Görümcem hakkında ne düşünmeliyim?

İlişkiniz nasıldır? Birbirinizi arar sorar mısınız? Sık sık görüşüyosak beklerdim tabiki. Ama mesafeliysek kardeşini arayıp kapatması normal derdim
Sık görüşüyorduk ve bir sorunumuz yoktu. Kardeşini arayıp kapatmıyordu çünkü ben kardeşinin yanında değildim hiç bulaşıcı olduğundan.
 
Öncelikle çok çok geçmiş olsun, Allah beterinden korusun
Siz siz olun hayatta hiç kimse için beklentiye girmeyin, bu görümce olur, elti olur, arkadaş olur, sizin akrabalarınız olur.
Aramamışsa boş verin gitsin.
 
E yaptıysa yaptı. Corona gibi bir hastalıkla yüzyüze gelmişsiniz hayatın ne kadar kısa olduğunu anlamış olmanız lazım. Aramazsa aramasın çok mu lazım araması. Gerçekten bunu dert edip düşünmeniz bile kendinize kötülük.
 
Gerçekten teşekkür ederim. Geçmiş olsun diyen tek sizsiniz. Doğru diyorsunuz. Öyle yapmaya çalışacağım.
 
Gerçekten teşekkür ederim. Geçmiş olsun diyen tek sizsiniz. Doğru diyorsunuz. Öyle yapmaya çalışacağım.
Rica ederim, evet siz görümcenizden hassasiyet beklemişsiniz, bir arayıp geçmiş olsun iyi misin demesini beklemişsiniz ama aramamış, herkesi kendiniz gibi zannederek beklenti içine girerseniz hep üzülürsünüz, inanın değmez.
Herkes kendine yakışanı yapar, ayrıca emin olun bazı insanlarla mesafeli olmak iyidir, daha az üzülür incinirsiniz.
Tekrar geçmiş olsun.
 
Belkide esinize sormuştur sizi ondan haberinizi almıstır . Arasaydıda rahatsız olurdunuz bosverin o kadar takılıncak birsey yok. Ha icimde kalır derseniz de lafı acılırsa dersiniz, beni bir kere aramadın alındım inanki diye..
 
Elbette zor bir dönem sizin için. Buradaki insanlar da sizin iyiliğiniz için bunda çok önemsenecek bir şey olmadığını yazıyorlar ki siz bir de bunu kafanıza takıp üzülmeyin diye. Böyle şeylere aşırı anlam yüklersek her gün üzülecek binlerce şey bulabiliriz. Bu zamanı görümcenize harcamak istemezsiniz bence.
 
Demek ki sizin düşündüğünüz kadar ince ve düşünceli biri değil. Ailenize de bir saygısızlık yaptığını yazmışsınız. Siz de kötü olmayın ama mesafeli olun bundan sonra. Tek taraflı ilgiyle alakayla yürümüyor bazı ilişkiler. Çok yakın olmaya gerek yok.
 
arasa gecmıs olsun canım allah kolaylık versın yapabılecegım bırsey olsa keske demesı guzel olurdu yakısan aslında oydu ama tabı boyle bır ılıskınız samımıyetınız yoksa aramaması da cok umrunuzda olmasın bence
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…