- 2 Ağustos 2010
- 4.024
- 70
- 363
- 46
Seni hiç ilgilendirmez...ne düşündüğün de beni ilgilendirmiyor ister inan ister inanma konu açmak için sizden izin mi alacağım
nerede bir tanufuk konusu orada aksiyon! her şey mi seni bulur!
sakın karışmayın sonra herşey üstünüze kalır. şimdi kalkıp kimseye söyleme diyeceğim ama ya yarın birgun ortaya çıkarda sırf suçunu hafifletmek için yengemde biliyodu zaten derse gene suçlu siz olursunuz:26:
Benden maddi olarak yardım bekliyor ve kimseye söylememi istiyor bana gelmesi cidden garip beni sevmez ben de hamileydim bebeklerimin kalbi durdu maalesef
Benden maddi olarak yardım bekliyor ve kimseye söylememi istiyor bana gelmesi cidden garip beni sevmez ben de hamileydim bebeklerimin kalbi durdu maalesef
pardon?
kime yaptın sen şimdi bu yorumu
Yatarken iyiydi de şimdi mi kötü ?
ALLAH'ım korkmaya başladım..Bir kız evlad sahibiyim.
aman canım kınama valla ben de çok korkuyorum evladım olmamasına rağmen, hayır şimdi velev ki yardım etti konu sahibi hadi bişey geldi kızın başına kanaması vs oldu, nerde bu kız, yengesiyle bilmem ne hastanesinde bebek aldırıyo
aman canım kınama valla ben de çok korkuyorum evladım olmamasına rağmen, hayır şimdi velev ki yardım etti konu sahibi hadi bişey geldi kızın başına kanaması vs oldu, nerde bu kız, yengesiyle bilmem ne hastanesinde bebek aldırıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?