Yanınızda kalmasını istemediğiniz insanın hayatına bencede karışmayın ,onu düşünüyor olsaydınız küçük bir yerden gelmiş genç bir kızı aile sevgisinden mahrum etmezdiniz diye düşünüyorum..
Yanlış düşünüyorsunuz aile sevgisinden niye mahrum ediyim ki bana tepkili, tavırlı olan oydu. Sürekli beni suçladı hala öyle abisiyle evlenmeseydim eski eşiyle devam edecekti sürekli beni bunla itham ediyor ki ben o kişiyi tanımıyorum bile. Her hafta sonu istediği zaman bizde halen daha sizce anlayışsız biriyim mi
bencede söyleme eğer öyle bi durum varsa bile emin olki kız aradan sıyrılır ortada sen kalırsın kimse kızına toz kondurmaz
Kızlar çok şaşkınım görümcem hamileymiş ve sürekli ağlıyor zaten çok durgundu ben de heralde sevgilisinden ayrıldı ya da kavgalı diyordum. Dün ağlayarak benden yardım istedi beta hcg göre dört beş haftalık abime söyleme mahvolurum diye yemin ettirdi. Aldırmak istiyor erkek arkadaşı gerekirse evlenelim demiş ama daha 18 yaşında ve tıp öğrencisi nasıl olacak ki zaten kendisi de doğurmak istemiyor ben onu nasıl kolundan tutup aldırmaya götüreyim imkansız yapamam dedim sürekli ağlıyor ne yapacağımı şaşırdım çok üzgünüm
Kızlar çok şaşkınım görümcem hamileymiş ve sürekli ağlıyor zaten çok durgundu ben de heralde sevgilisinden ayrıldı ya da kavgalı diyordum. Dün ağlayarak benden yardım istedi beta hcg göre dört beş haftalık abime söyleme mahvolurum diye yemin ettirdi. Aldırmak istiyor erkek arkadaşı gerekirse evlenelim demiş ama daha 18 yaşında ve tıp öğrencisi nasıl olacak ki zaten kendisi de doğurmak istemiyor ben onu nasıl kolundan tutup aldırmaya götüreyim imkansız yapamam dedim sürekli ağlıyor ne yapacağımı şaşırdım çok üzgünüm
Böyle bir sorumluluğun altına giremeyeceğimi söyledim ama bu şekilde ne yaparsan yap demek de olmaz eşime söylesem olacakları düşünemiyorum bile bilmiyorum ne yapacağımı acele karar vermemiz lazım tek aklıma gelen erkek arkadaşıyla konuşsam mı ne düşünüyor diye
adet düzensizliği de olsa biriyle cinsel münasebeti de olsa senlik bişey yok durumdan vazife çıkarma derim sonuçta reşit
Görümcem 19 yaşında öğrenci ve sevgilisi var. Hafta sonları bize kalmaya geliyor. Geçen hafta sonu çantasında doğum kontrol hapı dikkatimi çekti ve tedirgin oldum. Günahını almayım diyorum çünkü doğum kontrol hapı sıkıntılı adetlerde de kullanılan bir ilaç. Eşime söylesem kötü şeyler olur diye düşündüm. Sormak istemiyorum zaten benle arası pek yok şimdi ortalığı karıştıran gelin olmak istemiyorum. Doğru mu yapıyorum bilmiyorum siz olsanız ne yapardınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?