Görümcem için endişeleniyorum

doğum kontrol hapı %99,8 oranında korunma sağlıyormuş
%0,2 lik bir ihtimal ile gebe kalan görümcenizi tebrik ediyorum öncelikle..

konuya gelirsek, bence kesinlikle eşinizden saklamamalısınız
yarın bir gün ortaya çıkarsa, suç ortağı gibi addedilirsiniz..

Kınamıyorum be canım korkuyorum..İkinci bir bebeği dünyaya getirmekten ürküyorum artık..

18 yaşında tıp öğrencisi bir kız...Ahh ah !

arkadaşa katılıyorum seni deniyor da olabilir bu kadar kin duyarken niye sana anlatıyor eğer gerceksede hiç karışma derim kendi düşen ağlamaz

ikizlerin için üzüldüm.
Bu çok çok büyük bir sorumluluk. Görümcenle geçmişte ilişkiniz çok sınırlı olsa da seni çaresizliğinden yakın görüp yardım istemiş belli ki. Konuyu nolursa olsun eşinle konuşmalısın. Çünkü bu konu seni aşar.

Ben de eşimle konuşmaya karar verdim sonuç ne olursa olsun eşimle konuşacağım bu durum beni fazlasıyla aşıyor

bence eşinle konuşma. kızın hayatı mahvolur.bu hatasının cezasını ömür boyu çeker. napıcağı belli olmaz belki evden kaçar intihar eder.belki okula yollamazlar. erkek arkadaşıyla halletsin sorununu sen de bilmemezlikten gel.

önce bu ilacı kulanmasını gerktiren bi hastalığı varmı diye yoklayın kendisini ve annesini eğer yoksa bunu sadece onunla konusun aranız kötü de olsa önce ona söyleyin

Benim arkadaşım doğum kontrol hapı kullanırken hamile kalmış ama farkında değil, bebek kendi düşerken haberi olmuş. Doğum kontrol hapı kullandığını söylediği zaman doktor şöyle demiş: İstediğin kadar dikkat et, sindirimde en ufak bir sorun olduğu zaman (ishal vb.) vücut hapı almamış olur ve çok kolay bi şekilde hamile kalırsın...

Ben de eşimle konuşmaya karar verdim sonuç ne olursa olsun eşimle konuşacağım bu durum beni fazlasıyla aşıyor

bence doğru karar vermişsin canım. bu iş bir gün ortaya çıkarsa yengem biliyordu onunla aldırdık der ve suçlu siz olursunuz . hatta sizde kaldığı için sizin buluşturduğunuzdan bile şüphelenirler suçlarlar sizi sakın tek başına bu yükün altına girmeyin

Ayyy..... Gerildim Ya Rabbim. Bu konular beni çok geriyor
Kayınvalidenle konuşsan ?
Hayır kalkıp yardım etsen, kötü sen olursun. Çünkü görümcen, eşin ve ailesi gözünde bir çocuk sense yetişkinsin.
Abiye söylenmez bence, çünkü o bir erkek.
Bence kayınvalidene söylemelisin, kayınvaliden karar versin. Ay....

tan eşiyle konuşunca, görümce itiraz edip bana iftira atıyor derse ne olacak

tan eşiyle konuşunca, görümce itiraz edip bana iftira atıyor derse ne olacak

Aynen ya... Benim de aklıma gelmedi değil valla.
Kız böyle iğrenç bir plan yapmış olabilir mi ?
İftira atıyor deyip, aslında öyle bir şey yokmuş filan.
Bakire raporu alıp hamile olmadığını gösterince, tanufuk yalancı durumuna düşüp, eşi boşarsa onu ?
Düşünmedim değil valla.​

Valla her ihtimali düşündüm ama sonuç ne olursa olsun eşimle konuşacağım bir söze, iftlraya boşayacaksa boşasın. Bir de eşim zamanında yatıp kalkmadığı kadın kalmamış ama eminim böyle bir durumda aslan kesilecek sonuçta tipik türk erkeği bir de eşim kolundan zorla tutup kürtajı kendi yapmaya kalkarsa off valla içim sıkıldı ikiz bebeklerimi kaybettim benden çok eşim çöktü kaç defa bebeklerimiz için arkadaşlarının yanında ağlamış bir de bu durum onu mahvedecek

Sonuç belgesi varsa bi şekilde ele geçirin ve abisinin okuyabileceği bir yere koyun..

Bu arada da tek başıma bu yükün sorumluluğunu taşıyamayacağınızı görümcenize söyleyin ama desteğinizi eksik etmeyin; çekilin aradan bence.

Abisi ve ailesi üzerine giderse, rahatlatmak adına da o zaman destek olursunuz.

Yazık çok yazık, çok küçük daha; hayatını şimdiden kesmiş..

Çantayı karıştırmamış, açılırken görülmüş..
Bilinçli biri olsaydı ağlayarak yardım istemezdi değil mi yengesinden..Üstelik araları bile iyi değilmiş.

Bilinçli biri olsaydı 18 yaşında, hamile kalmazdı..O bebeği aldırma telaşına düşmezdi..Hayatını bu hale getirmezdi..

Bu biliçli olmaksa, olmasın..

18 yaşında ve tıp kazanacak kadar zeki bir kız bu duruma düşer mi yahu ? bence abisine söylemeyin. çok fena şeyler olabilir. erkek arkadaşıyla arasında halletsin. bu sırrın bende saklı ama ekstra yardım bekleme de. o yaştaki bir kıza okulu bıraksın evlensin diyecek halimiz yok. kesinlikle karışmayın sonuç ne olursa olsun suçlu siz olursunuz. aileyi ayağa kaldırıp kızın okulu bırakmasına ve evlenmek zorunda kalmasına neden olursanız kimse size hak vermez, aksine bir ömür boyu suçlanırsınız. bilmiyormuş gibi yapın olsun bitsin. hangi kararı verirse versin ama bunu kendi rızasıyla ve mantığıyla versin. evlenecekse evlenir,aldıracaksa da aldırır. siz olayı duyurursanız sonuç ne olursa olsun sizin yüzünüzden o karar verilmiş olur.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…