- 10 Eylül 2018
- 825
- 2.126
- 113
Siz biraz fazla hassas olabilir misiniz acaba?Gelen yanıtlar neredeyse haddimi bildirir nitelikte. Altı üstü fikrinizi sordum diye.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Siz biraz fazla hassas olabilir misiniz acaba?Gelen yanıtlar neredeyse haddimi bildirir nitelikte. Altı üstü fikrinizi sordum diye.
Sık görüşüyorduk ve bir sorunumuz yoktu. Kardeşini arayıp kapatmıyordu çünkü ben kardeşinin yanında değildim hiç bulaşıcı olduğundan.İlişkiniz nasıldır? Birbirinizi arar sorar mısınız? Sık sık görüşüyosak beklerdim tabiki. Ama mesafeliysek kardeşini arayıp kapatması normal derdim
Öncelikle çok çok geçmiş olsun, Allah beterinden korusunTam anlatamadım sanırım. Başlarda ben de rahatsızdım. Koronayım sanıyordum. Aynı evde psikolojik olarak zor zamanlar geçirdim ve etrafımdaki daha uzak akrabalarım bile arayıp sorarken görümcem bir kere aramadı. Ve evet her gün kardeşiyle konuşuyordu dediğim gibi.
E yaptıysa yaptı. Corona gibi bir hastalıkla yüzyüze gelmişsiniz hayatın ne kadar kısa olduğunu anlamış olmanız lazım. Aramazsa aramasın çok mu lazım araması. Gerçekten bunu dert edip düşünmeniz bile kendinize kötülük.Keşke yapabilsem. Evlendiğim ilk günde o kadar büyük bir hata yaptı ki aileme karşı. Mesela o olayda da benden özür dilemedi. O yüzden pek sevmiyorum kendisini ama bu gidişle iyice soğumalı mıyım diye düşünüyorum.
Olabilir dediğim gibi psikolojik olarak zor bir süreçten çıktık. Hala da çıktık denemez gerçi eşimle hala ayrı odalarda yaşıyoruz. İnternetteki insanlardan anlayış beklemek yanlış bir düşünceymiş.Siz biraz fazla hassas olabilir misiniz acaba?
Sosyal medyam yok maalesefCorona telefondan bulaşmıyor diye sosyal medyanızdan yazı paylaşın zaten üzerine alınan alınır
Gerçekten teşekkür ederim. Geçmiş olsun diyen tek sizsiniz. Doğru diyorsunuz. Öyle yapmaya çalışacağım.Öncelikle çok çok geçmiş olsun, Allah beterinden korusun
Siz siz olun hayatta hiç kimse için beklentiye girmeyin, bu görümce olur, elti olur, arkadaş olur, sizin akrabalarınız olur.
Aramamışsa boş verin gitsin.
Şaka mısın? Bu nasıl üslup? Eşim gayet iyi şu an ki başka şeyleri düşünmeye başlamışım.Ay kocan belki öldu ölecek hala görümce derdindesin.
Rica ederim, evet siz görümcenizden hassasiyet beklemişsiniz, bir arayıp geçmiş olsun iyi misin demesini beklemişsiniz ama aramamış, herkesi kendiniz gibi zannederek beklenti içine girerseniz hep üzülürsünüz, inanın değmez.Gerçekten teşekkür ederim. Geçmiş olsun diyen tek sizsiniz. Doğru diyorsunuz. Öyle yapmaya çalışacağım.
O zaman aradığında açıkca söyleyinSosyal medyam yok maalesef![]()
pek sevmiyorum kendisini
Elbette zor bir dönem sizin için. Buradaki insanlar da sizin iyiliğiniz için bunda çok önemsenecek bir şey olmadığını yazıyorlar ki siz bir de bunu kafanıza takıp üzülmeyin diye. Böyle şeylere aşırı anlam yüklersek her gün üzülecek binlerce şey bulabiliriz. Bu zamanı görümcenize harcamak istemezsiniz bence.Olabilir dediğim gibi psikolojik olarak zor bir süreçten çıktık. Hala da çıktık denemez gerçi eşimle hala ayrı odalarda yaşıyoruz. İnternetteki insanlardan anlayış beklemek yanlış bir düşünceymiş.
görümce dahil bu kadar insan aynı şeyi düşünüyorsa sorun acaba bi ihtimal sizde olabilir mi? Sadece soruyorumGelen yanıtlar neredeyse haddimi bildirir nitelikte. Altı üstü fikrinizi sordum diye.
Doğru diyorsunuz. Bende ne gibi bir sorun olabilir?görümce dahil bu kadar insan aynı şeyi düşünüyorsa sorun acaba bi ihtimal sizde olabilir mi? Sadece soruyorum![]()
![]()
![]()
Alacagım cevap muhtemelen kardeşinden haber aldığı olurdu. Sanırım görümcemden de burdakilerden empati kurmalarını isteyerek hata yaptım. Nasıl silebilirim acaba konuyu?O zaman aradığında açıkca söyleyin