Görümcem hakkında ne düşünmeliyim?

O kadar önemli değil? Sadece dikkatimi çekti aramaması ve zaten evvelinden beri hoşlanmıyorum. Acaba soğuk mu yapmalıyım diye sordum altı üstü 🤔

Bana kalırsa görümcenizle ilgili acaba soğuk mu yapmalıyım diye bile düşünmemelisiniz. Görümce neticede. Üstelik öncesinde de hoşlanmıyormuşsunuz zaten.

Eşim korona olduğu için zor bir süreçten geçtik. İlk başlarda ben de kaptığımı düşündüm ama kapmamıştım. Eşim ayrı bir odada karantinadaydı. Ben de bir yandan hastalık bulaşmasın diye çok çaba sarfettim. Bu süreçte neredeyse her gün abisini arayan görümcem beni bir kez bile aramadı. Hasta olan ben olmasam da araması gerekmez miydi? Ki başlar da ben de korona olduğumdan emindim neredeyse. Sizce görümcem hakkında ne düşünmeliyim? Artık eskisi gibi sıcak davranmamam mantıklı değil mi?
Arasa dert, aramasa dert. Hakkında kötü düşünün yargılayın kızın bağırın çağırın dememizi bekliyorsanız, beklemeyin!

Benim görümcem böyle bir şey yapsa ben de gücenirdim, ve hatta küserdim. Bu arada geçmiş olsun

Görümcemle aram iyidir beni arada arar sorar da vs

Lakin eşim hasta diye beni neden arasın ki.

En fazla çıkamıyorsun bir şeyler alalım mı diye arayabilir yakınsa eşimi sorarsa valla omu ara ona sor derim telefonla görüşülebilir halde ise

Eşim korona olduğu için zor bir süreçten geçtik. İlk başlarda ben de kaptığımı düşündüm ama kapmamıştım. Eşim ayrı bir odada karantinadaydı. Ben de bir yandan hastalık bulaşmasın diye çok çaba sarfettim. Bu süreçte neredeyse her gün abisini arayan görümcem beni bir kez bile aramadı. Hasta olan ben olmasam da araması gerekmez miydi? Ki başlar da ben de korona olduğumdan emindim neredeyse. Sizce görümcem hakkında ne düşünmeliyim? Artık eskisi gibi sıcak davranmamam mantıklı değil mi?
Bdv nin popüler konularından: ev aldık, araba aldık, doğum yaptık hayırlı olsun demediler. Kaza yaptık, hasta olduk geçmiş olsun demediler... demeyen kim: ya elti, ya kv ya görümce. Yani erkek tarafı... ben olsam erkek tarafından çok şey beklemem. Geneli gelin hanımları canını sıkmak için arıyor. İyi günde de kötü günde de aramasınlar ne olacak. Onlardan gelecek ilgi gelmeyiversin. Sonra da arasalar sorun oluyor, gelmek isteseler sorun oluyor.

Olabilir dediğim gibi psikolojik olarak zor bir süreçten çıktık. Hala da çıktık denemez gerçi eşimle hala ayrı odalarda yaşıyoruz. İnternetteki insanlardan anlayış beklemek yanlış bir düşünceymiş.

Yeni okudum diğer cevapları. Kimse size anlayışsız davranmamış ki. Görümcenizden ilgi beklemeyin buna gerek yok, bu beklentiyle böyle bir sıkıntının içinde kendinize başka dert çıkarmayın denmiş genel olarak. Hangi kısımda anlayışsız ve empati yoksunu olduk tam olarak söyler misiniz?

Olabilir dediğim gibi psikolojik olarak zor bir süreçten çıktık. Hala da çıktık denemez gerçi eşimle hala ayrı odalarda yaşıyoruz. İnternetteki insanlardan anlayış beklemek yanlış bir düşünceymiş.
Biz sizi pışpışlamak zorunda değiliz. Nasıl bir mecrada olduğunuzu farkedip ona göre konu açsaydınız o zaman.

Back
X