Görümcem hakkında ne düşünmeliyim?

arasa gecmıs olsun canım allah kolaylık versın yapabılecegım bırsey olsa keske demesı guzel olurdu yakısan aslında oydu ama tabı boyle bır ılıskınız samımıyetınız yoksa aramaması da cok umrunuzda olmasın bence
Maalesef samimiyiz. Yani ben onu affetmeye çalışıyordum ama affetmemi zorlaştırıyor. Ama umursamamaya çalışacağım dediğiniz gibi.

Bu görümceler ne yapsa yaranamıyor, Kimisi aramasından şikayet eder kimisi aramadığından:KK45:

Kardeşinden bilgi aldığı için sizi aramaya gerek görmemiştir. Aynı evin içinde 2 kişiyi aramaya gerek yok bence-ki zaten hasta olmadığınızı öğrenmişsiniz. Hasta olsanız arardı diye düşünüyorum.

Birde bir yorumda kendisini sevmiyorum zaten demişsiniz. Sevmiyorsanız bunu bu kadar takıp konu açmanız ayrı bir çelişki. Birazcıkta sevmemenin etkisiyle soğumaya ve görüşmemeye zemin hazırlıyormuşsunuz gibi geldi.

sımdı gordum konu sahıbı pek sevmıyorum kendısını demıssınız yanı zaten aranız yokmus :)
demek kı karsılıklı sevmıyorsunuz bırbırınızı oyle dusunun bosuna kendınıze stres yapıyorsunuz

Maalesef samimiyiz. Yani ben onu affetmeye çalışıyordum ama affetmemi zorlaştırıyor. Ama umursamamaya çalışacağım dediğiniz gibi.
sevmıyorum demıssınız bır yorumunuzda
gecmıste ne gıbı hataları oldu bılemıyorum

Bu görümceler ne yapsa yaranamıyor, Kimisi aramasından şikayet eder kimisi aramadığından:KK45:

Kardeşinden bilgi aldığı için sizi aramaya gerek görmemiştir. Aynı evin içinde 2 kişiyi aramaya gerek yok bence-ki zaten hasta olmadığınızı öğrenmişsiniz. Hasta olsanız arardı diye düşünüyorum.

Birde bir yorumda kendisini sevmiyorum zaten demişsiniz. Sevmiyorsanız bunu bu kadar takıp konu açmanız ayrı bir çelişki. Birazcıkta sevmemenin etkisiyle soğumaya ve görüşmemeye zemin hazırlıyormuşsunuz gibi geldi.
Sevmemek takmamak anlamına gelmiyor. Umursuyorum belli ki.

Empati yoksunları.

Yalnız öyle kafamıza göre içerik silip hakaret edemiyoruz.
Alıntı da yapmışlar zaten, niye silmekle uğraşıyorsunuz anlamak güç.

Kadının kardeşi hasta olmuş, zaten üzgündür. Sizin kendinizi korona "sanmanız" size zaman ayırması için yeterli bir sebep değil demek ki.
Kadından soğumaya bahane arıyorsunuz sanırım ama pek olmamış. Tekrar deneyin ;)

Çok geçmiş olsun, umarım bir an önce iyileşir eşiniz.
Haklısınız bence. Normal zaman olsa aramazsa aramasın, ama böyle bir durumda tabiki araması gerekir insanlık namına. Aranızda samimiyet olsun olmasın, arayıp bir geçmiş olsun demek zor olmamalı. Siz de kendisini sevmiyormuşsunuz madem, bu da sizin bahaneniz olur görüşmezsiniz bundan sonra. Böyle düşüncesiz insanlar için canınızı sıkmaya değmez.

Back
X