Görümcem için endişeleniyorum

pardon ama hamile kalan
insan çözümü size niye soruyor
bişey deseniz sizin üstünüze kalacak
allah kolaylık versin çok zor
bence hiç karışmayın biran önce sevgilisi olan çocuk ailenizle konuşsun çözümü onlar bulsun

merak ettim sizin hamileliğiniz devam ediyomu
benmi yanlışım sizde hamileyim istemiyorum falan diye bişeyler yazmıştınız sanırım
karıştırıyomuyum acaba

Seni hiç ilgilendirmez...ne düşündüğün de beni ilgilendirmiyor ister inan ister inanma konu açmak için sizden izin mi alacağım

Yarın bir gün ortaya çıkarsa eşin sana karşı bu konuda hiçbir müsamaha göstermez. Suçlu olursun.
Görümcen de sana karşı soğuktu, şimdi yardım et diyor. Garip. Erkek arkadaşıyla falan da konuşma. Hatta bildiğini bilmesin kimse. Bu olay senin başına patlayacak garanti. :26:
Görümcene sor bakalım senden ne gibi bir yardım bekliyormuş? Maddi mi, manevi mi? Eğer maddiyse abisiyle konuşmasını söyle derim. Maneviyse de erkek arkadaşıyla halletsinler sorunlarını. Sen olabildiğince uzak dur.
En kötü ihtimalle de eşine söylemelisin.
Söylemezsen görümcen yardım etmezsen hınçlanıp ortaya çıkarsa senin adını verir, sen yanarsın.
Şimdi söylemen gerekiyorsa söyle, sıyrıl.

sakın karışmayın sonra herşey üstünüze kalır. şimdi kalkıp kimseye söyleme diyeceğim ama ya yarın birgun ortaya çıkarda sırf suçunu hafifletmek için yengemde biliyodu zaten derse gene suçlu siz olursunuz:26:

Benden maddi olarak yardım bekliyor ve kimseye söylememi istiyor bana gelmesi cidden garip beni sevmez ben de hamileydim bebeklerimin kalbi durdu maalesef

canım varya aynısı benim başıma geldi,ağzım yandı, arkadaşım böyle bi konuyla bana geldi, hamile olabilirim falan dedi, erkek arkadaşıyla o dönem ayrıydı, napcaksın dedim doğurucak değilimya dedi,sonradan bu kız kaçtı sevgilisine ailesi ayağa kalktı hamilelik durumunu öğrendiler falan, yclozl de biliyodu dedi inanabiliyomusunuz sanki ailesi haa tamam o biliyosa sorun yok dicek, neticede ben başlarında mumla beklemedim birlikte olurken, bana hamileyim diye anlattı ama sonuçta suçlu ben oldum, bide bebeği aldırma fikrini kafasına ben sokmuş gibi oldum

Benden maddi olarak yardım bekliyor ve kimseye söylememi istiyor bana gelmesi cidden garip beni sevmez ben de hamileydim bebeklerimin kalbi durdu maalesef

asla karışma,sana anlatarak zaten kendince yükünü hafifletti, dahada bulaşma bu işe, kimle yaptıysa bu çocuğu onunla karar versin

hem sizinle arası yok hemde gelip size söylüyor anlamıyorum bu insanları..ne diyeceğimi bilemedim de sanırım aldırması en doğru karar olacak gibi geldi,ailesi duysa kıyameti koparırlar herhalde,,kötü şeyler olur.zaten kendiside istemiyor erkek arkadşıda istemiyorsa alınması en mantıklısı.ama kendi karar versin..sizden başka alatacak kimsesi yoksa destek olmalısınız...aldırıcam diyorsada yanında olun..

allah sabır versin
canım
sen sen ol sakın karışma
sonrada kıskandıda benimkinide aldırmamı söyledi der çıkar işin içinden

Benzer bir şey üniversitedeyken başıma geldi. Ev arkadaşım hamile kaldı ve bebeğini aldırmaya karar vermiş bir şekilde benden yardım istedi. Bir şekilde bulduk buluşturduk parayı, arkadaşım kürtaj oldu. Sonra bunalıma girdi ve "niye yardım ettiniz, niye vazgeçirmediniz, siz olmasaydınız bebeğim yaşardı" gibi cümleler kurdu. Hâlbuki kürtaj fikrini kendi içinde sorgulaması için gerçekten elimizden geleni yapmıştık, çok kararlıydı. Aslında öyle bir psikoloji içine girmesi de normal, çünkü hamile kadınlar benim gözümde anne adayı değil annedir. Ki o da 13 haftalık hamileydi az buz bir şey de değil. Bebeğini kaybetti bir şekilde kendini suçlaması kaçınılmaz. Ve bizi de suçladı. Sizin olayınızda da, kız kürtaj olup "oh be dünya varmış" demeyecek, o da benzer süreçlerden geçecek, muhtemelen durum ortaya da çıkacak. Siz de suç ortağı olacaksınız, onun gözünde bile. Zaten sizi sevmiyormuş, bunun ortaya çıkması durumunda aileye nasıl yansıtacağını bilemezsiniz bile.

Yatarken iyiydi de şimdi mi kötü ?

ALLAH'ım korkmaya başladım..Bir kız evlad sahibiyim.

Yatarken iyiydi de şimdi mi kötü ?

ALLAH'ım korkmaya başladım..Bir kız evlad sahibiyim.

aman canım kınama valla ben de çok korkuyorum evladım olmamasına rağmen, hayır şimdi velev ki yardım etti konu sahibi hadi bişey geldi kızın başına kanaması vs oldu, nerde bu kız, yengesiyle bilmem ne hastanesinde bebek aldırıyo

canim, cok paranoyakca olacak ama butun bunlar seni deneme amacli da olabilir.. yani esinin haberi vardir ya da yoktur bilmiyorum ama gorumce ve kv tarafindan deneniyor olabilirsin...

oyle olsun ya da olmasin bence karisma...

bunu akli selim yakin bir aile buyugu ile konus...

aslinda bana gore en dogrusu esinle konusman. evet gorumce sana kinlenecek ama burada 2 can sozkonusu.

Kınamıyorum canım kınamak ne haddime gerçekten korkuyorum artık..Tek çocuk sahibi bir anne olarak kalmak istiyorum, ikinciye mecalim kalmıyor okudukça,bildikçe,gördükçe..

Kınamıyorum canım kınamak ne haddime gerçekten korkuyorum artık..Tek çocuk sahibi bir anne olarak kalmak istiyorum, ikinciye mecalim kalmıyor okudukça,bildikçe,gördükçe..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…