1 ay evinde kalıp aynılarını yaşasaydın, yorumlardan tanıdığım kadarıyla 15. günde kovardın sen kadını :)Bu hale gelmek üzücü...ne bilim
sülalece gelip evime taşınsalar utanırım ya kovmaya...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
1 ay evinde kalıp aynılarını yaşasaydın, yorumlardan tanıdığım kadarıyla 15. günde kovardın sen kadını :)Bu hale gelmek üzücü...ne bilim
Keşke tadında bırakıp gitselerdi de böyle olmasaydıBu hale gelmek üzücü...ne bilim
Dün akşam eve geldim işler hiç planladigim gibi olmadı. Akşam eşim çocuk ve görümce ve komşular bahçede oturuyordu ben eve çıktım. Hatta komşu bana moralin mi bozuk noldu dedi görümce de yanında yorgunum dedim. Eve gelince ağladım tek başıma dolmusum artık dayanamadim eşim geldi sonra noldu diyor bilmiyor sanki konuşsak da değişmiyor boşver dedim ısrar etti artık ben yalnız kalmak istiyorum senle dedim. Abartiyorsun büyütme dedi. Ben sinir krizi geçirir gibi ağladım tutamadm kendimi içim dışıma çıktı aglamaktan biz yine tartışmaya başladık tabi anlamıyor da beni. Ben gidiyorum senle de bi daha görüşmek istemiyorum falan dedim izin vermedi. O arada görümce çocukla eve gelmiş hiç duymadım geldiğini de herseyi de duymuş tartışırken eşimin telefonuna mesaj geldi ben gece okuyabildim mesajı neyse eşim odadan çıkınca hemen çıktım evden baktım gorumcede kaçmış evden. Komsudan beni durağa birakmasini rica ettim. Köpekli yol uzak tek gidemiyorum. Tamam dedi sonra anladı halimi eve aldı. Halbuki ben arkasima gidecektim komsuyla konuştuk evini bırakıp hiç bi yere gitmiosun dedi. Görümce gidecek sen değil esin çok iyi bir insan onun merhametini kullanıyor dedi. Sonra eşim de komsuya geldi haber verdiler o da beni ariyormus her yerde. Eşimle dışarı çıktık. Oda gidecek zaten falan dis randevusu almadı dedi bende onun keyfini bekleyemem dedim yarın sabah bilet aliosun. Sabah olmaz falan derken akşama tamam dedi. Şimdi de belki kendi söyler bekleyelim git denmez dio. kadın hala rahat gideyim bilet alın da demiyor. Eşim soylemezse ben hala neyi bekliyorsun gitmek için dicem.bu akşam yollucam. Mesaj da eşime görümceden gelmiş "Bu tepkiyi vermekte haklı bence lafı uzatma" yorumu size bırakıyorum.
Yok ya kovma konusunda hassasım ben :)))1 ay evinde kalıp aynılarını yaşasaydın, yorumlardan tanıdığım kadarıyla 15. günde kovardın sen kadını :)
Eşim sordu sonunda onun sormaya niyeti yok belli ki dedi. Bilet aliyim mi size dedi görüMCE de fark etmez dedi yuh yaaa hala mi fark etmezGörümce sana mesajla hak mı vermiş yani?
Buna rağmen hala gitmiyor mu?
Deli mi
İyi işte gidip alsın akşama veya sabaha bilet aldım hazırlanın desinEşim sordu sonunda onun sormaya niyeti yok belli ki dedi. Bilet aliyim mi size dedi görüMCE de fark etmez dedi yuh yaaa hala mi fark etmez
Aksam gidiyor çok şükür ama bi kaç ay sonra yine gelebilir çocuğun göz doktoru kontrolü var sanki orada hastane yok on tane doktora götürdü bozuk işte gözlük takacak senelerce bunun çaresi mi varİyi işte gidip alsın akşama veya sabaha bilet aldım hazırlanın desin
Giderken sende çocuğu da artık orda doktora götürürsün ,boşuna bi daha o kadar yolu bi doktor için buraya gelme de ....! madem o yüzsüz sende yüzsüzlük yap ..Aksam gidiyor çok şükür ama bi kaç ay sonra yine gelebilir çocuğun göz doktoru kontrolü var sanki orada hastane yok on tane doktora götürdü bozuk işte gözlük takacak senelerce bunun çaresi mi var
Aksam gidiyor çok şükür ama bi kaç ay sonra yine gelebilir çocuğun göz doktoru kontrolü var sanki orada hastane yok on tane doktora götürdü bozuk işte gözlük takacak senelerce bunun çaresi mi var
Bence esinizede birakmayin siz alin bugun bileti eve gidincede verin ben aldim biletini deyin o zaman ikinciyede gelmez bence hemen firmaları arayi sabaha yada akşama bilet varmi diye sorun ayirtin esinde artik gitsin diyosa size de bişey diyemez iyilikte yaramiyo bilet parasini verdim kotumu ettim dersinizEşim sordu sonunda onun sormaya niyeti yok belli ki dedi. Bilet aliyim mi size dedi görüMCE de fark etmez dedi yuh yaaa hala mi fark etmez
Bence deBence esinizede birakmayin siz alin bugun bileti eve gidincede verin ben aldim biletini deyin o zaman ikinciyede gelmez bence hemen firmaları arayi sabaha yada akşama bilet varmi diye sorun ayirtin esinde artik gitsin diyosa size de bişey diyemez iyilikte yaramiyo bilet parasini verdim kotumu ettim dersiniz
Köyde falan mı yaşıyor neden illa sizin orada doktora götürüyor yani tanıdık doktor falan mı var?Aksam gidiyor çok şükür ama bi kaç ay sonra yine gelebilir çocuğun göz doktoru kontrolü var sanki orada hastane yok on tane doktora götürdü bozuk işte gözlük takacak senelerce bunun çaresi mi var
Orta büyüklükte bir ilde yaşıyorlar şehir merkezinde koyde falan da değil.Köyde falan mı yaşıyor neden illa sizin orada doktora götürüyor yani tanıdık doktor falan mı var?
E git canim ne olacak gidiyorlarmis zaten bir de bunun icin tartisma esinle.Aksam terminale goturcez ama ben gitmek istemiyorum eşime söyledim sende geleceksin dedi gelmicem dedim o zaman bende goturmuyorum diyo. Ne yapsam da terminale gitmekten kurtulsam