Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Maalesef samimiyiz. Yani ben onu affetmeye çalışıyordum ama affetmemi zorlaştırıyor. Ama umursamamaya çalışacağım dediğiniz gibi.arasa gecmıs olsun canım allah kolaylık versın yapabılecegım bırsey olsa keske demesı guzel olurdu yakısan aslında oydu ama tabı boyle bır ılıskınız samımıyetınız yoksa aramaması da cok umrunuzda olmasın bence
sevmıyorum demıssınız bır yorumunuzdaMaalesef samimiyiz. Yani ben onu affetmeye çalışıyordum ama affetmemi zorlaştırıyor. Ama umursamamaya çalışacağım dediğiniz gibi.
Sevmemek takmamak anlamına gelmiyor. Umursuyorum belli ki.Bu görümceler ne yapsa yaranamıyor, Kimisi aramasından şikayet eder kimisi aramadığından
Kardeşinden bilgi aldığı için sizi aramaya gerek görmemiştir. Aynı evin içinde 2 kişiyi aramaya gerek yok bence-ki zaten hasta olmadığınızı öğrenmişsiniz. Hasta olsanız arardı diye düşünüyorum.
Birde bir yorumda kendisini sevmiyorum zaten demişsiniz. Sevmiyorsanız bunu bu kadar takıp konu açmanız ayrı bir çelişki. Birazcıkta sevmemenin etkisiyle soğumaya ve görüşmemeye zemin hazırlıyormuşsunuz gibi geldi.
Sevmediğiniz bir insanı umursamanız saçma değil mi?Sevmemek takmamak anlamına gelmiyor. Umursuyorum belli ki.
Nefret de sevgi de umursama belirtisidir. Bunu mu tartışacağız.Sevmediğiniz bir insanı umursamanız saçma değil mi?
Alıntılamışsınız teşekkürlerMümkünse düşünmeyi bırak![]()
Çok haklısınız. Hayatımın en zor dönemlerinden birini geçirdim.Başka ne zaman arayacak gerçekten? Teşekkürler.tabii ki araması gerekirdi. Zor zamanlarında insan bekler bir telefon , hatır sorma. Bu normal bir zaman değil ki
Tartışma demeyelim de karşılıklı fikirlerimizi paylaşıyoruz diyelimNefret de sevgi de umursama belirtisidir. Bunu mu tartışacağız.
Empati yoksunları.
Çok alıngan gördüm seni canım.Empati yoksunları.
Empati yoksunları.
tdk' ya göre umursamak; aldırış etmek, önem vermek.Nefret de sevgi de umursama belirtisidir. Bunu mu tartışacağız.