- 19 Mayıs 2020
- 47.820
- 214.848
- 598
Yuva bozma teşebbüsü dediği pasif agresif birkaç tepki. Aklı olan, adam olan kanmaz.Tamam eski es cirkefin tekiymis anladık
allahtan sen iyisin onuda anladık
görümcenin görüşmesi niye bu kadar sorun bırak esin kızsın tepki versin
sanane
yuvanızı bozmaya calısıcak kadar kötü ama görüyorsun yapamamış
görünceye bir.liste ver şunlarla görüş şunlarla görüşme diye
allahım ya nedir.bu görüMce.gorumce
esiniz ve bu kadin bosanmış farkindamisinizz?Normal olmayan hala eski eşin eşimi unutmamış olması
Endisenizi anlıyorum bipolar dediniz.Gorumceniz de dahil tüm sülale biliyor ise gorumcenizi kandırdı diyelim esiniz neden kansın? Hadi kandi diyelim ara bozdu ona mi dönecek?Bakın o eski eşini unutmuş değil, hala ara bozmaya çalışıyor daha önce de bu görümcemin zatıf noktasından merhametinden yaklaşıp ara bozmaya çalıştı. Sizce böyle bir durumda hala görüşmesi hoş mu?
Valla isterse unutmasa da olur dediğim gibi ben 11 yıldır evliyim.bunca zamandır görümcem kv herkes eski eşle beraber.diyorim bak yedikleri içtikleri ayrı gitmez.esim pazar günleri annesine gider kahvaltıya 1 saat durur o arada kızı gelir belki dışarı çıkarlar.hic mi eski eşini görmüyor yooo görüyor tabii ki.Normal olmayan hala eski eşin eşimi unutmamış olması
Umurunda olduğundan endişe ediyor ki bu kadar problem ediyor görümcenin görüşmesini bile.esiniz ve bu kadin bosanmış farkindamisinizz?
kadinin esinizi seviyor olmasi sizce esinizin ne kadar umrunda?
aynen öyleYuva bozma teşebbüsü dediği pasif agresif birkaç tepki. Aklı olan, adam olan kanmaz.
Komşum benim hikayemi mi hatırladın yoksaallahım bu bir yerden tanıdık geliyor
hadi hayırlısı
Görümceniz sevmediği, arasının kötü olduğu hatta kavga ettiği bir kadınla silah zoruyla görüşüyor o zaman. Üzüldüm kadıncağıza kim bilir neyle tehdit ediliyor da eski yengeyle görüşmek zorunda kalıyor.
Bakın benim dört tane görümcem var. Ben ki abla olarak görüyorum onları. Sadece olayı anlamanız için detay veriyorum eski eşle. Yazılanları okursanız anlarsınız. Burada hiç tanımadığım insanlara kendimi övecek ya da bir başkasını yerecek birşey söylemenin ne anlamı var niye böyle birşey yapayım Allah aşkına. Sadece kırılmakta abartıyor muyum dedim o kadar. İnsanları yargılamadan önce lütfen bir düşünüp empati kurun lütfen.Tamam eski es cirkefin tekiymis anladık
allahtan sen iyisin onuda anladık
görümcenin görüşmesi niye bu kadar sorun bırak esin kızsın tepki versin
sanane
yuvanızı bozmaya calısıcak kadar kötü ama görüyorsun yapamamış
görünceye bir.liste ver şunlarla görüş şunlarla görüşme diye
allahım ya nedir.bu görüMce.gorumce
Hanımefendi görümcenizin kiminle görüşüp görüşmeyeceğine yorum yapmak sizin haddiniz değil bunu anlayın. Ciddin ya anlamıyor musunuz? Siz hangi hakla başka birine görüşmenden rahatsızım takıyorum diyebilirsiniz yahu bundan görümcenize neeee? Hangi sıfatla başkasının görüştüğü birine burnunuzu sokuyorsunuz?Ben zaten onu da anlıyorum. İnanın içimde kötü bir düşünce yok kadına karşı. Keşke o da mutlu olsa. Burada siz tanımıyorsunuz diye bipolar olduğunu söyledim kimseyi ifşa etme derdim de yok. Ama böyle şeyler tad kaçırmaz mı? İnsan üzülmez mi? Gelen yorumları okuyorum inanın çok üzülüyorum
Bir insanın boşandığı eşin yeni karısına kendi hatalarını söylemesi de ne bileyim, inandırıcı değil. Kimse yoğurdum ekşi demez.Konu kendi içinde çelişiyor da esasen; eski eş ile konuşuyorlar ve kadın ex kocası için "Evliliğimizde zarar gördü, geçimi zor olan tarafım" minvalinde konuşabiliyor, bir şeyleri dürüst aktarıyor ki konu sahibi "Tek taraflı dinlemedim" deyip böyle yazabiliyor.
Evlensin istemese herhalde eski eşini kötülerdi ki bu kadının da içine kurt düşerdi.
İlginç. :)
anladım tamam neyse araların da olan olmuşİki yıl olacak. İnanın görümcemle eski eşinin arası da zannettiğiniz gibi iyi değildi. Borç almışlar görümcemler zor bir zamanlarında onlar evliyken. onu problem etmiş kavgaları olmuş bu yüzden hatta kızın annesiyle de kavga etmişler.
Sizinle kala kala sana benzemiş maşallah falan mı diyecekti? O çocuğun bir annesi var önce bunu kabullenin. Bir de kadının ne cirkefligi ne para gozlugu kalmış bakıyorum da. Sanki siz biraz bozulmussunuz esinizin verdiği "mallara".Yok öyle değil. Mesela şöyle şeyler de yaşıyorum. Kızıyla birlikte gittiğimizde kız için “annesine benziyor maaşallah.” , “annesinin alnı da açıktı açık alnı olanlar iyi insanlar olur” ,”annesinin kızı” gibi şeyler söylüyorsa bir de bundan siz rahatsız olmaz mıydınız? Ben gerçekten abartıyor muyum
Defalarca sormussunuz bu soruyu ve herkes normal karşılamış sonsuza dek soracak misiniz?Tabi ki öyle ama yine de siz olsanız tadınız kaçmaz mı?
Bir de görümce mükâfatisin kardeşimin falan demiş. Kızları anneye benziyor deyince bile bozulan birine. Angelina jolieye mı benzetselerdiBi görümcelerin kiminle görüştüğüne karışmadığımız kalmıştı onu da yaptık çok şükür.
Yorumunuzu anlayamadım ama zaten kötüledi de 10 sayfalıl kötüleme mesajı attı öyle söyleyeyim. Ben zor olan tarafın minvalinde konuştu demedim ki. Olayları onun gözüyle de dinledim dedim. Muhasebesini içimde yaptımKonu kendi içinde çelişiyor da esasen; eski eş ile konuşuyorlar ve kadın ex kocası için "Evliliğimizde zarar gördü, geçimi zor olan tarafım" minvalinde konuşabiliyor, bir şeyleri dürüst aktarıyor ki konu sahibi "Tek taraflı dinlemedim" deyip böyle yazabiliyor.
Evlensin istemese herhalde eski eşini kötülerdi ki bu kadının da içine kurt düşerdi.
İlginç. :)
istediği cevapları alana dek soracak benceSizinle kala kala sana benzemiş maşallah falan mı diyecekti? O çocuğun bir annesi var önce bunu kabullenin. Bir de kadının ne cirkefligi ne para gozlugu kalmış bakıyorum da. Sanki siz biraz bozulmussunuz esinizin verdiği "mallara".
Defalarca sormussunuz bu soruyu ve herkes normal karşılamış sonsuza dek soracak misiniz?
umrunda olacak olsa kendisini hala seviyor olan kadinla arada birde çocuk varken neden bosansinlar kiUmurunda olduğundan endişe ediyor ki bu kadar problem ediyor görümcenin görüşmesini bile.
Komşum benim hikayemi mi hatırladın yoksa
konum at ben de geleyimyok komşum ilgisi yok kahveye gel yarın laflariz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?