- 19 Ocak 2011
- 13.027
- 12.856
- 298
arkadaşa katılıyorum seni deniyor da olabilir bu kadar kin duyarken niye sana anlatıyor eğer gerceksede hiç karışma derim kendi düşen ağlamazcanim, cok paranoyakca olacak ama butun bunlar seni deneme amacli da olabilir.. yani esinin haberi vardir ya da yoktur bilmiyorum ama gorumce ve kv tarafindan deneniyor olabilirsin...
oyle olsun ya da olmasin bence karisma...
bunu akli selim yakin bir aile buyugu ile konus...
aslinda bana gore en dogrusu esinle konusman. evet gorumce sana kinlenecek ama burada 2 can sozkonusu.
Görümcem 19 yaşında öğrenci ve sevgilisi var. Hafta sonları bize kalmaya geliyor. Geçen hafta sonu çantasında doğum kontrol hapı dikkatimi çekti ve tedirgin oldum. Günahını almayım diyorum çünkü doğum kontrol hapı sıkıntılı adetlerde de kullanılan bir ilaç. Eşime söylesem kötü şeyler olur diye düşündüm. Sormak istemiyorum zaten benle arası pek yok şimdi ortalığı karıştıran gelin olmak istemiyorum. Doğru mu yapıyorum bilmiyorum siz olsanız ne yapardınız?
doğum kontrol hapı %99,8 oranında korunma sağlıyormuş
%0,2 lik bir ihtimal ile gebe kalan görümcenizi tebrik ediyorum öncelikle..
konuya gelirsek, bence kesinlikle eşinizden saklamamalısınız
yarın bir gün ortaya çıkarsa, suç ortağı gibi addedilirsiniz..
Ben de eşimle konuşmaya karar verdim sonuç ne olursa olsun eşimle konuşacağım bu durum beni fazlasıyla aşıyor
Ben de eşimle konuşmaya karar verdim sonuç ne olursa olsun eşimle konuşacağım bu durum beni fazlasıyla aşıyor
tan eşiyle konuşunca, görümce itiraz edip bana iftira atıyor derse ne olacak
tan eşiyle konuşunca, görümce itiraz edip bana iftira atıyor derse ne olacak
doğum kontrol hapı kullanacak kadar bilinçli biri için neden endişelendiğinizi anlamadım. ayrıca böyle birşeyi neden abisine söylemeyi düşündünüz? tamamen kendi tercihi olarak cinselliği yaşamaya başlamış olabilir. sonuçları da sadece kendisini ilgilendirir. kız kardeşi olsanız anlardım belki ama gelin olarak bu konudan uzak kalmanız en iyisi. çantalara bakmayı da bırakın bence :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?