- 5 Ekim 2020
- 14.565
- 39.724
- 548
- 36
Ben zaten onu da anlıyorum. İnanın içimde kötü bir düşünce yok kadına karşı. Keşke o da mutlu olsa. Burada siz tanımıyorsunuz diye bipolar olduğunu söyledim kimseyi ifşa etme derdim de yok. Ama böyle şeyler tad kaçırmaz mı? İnsan üzülmez mi? Gelen yorumları okuyorum inanın çok üzülüyorum
Hahaha tamam canımyok komşum ilgisi yok kahveye gel yarın laflariz
Yorumunuzu anlayamadım ama zaten kötüledi de 10 sayfalıl kötüleme mesajı attı öyle söyleyeyim. Ben zor olan tarafın minvalinde konuştu demedim ki. Olayları onun gözüyle de dinledim dedim. Muhasebesini içimde yaptım
Eşim benden önce nir evlilik yaptı ve bir kızı var. Bu evlilikte eşim çok zarar görmüş. Tek taraflı dinledin diyeceksiniz. Hayır iki taraflı dinledim. Eski eşi de anlattı sayfalarca mesajla. Eski eşi geçimi zor bir kadın.
Öyle görünüyoristediği cevapları alana dek soracak bence
Ben ilk defa açıyorum bu konuyu. Buraya da cevap yazıyorum herkese. Mallara bozulmayı nerden çıkardınız ya hayret ediyorum gerçekten. İnanın umurumda bile olmadı. İyi yapmışsın dedim hatta eşime. Ben burada eski eşle ilgili kendi yorumlarımdan ziyade kendisinin cümlelerini söylüyorum farkında değilsiniz. Mesajında boşandığı zaman paranın daha tatlı geldiğini kendisi yazmış eşime. Kendi cümlem yok çoğunda. Neden bilip bilmeden anlamadan dinlemeden insanları yargılıyor kırıyorsunuzistediği cevapları alana dek soracak bence
ama tmm haklısın diyen üyeler hala görünmedi ufuktaÖyle görünüyor
Yok hiç düzeltmedim bakın tekrarbaktım ve okudum keşke alıntı yapsaydım
galibe duzeltme yaptınız eşinde görmüyor yazılıydı
Eski eşe kafayı takmış önceden başka şeyleri problem etmiş şimdi de bunu.ama tmm haklısın diyen üyeler hala görünmedi ufukta
siz iyimisiniz kuzum ben ne zaman mallardan bahsettim.beni başka üyeyle karıştırdın galiba.istediğiniz cevapları alana dek savunacaksınız kendinizi demek istedim sadece .pesssBen ilk defa açıyorum bu konuyu. Buraya da cevap yazıyorum herkese. Mallara bozulmayı nerden çıkardınız ya hayret ediyorum gerçekten. İnanın umurumda bile olmadı. İyi yapmışsın dedim hatta eşime. Ben burada eski eşle ilgili kendi yorumlarımdan ziyade kendisinin cümlelerini söylüyorum farkında değilsiniz. Mesajında boşandığı zaman paranın daha tatlı geldiğini kendisi yazmış eşime. Kendi cümlem yok çoğunda. Neden bilip bilmeden anlamadan dinlemeden insanları yargılıyor kırıyorsunuz
İnanın yorumlarınız beni o kadar kırıyor ki. Keşke anlasanız beni. Sadece bu durumda üzülmem yersiz mi diye sordum size neler neler çıkarmışsınız. Tanımıyorsunuz beni yapmayın böyle şeyler.Eski eşe kafayı takmış önceden başka şeyleri problem etmiş şimdi de bunu.
O Mesajı yazan bendim. Neden bahsi geçti o zaman? Kadını kotuluyorsunuz bildiğin. Konu görümcenizin onunla ilişiğini kesmemesi ama her şeyi öğrendik ondan başka.Ben ilk defa açıyorum bu konuyu. Buraya da cevap yazıyorum herkese. Mallara bozulmayı nerden çıkardınız ya hayret ediyorum gerçekten. İnanın umurumda bile olmadı. İyi yapmışsın dedim hatta eşime. Ben burada eski eşle ilgili kendi yorumlarımdan ziyade kendisinin cümlelerini söylüyorum farkında değilsiniz. Mesajında boşandığı zaman paranın daha tatlı geldiğini kendisi yazmış eşime. Kendi cümlem yok çoğunda. Neden bilip bilmeden anlamadan dinlemeden insanları yargılıyor kırıyorsunuz
Anlattınız teşekkür ediyorum başlığı açarken böyle yorumlar için açtım ama neler çıkardılar nasıl üzüldüm anlatamam. Benimle dalga geçenleri mi dersiniz, anlamadan yargılananları mı.Şimdi canım görümcen kv falan kiminle görüşmek isterse görüşsun.he sana da sen kardeşimin mükâfatısin falan demesi de normal.eski eş hastaymış ortada çocuk da var.kimse onunla gorusmesin diyosan büyük hata ve haksızlık
He eşimi hala unutmadı aşık bizi ayırmaya calisiyo dersen o eski eşin sorunu.tabii senin eşine güvenin varsa.
Sen kimseye onu takip etme ona mesaj atma onunla konuşma diyemezsin.isteyen istedigiyle iyi olur görüşürüz yada görüşmez.
He sen kıskanıyorum diyosan o ayrı bı sorun senin kocanla alakalı problemin oluyor o zaman.o zaman da görümce eski eş falan konusu değil başka konu oluyor.umarim anlatabilmişimdir
Çocuğu ona benziyor diye bile üzülüyorsunuz daha ne olacak? Bırakın bunları Düşünmeyi o zaman. Evlenirken çocuğu olduğunu biliyordunuz değil mi?İnanın yorumlarınız beni o kadar kırıyor ki. Keşke anlasanız beni. Sadece bu durumda üzülmem yersiz mi diye sordum size neler neler çıkarmışsınız. Tanımıyorsunuz beni yapmayın böyle şeyler.
İnsanlar size evet üzülmeniz yersiz dedikçe başka bir şey atıyorsunuz ortaya. Bu da üzgünüm ama inandırıcılığınızı yok ediyor. Evet haklısın cevabı almak için uğraşan bir kadına dönüşüyorsunuz.İnanın yorumlarınız beni o kadar kırıyor ki. Keşke anlasanız beni. Sadece bu durumda üzülmem yersiz mi diye sordum size neler neler çıkarmışsınız. Tanımıyorsunuz beni yapmayın böyle şeyler.
Şimdi bende buna benzer bı konu açmıştım neler yazmışlardı neler ama kendimi ifade etmemiştim heralde.sizde şuan kendinizi ifade etmiyorsunuz.bence konuyu yanlış bı şekilde acmissiniz.gorumcem eski eşle görüşüyor diye değil eski eş konusu acsaydiniz daha mantıklı olurdu.Anlattınız teşekkür ediyorum başlığı açarken böyle yorumlar için açtım ama neler çıkardılar nasıl üzüldüm anlatamam. Benimle dalga geçenleri mi dersiniz, anlamadan yargılananları mı.
Siz gelen yorumları da okudunuz mu bilmiyorum. Bakın isterseniz bi. Ben burada niye kötüleyeyim zaten normalde de kötülemedim hiç. Ama yanlışa da yanlış derim. Hala unutamayıp yuva yıkmaya çalışmasına da iyi diyemem. Siz neden beni anlamıyorsunuzO Mesajı yazan bendim. Neden bahsi geçti o zaman? Kadını kotuluyorsunuz bildiğin. Konu görümcenizin onunla ilişiğini kesmemesi ama her şeyi öğrendik ondan başka.
Galiba öyle anlaşıldım. Haklısınız ne diyeyimİnsanlar size evet üzülmeniz yersiz dedikçe başka bir şey atıyorsunuz ortaya. Bu da üzgünüm ama inandırıcılığınızı yok ediyor. Evet haklısın cevabı almak için uğraşan bir kadına dönüşüyorsunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?