Söyle ona. Artık git de.
- Merhaba Arkadaşlar ,
Görümcem konusunda ne yapacağımı bilmiyorum lütfen fikir verin.
Kadın boşanmış çocuğuda var 3 yaşında. Normalde Kayınvalidemlerle yaşıyor bize de kafa dinlemeye geliyim biraz diye geldi tabi bana hiç sormadan eşimden onay alması yetiyor gibi... Başta tamam dedim bir iki hafta kalır gider kendide öyle diyordu. Geldi burda dişçiye gitmeye başladı. Çocuğu göz doktoruna götürdü falan bir türlü gitmiyorlar 1 ay oldu. Kendi memleketinde pek ala hastane doktor var. Bende eşimde çalışıyoruz. Evde huzur istiyorum kuma gibi oldum resmen. Sürekli tartışıyoruz eşimle bu da kendi üstüne alıp ben gidiyim yeter bu misafirlik demiyor. Eşim de evde hiç bir işe karışma dedi. Görümcemde yemek dışında bişey yapmıyor. Hanımefendi prensens. Bulaşık ütü temizlik de bende. Artık tamamen bıraktım iş yapmayı da. Ama artık herşeyleri batıyor düzenim altüst oldu. Bide bütün komşularımla arkadaş olmuş sürekli geziyor. Gitmeye niyeti yok. Onunla tek kelime etmiyorum benle sohbet etmeye çalışıyor saf mı numara mı yapıyor anlamıyorum. Biri beni istemediğini bu kadar belli etse durmam giderim. Benim sabrım kalmadı çok mu büyütüyorum yardım edin. Ayrıca burda bi tane daha görümcem var. Onlarda çalışıyor. Bir gece gidip de kalmadı. Neden çünkü onlar çalışıyormuşşş. Sabır...
leylalal, 6 dakika önce
Allah sabır versin diyorum dediğin gibi bir insan istenmedigini anladığı yerde nasıl durabiliyo ki sen bence böyle kırmadan açıkça konuşmayı denesen eşin konussun dicem kendi eşimi göz önünde bulundurarak onu kırmak istemediği için konuşmaz gibime geliyo o yüzden iş sana düşüyor sanırım sen ayrıca üstüne düşen insanlığı yapmışsın 1 aylık süreç çok uzun eğer ki kimsesi yok deseydin normal olurdu belki ama bi görümcen daha varmış böyle işler genellikle gelinlere kalıyo hep bi de o evde sadece eşin yasamiyo sen onun karısı olarak o evde yaşayan diğer birey olarak o evin hanımı olarak kalmak için sana da sormak zorunda bana göre. Onu da anlamaya çalışıyorum sonuçta çocuğu var ve boşanmış kolay şeyler yasamiyo ama ben olsam başkasına yük olup bi de bunu bile bile böyle bir de böyle bir sıkıntı cikarmazdim kendime. Konuşmaya dene bakalım
- Merhaba Arkadaşlar ,
Kadın boşanmış çocuğuda var 3 yaşında. Normalde Kayınvalidemlerle yaşıyor bize de kafa dinlemeye geliyim biraz diye geldi tabi bana hiç sormadan eşimden onay alması yetiyor gibi... Başta tamam dedim bir iki hafta kalır gider kendide öyle diyordu. Geldi burda dişçiye gitmeye başladı. Çocuğu göz doktoruna götürdü falan bir türlü gitmiyorlar 1 ay oldu. Kendi memleketinde pek ala hastane doktor var. Bende eşimde çalışıyoruz. Evde huzur istiyorum kuma gibi oldum resmen. Sürekli tartışıyoruz eşimle bu da kendi üstüne alıp ben gidiyim yeter bu misafirlik demiyor. Eşim de evde hiç bir işe karışma dedi. Görümcemde yemek dışında bişey yapmıyor. Hanımefendi prensens. Bulaşık ütü temizlik de bende. Artık tamamen bıraktım iş yapmayı da. Ama artık herşeyleri batıyor düzenim altüst oldu. Bide bütün komşularımla arkadaş olmuş sürekli geziyor. Gitmeye niyeti yok. Onunla tek kelime etmiyorum benle sohbet etmeye çalışıyor saf mı numara mı yapıyor anlamıyorum. Biri beni istemediğini bu kadar belli etse durmam giderim. Benim sabrım kalmadı çok mu büyütüyorum yardım edin. Ayrıca burda bi tane daha görümcem var. Onlarda çalışıyor. Bir gece gidip de kalmadı. Neden çünkü onlar çalışıyormuşşş. Sabır...
leylalal, 6 dakika önce
Hiçbir işe elini sürme hepsini görümcene yaptır O zaman sıkılır pes eder.Diğer görümce çalışıyorsa siz de çalışıyorsunuz.Diş tedavisi bitti mi peki bitmediyse o yüzden de gitmek istemiyor olabilir.
- Merhaba Arkadaşlar ,
leylalal, 6 dakika önce
Ben de yeni boşanmış zannetmiştim.2 sene olmuş atlatması gerek artık.Eşim hiç kıyamıyor ailesine. Boşanmış anla empati kur diyor. Boşanalı 2 sene oldu. Ben empati kuruyorum ve gayet mutlu artık. O da huzursuz olurmuş benim konuşmalarımı duyarsa. Hatta huzursuz olmuştur dedi. Bende huzursuzsa gitsin dedim sanki zorla tutuyorum. Görümceme git dersem eşim çok kızar.
Ev yönetmeyi seven biri iseHiçbir işe elini sürme hepsini görümcene yaptır O zaman sıkılır pes eder.Diğer görümce çalışıyorsa siz de çalışıyorsunuz.Diş tedavisi bitti mi peki bitmediyse o yüzden de gitmek istemiyor olabilir.
Ama o zaman sizin eşinizde problem var; anladım boşanmış kadın, muhtaç, canı sıkkın vs vs ama 2 yıl oldu diyosunuz. 2 yıllık hikayenin etkisi kalmamıştır ki. Boşanmış deyincd ben 3-4 ay önce filan yeni bi olay sandım. Hani tamam bir iki haftalığına gelinir de yani böyle bir iki ay hakikaten fazla. Çalışmasanız evhanımı olsanız da fazla. Herkesin kendi evi kendi düzeni var sonuçta. Sizin eşinizle bi yerlere tatile filan gitme şansınız var mı? Atıyorum haftasonu biz şuraya gidelim diye plan yapsanız eşinizle, biz burda olmıycaz sen yalnız sıkılma biraz da ablana geç filan deseniz ona da mı kızar eşiniz?Eşim hiç kıyamıyor ailesine. Boşanmış anla empati kur diyor. Boşanalı 2 sene oldu. Ben empati kuruyorum ve gayet mutlu artık. O da huzursuz olurmuş benim konuşmalarımı duyarsa. Hatta huzursuz olmuştur dedi. Bende huzursuzsa gitsin dedim sanki zorla tutuyorum. Görümceme git dersem eşim çok kızar.
en rahat sizin ev demek ki:))Laf da soktum diğer görümcem 3 gün evde çalışmıyor dedi. Onlarda buraya gelsin diye plan yapıyor. Hiç ben gideyim kalıyım demiyor. Bende ordada kalınabilir o zaman 3 gün evdeymiş dedim. Kalmadı. Onlarda bize gelmedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?