Tam anlatamadım sanırım. Başlarda ben de rahatsızdım. Koronayım sanıyordum. Aynı evde psikolojik olarak zor zamanlar geçirdim ve etrafımdaki daha uzak akrabalarım bile arayıp sorarken görümcem bir kere aramadı. Ve evet her gün kardeşiyle konuşuyordu dediğim gibi.Eşinizi aramışlardır, ondan haber almışlardır herhalde.
Kardeşi korona olmuş, hatır gönül kovalayacak hal mi?
Sizce görümcem hakkında ne düşünmeliyim? Artık eskisi gibi sıcak davranmamam mantıklı değil mi?
Tamam anladım, kardeşinden hasta olmadığınızı öğrenmiştir.Tam anlatamadım sanırım. Başlarda ben de rahatsızdım. Koronayım sanıyordum. Aynı evde psikolojik olarak zor zamanlar geçirdim ve etrafımdaki daha uzak akrabalarım bile arayıp sorarken görümcem bir kere aramadı. Ve evet her gün kardeşiyle konuşuyordu dediğim gibi.
Keşke yapabilsem. Evlendiğim ilk günde o kadar büyük bir hata yaptı ki aileme karşı. Mesela o olayda da benden özür dilemedi. O yüzden pek sevmiyorum kendisini ama bu gidişle iyice soğumalı mıyım diye düşünüyorum.Görümceniz hakkında düşünmemelisiniz. Hiç.
Mümkünse düşünmeyi bırakÖncelikle herkese merhaba, sağlıklı günler.
Eşim korona olduğu için zor bir süreçten geçtik. İlk başlarda ben de kaptığımı düşündüm ama kapmamıştım. Eşim ayrı bir odada karantinadaydı. Ben de bir yandan hastalık bulaşmasın diye çok çaba sarfettim. Bu süreçte neredeyse her gün abisini arayan görümcem beni bir kez bile aramadı. Hasta olan ben olmasam da araması gerekmez miydi? Ki başlar da ben de korona olduğumdan emindim neredeyse. Sizce görümcem hakkında ne düşünmeliyim? Artık eskisi gibi sıcak davranmamam mantıklı değil mi?
O kadar önemli değil? Sadece dikkatimi çekti aramaması ve zaten evvelinden beri hoşlanmıyorum. Acaba soğuk mu yapmalıyım diye sordum altı üstüKimisi eş ailesi tarafından aranmamak için çabalar kimisi niye aranmadım diye peşine düşer. Görümcenizin sizi araması neden bu kadar önemli?
Bana sorarsanız sizi araması gerekmez. Abisini aramış zaten. Kendi kardeşiniz aramasa evet sorun var derdim ama görümcenin arayıp aramaması çok da şart değil bence.
Ben olsam ben de abimi arardım. Hasta çünkü. Abisinin sesini duymak istemiş her gün aramış eminim aradığında sizinle ilgili de bilgi almıştır abinizden. Böyle bir durumda abimi kapatıp yengemi aramayi düşünmezdim.Öncelikle herkese merhaba, sağlıklı günler.
Eşim korona olduğu için zor bir süreçten geçtik. İlk başlarda ben de kaptığımı düşündüm ama kapmamıştım. Eşim ayrı bir odada karantinadaydı. Ben de bir yandan hastalık bulaşmasın diye çok çaba sarfettim. Bu süreçte neredeyse her gün abisini arayan görümcem beni bir kez bile aramadı. Hasta olan ben olmasam da araması gerekmez miydi? Ki başlar da ben de korona olduğumdan emindim neredeyse. Sizce görümcem hakkında ne düşünmeliyim? Artık eskisi gibi sıcak davranmamam mantıklı değil mi?
Edit: Ben de rahatsızdım ilk günlerde ve koronayım sanıyordum ve bundan haberi vardı. Ayrıca uzak akrabalar aramışken onun aramaması dikkat çekici geldi.
Corona telefondan bulaşmıyor diye sosyal medyanızdan yazı paylaşın zaten üzerine alınan alınırÖncelikle herkese merhaba, sağlıklı günler.
Edit: Ben de rahatsızdım ilk günlerde ve koronayım sanıyordum ve bundan haberi vardı. Ayrıca uzak akrabalar aramışken onun aramaması dikkat çekici geldi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?