını falan belli etme çünkü kıskanç pozisyonunda olursun ailesinin gözünde

olur mu hiç bütün dünya gelinlerin etrafında dönmeli herşey onlar için yapılmalı

ne kadar da ayıp bunun yüzünden konuşmamazlık yapılır mı

Teknoloji ilerledikce ,sorunlarda orjinal olmaya basladi. Görümcem beni itelemedi , kaktirmadi. Facede bunu begen butonuna basmadi ve yorum yapmadi. Kirilkanlik hat safada.... Bir neden göstersede konusmasam ,kavga cikarsam gibi didikleyip bunu bulmus arkadasimiz...Kendisini tebrik ediyorum .....

Son düzenleme:
be artık böyle konuları okumayacağım çünkü korkuyorum görümce aday adayıyım ve böyle şeyleri çok duyduğum için paranoyak olmak üzereyim

konuyu acan üyenin daha önce görümcesiyle derdi neydi bilmem..ama benim abim evlendi.abimle hep yan yana oturan ben abime dokunamaz oldum.annem ellemeyemez oldu..annem gel sarılıyım dedi yengem aaaa yaptı :) annem direk ne sarılamam mı 30 senedir sarıldım gene sarılırım dedi.ben sarıldım koynumdan abimi çekip kendisi sarıldı..abim evlendi evleneli sarılamam abime.

gecen aylarda artık okadar zor geldi ki babama ağlaya ağlaya söyledim.babamda abime yakınmış.gecen hafta sarılıdık birbirimize..

ve evet bende kötü görümceyim yengemin fotograflarını begenmem.abimleyse begenrim veya tek abimin fotoalrını begenirim..herkes bi ana herkes bi kardes herkes bi gelin, görümce olcak.yersiz kıskanclıklardan vazgecin konuyu acan için demiyorum bunu..ben abimle koyun koyuna uyur, oturuken şimdi dokunamamak cok koydu ve sırf bu streslerden dolayı cok kötü cilt hastalığı geçirdim..

aileyiz bizddeee bizide sevin..yada annemin dedigi gibi kimse kmseyi sevmez saygı gösterir

Son düzenleme:
Gorumcenız benımkısı olmasın sakın :)
ben cocuk gozunlen goruyorum ve hc umursamıorum
yaptıgı davranısı

Eşinin fotoğraf9ını paylaştı diye eşini elinden alacak değilya . .

bu nasıl bir cümledir.
"KARDEŞ" ten bahsediyoruz.
Bu cümleyi yazmanız çok saçma..
Siz onların kardeşlerini ellerinden aldınız ya!
Böyle bi vicdanla yasayın,keyfinize bakın,
Takmayın,hiç anlamaya çalışmayın onların pskolojisini!

Son düzenleyen: Moderatör:
yaa imreniyorum böyle gelinlere be...tek dertleri kocaları ve görümceleri...kardeşim kaç yaşındasın hiç mi borcun,derdin,sıkıntın,hastalığın yok...tek derdin bu mu..kurup kurup durmuşsun kafanda..

ay acaba ben resim koyduktan sonra niye koydu? nasıl düşünceler nasıl kuruntular bunlar

kardeşimin resmini de kırparım gelinin resmini de koymam kardeşimi de beğenirim..yiter bee

gelin oldunuz diye ablamız kızkardeşimiz olmadınız ya

anümm) kardeşim nişanlansın ilk işim facemi kapatıyorum sanal aleme twitter den bağlanıyorum o halde...)

gelinler twitter e de gelmez dimi)

ben böyle işlerden hoşlanmam. gıcık alırım. benim fotom kırpılacak eşimle tek fotosunu koyacak.. itici gelirdi.. kıskançlık değil bu, bu başka bişey. bu dışlandığının gözüne sokulması gibi bişey. yahu azıcık incelik bekliyor insan, koy benim de bi fotomu gönlümü eyle ama di mi yoksaymak, dışlamak olarak algılayabilirim bu durumu.. insan ince düşünmeli.. art niyet var ya da yok, bilemem. ama gıcık alır mıydım evet alırdım..

Gelinler melektir arkadasım, her konuda haklıdır artık onun kocası o, sen onca yılı cöpe atıcaksın.. :) Yengen nasıl biriymis öyle ya, kıskanclık had safhada! Aslında ben bunu kıskanclıktan ziyade sımarıklık, olgunluk devresine gelememislik olarak görüyorum!
En cokta abine kızdım, esiyle tatli bir dille konusup onlar benim annem ve kardesim diye gerekli acıklamayı yapabilirdi. Yetisme tarzı aslında, bende senin gibi kardesimi severim, öperim, sarılırım simdi her sabah kalkar yanına yatarım yası 16 bu arada, ya o benim kardesim canım, cigerim ya, benim ona ne art niyetim olabilir ki? Bunda kıskanacak ne var?
Hem gelin, hemde görümce olacagım, kardesimi severim ve sevdigimi hareketlerimle de belli ederim. Kardesimin karısı ilerde bana '' aaa neden kocama sarıldın, kolunu tuttun, elini omzuna attın '' düsüncesiyle surat yapar, altında bir art niyet ararsa ( beni sevmedi, kıskandırmaya calısıyor gibi) pes! derim yani, cok cok üzülürüm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…