Görümcem için endişeleniyorum

bencede söyleme eğer öyle bi durum varsa bile emin olki kız aradan sıyrılır ortada sen kalırsın kimse kızına toz kondurmaz

Yanınızda kalmasını istemediğiniz insanın hayatına bencede karışmayın ,onu düşünüyor olsaydınız küçük bir yerden gelmiş genç bir kızı aile sevgisinden mahrum etmezdiniz diye düşünüyorum..

kafaya çok takılacak bir durum değil bence bu. belki edet düzensizliği ya da hormonal bir durum var belki de korunmak için kullanıyordur. sonuçta yetişkin bir kız ve abisinin eşine bu durumun muhakemesi düşmez.zaten eşinize söylerseniz hem eşinizi hem de kızı boşuna üzmüş olursunuz ve sonra siz kötü olursunuz. kız size gelip açık açık ben korunmak için bu ilacı kullanıyorum dese bile eşinize söylemeyin

Yanlış düşünüyorsunuz aile sevgisinden niye mahrum ediyim ki bana tepkili, tavırlı olan oydu. Sürekli beni suçladı hala öyle abisiyle evlenmeseydim eski eşiyle devam edecekti sürekli beni bunla itham ediyor ki ben o kişiyi tanımıyorum bile. Her hafta sonu istediği zaman bizde halen daha sizce anlayışsız biriyim mi

kesinlikle anlayislisiniz.Dogm kontrol hapina karismayin bence,herkezin hayati kendine.Kim ne yaparsa kendine eder eger farkli birsey icin adet duensizligi vs icin kullanmiyorsa.

Benimde görümcem 20 yasinda hap kullaniyor ama erkek arkadasi yok, yaklasik 1 senedir kullaniyor,cok kötü hasta oluyor cünkü adet zamaninda.ben olsam bosu bosuna ortaligi karistirazdim.hem baska sebepden kullaniyorsa bile olan olmus.sen abisine söylesen ne olacak hersey cok daha kötü olucak.ben olsaydim sorardim görümceme , ama sen aram yok diyorsan, bence birak oda kendi derdi olsun. Ama yine sen bilirsin cnm

adet düzensizliği vs gibi bir sebeple de kullanıyor olabilir,korunmak için de
bence karışmayın.bu onun özeli kimseyi ilgilendirmez.sizi de abisini de..
netice de yetişkin bir kız

Kızlar çok şaşkınım görümcem hamileymiş ve sürekli ağlıyor zaten çok durgundu ben de heralde sevgilisinden ayrıldı ya da kavgalı diyordum. Dün ağlayarak benden yardım istedi beta hcg göre dört beş haftalık abime söyleme mahvolurum diye yemin ettirdi. Aldırmak istiyor erkek arkadaşı gerekirse evlenelim demiş ama daha 18 yaşında ve tıp öğrencisi nasıl olacak ki zaten kendisi de doğurmak istemiyor ben onu nasıl kolundan tutup aldırmaya götüreyim imkansız yapamam dedim sürekli ağlıyor ne yapacağımı şaşırdım çok üzgünüm

işiniz çok zor ama ben olsam durumu güvenebileceğim, hemen yaygara koparıp kızı asıp kesmeyecek erkek tarafından bir aile büyüğüne anlatırdım durumu..
Ve bence eşinin de bilmesi şart!
Kolundan tutup götürdün aldırdı diyelim!
Bu gerçek ortaya çıkarsa onun yanında sen yanarsın..
Hem diyelim bir komplikasyon oldu kız masada fenalaştı..
Allah korusun ama ilk iş sizden bilirler..
Bu sorumluluğu almayın derim...

doğum kontrol hapı kullanırkenmi hamile kalmış çok üzüldüm daha öğrenci ve yaşıda küçük

Şaka gibi :=( Hem öğrenci hem 18 yaşında ..... Üzüldüm ,Umarım çıkar bir yol bulursunuz ..

Son düzenleme:
çok zor bir durum ben olsam napardım diye düşünüyorum da o kadarına cesaret edemezdim ya Allah korusun bir şey olursa düşünmek bile istemiyorum sizin durumunuzu hayatınız kayar resmen.. iyi düşünün..

Böyle bir sorumluluğun altına giremeyeceğimi söyledim ama bu şekilde ne yaparsan yap demek de olmaz eşime söylesem olacakları düşünemiyorum bile bilmiyorum ne yapacağımı acele karar vermemiz lazım tek aklıma gelen erkek arkadaşıyla konuşsam mı ne düşünüyor diye

her ne olursa olsun böyle bir sorumluluğu tek başına almamalısın tancığım.
olmaz, zaten evliliğinin başında ne zorluklar yaşadın, bunun için bir de ayrı sallantıya gerek yok

ayrıca bu çok ciddi bir konu
Allah korusun, herşey olabilir.

adet düzensizliği de olsa biriyle cinsel münasebeti de olsa senlik bişey yok durumdan vazife çıkarma derim sonuçta reşit

adet düzensizliği de olsa biriyle cinsel münasebeti de olsa senlik bişey yok durumdan vazife çıkarma derim sonuçta reşit

durumdan vazifeyi an itibariyle görümce çıkarttırmış
çünkü hamileymiş ve tan'dan yardım istiyormuş :26:

18 mi 19 mu? gerçi çokta farketmezde dikkatimi çekti ayrıca hap kullanırken nasıl hamile kaldı hemde tıp öğrencisi insan anatomisi iyi bilir, karışma bence, bende böyle bişey yaşadım arkadaşım aynı şikayetle bana geldi aldırma fikri kendisinin olmasına rağmen işin sonunda ben bebeğini aldırmak konusunda kıza akıl vermekle falan suçlandım

arkadaşlar doğru söylüyor bence tek başına böyle bir işe kalkışma.
karışma. sonra bişey olsa sen yaptın olursun.
kıza söyle bi yolunu bulsun evlenme gibi bişey olsa da anlaşılır bu durum.
karışık bişey.
anlayışlı bi aile büyüğüne söylesin görümceniz.
ve kesinlikle tekrar söylüyorum tek başınıza böyle bir işe kalkışmayınnn...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…