Görümcem kocamın eski eşiyle görüşüyor.

Kaçırmaması gerekir. Bazı duygularınıza gem vurmayı öğrenmelisiniz. Olgun davranmaya çalışmalısını. Mantıklı olanın ne olduğuna akıl süzgecinden geçirip karar verip size kötü hissettiren duygulara baybay demeyi öğrenmeniz lazım.
Çünkü hasta bir eski eş ve çocuk varlığını kabul ederek bir yola çıkmışsınız. Eşinizle mutlu olmak için en önemlisi kendiniz mutsuz olmamak için o kadının her yaptığını hoş görmeyi, o kadının bir şekilde alttan alınışını kabullenmelisiniz.
O kadınla isterse bütün sülale iyi geçinsin bunun bir anlamı yok. Eşiniz bir daha o kadınla bir şey yaşamayacak. Kimse akıl sağlığı yerinde olmayan bir insanla, anlattığınız dengesizlikleri yapan insanla ömrünğ harcamak istemez ancak mecburiyetten katlanır.
Eşiniz sizden daha zor bir durumda belki şu an. Çünkü o kadının yaptığı dengesizliklerle sürekli doğrudan muhattap olmak zorunda kalıyor. Belki görümcenin görüşüyor olması bile biraz o kadının gazını alıp sizi daha az rahatsız etmesi içindir.
Ki söylediğinize göre görümceniz de normalde sevmezmiş ama boşandıktan sonra görüşmeye başlamış. Demek ki konu tamamen yeğen.
Bence bu konuyu deşip kendinizi garip bir duruma sokmayın.

Bundan dediklerim de çıkıyor ama evet, yukarıda dediğiniz de çıkıyor.

Ablacım kaçtır konu açıyorsun, konu hep aynı eski eş.

Eski eşin varlığı bu kadar rahatsız ediyorsa evlenmicektin, nokta. Kadın nefes alsa sana batıyor burdan bakınca. Çocuk için de görüşecekler, o kadın var olmaya da devam edecek bunu kaldıramayacak olan evlenmesin boşanmış çocuklu adamla.

Konuya gelirsek eski eş bipolar ve garip davranışlarda bulunıyor demişsin, eee bu gayet beklenen bir durum kadın bipolar tabi ki saçma davranışlarda bulunacak. Sen bunu bilerek evlendin, ben bipolar bir insanla uğraşamam diyorsan hiç evlenmicektin. Biz burdan ne yapalım sana kadına psikiyatrik tedavi mi yapalım?

istediği cevapları alana dek soracak bence
Ben ilk defa açıyorum bu konuyu. Buraya da cevap yazıyorum herkese. Mallara bozulmayı nerden çıkardınız ya hayret ediyorum gerçekten. İnanın umurumda bile olmadı. İyi yapmışsın dedim hatta eşime. Ben burada eski eşle ilgili kendi yorumlarımdan ziyade kendisinin cümlelerini söylüyorum farkında değilsiniz. Mesajında boşandığı zaman paranın daha tatlı geldiğini kendisi yazmış eşime. Kendi cümlem yok çoğunda. Neden bilip bilmeden anlamadan dinlemeden insanları yargılıyor kırıyorsunuz

siz iyimisiniz kuzum ben ne zaman mallardan bahsettim.beni başka üyeyle karıştırdın galiba.istediğiniz cevapları alana dek savunacaksınız kendinizi demek istedim sadece .pesss

Şimdi canım görümcen kv falan kiminle görüşmek isterse görüşsun.he sana da sen kardeşimin mükâfatısin falan demesi de normal.eski eş hastaymış ortada çocuk da var.kimse onunla gorusmesin diyosan büyük hata ve haksızlık
He eşimi hala unutmadı aşık bizi ayırmaya calisiyo dersen o eski eşin sorunu.tabii senin eşine güvenin varsa.
Sen kimseye onu takip etme ona mesaj atma onunla konuşma diyemezsin.isteyen istedigiyle iyi olur görüşürüz yada görüşmez.
He sen kıskanıyorum diyosan o ayrı bı sorun senin kocanla alakalı problemin oluyor o zaman.o zaman da görümce eski eş falan konusu değil başka konu oluyor.umarim anlatabilmişimdir

Eski eşe kafayı takmış önceden başka şeyleri problem etmiş şimdi de bunu.
İnanın yorumlarınız beni o kadar kırıyor ki. Keşke anlasanız beni. Sadece bu durumda üzülmem yersiz mi diye sordum size neler neler çıkarmışsınız. Tanımıyorsunuz beni yapmayın böyle şeyler.

O Mesajı yazan bendim. Neden bahsi geçti o zaman? Kadını kotuluyorsunuz bildiğin. Konu görümcenizin onunla ilişiğini kesmemesi ama her şeyi öğrendik ondan başka.

Anlattınız teşekkür ediyorum başlığı açarken böyle yorumlar için açtım ama neler çıkardılar nasıl üzüldüm anlatamam. Benimle dalga geçenleri mi dersiniz, anlamadan yargılananları mı.

Çocuğu ona benziyor diye bile üzülüyorsunuz daha ne olacak? Bırakın bunları Düşünmeyi o zaman. Evlenirken çocuğu olduğunu biliyordunuz değil mi?

İnsanlar size evet üzülmeniz yersiz dedikçe başka bir şey atıyorsunuz ortaya. Bu da üzgünüm ama inandırıcılığınızı yok ediyor. Evet haklısın cevabı almak için uğraşan bir kadına dönüşüyorsunuz.

Şimdi bende buna benzer bı konu açmıştım neler yazmışlardı neler ama kendimi ifade etmemiştim heralde.sizde şuan kendinizi ifade etmiyorsunuz.bence konuyu yanlış bı şekilde acmissiniz.gorumcem eski eşle görüşüyor diye değil eski eş konusu acsaydiniz daha mantıklı olurdu.

O Mesajı yazan bendim. Neden bahsi geçti o zaman? Kadını kotuluyorsunuz bildiğin. Konu görümcenizin onunla ilişiğini kesmemesi ama her şeyi öğrendik ondan başka.
Siz gelen yorumları da okudunuz mu bilmiyorum. Bakın isterseniz bi. Ben burada niye kötüleyeyim zaten normalde de kötülemedim hiç. Ama yanlışa da yanlış derim. Hala unutamayıp yuva yıkmaya çalışmasına da iyi diyemem. Siz neden beni anlamıyorsunuz

Galiba öyle anlaşıldım. Haklısınız ne diyeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…