- 3 Mayıs 2011
- 13.761
- 48.973
- 798
- Konu Sahibi Buffalosos
-
görümcemin istediği buydu esim gitsin kalsın baksın amacı bu evliyiz eşim tek gidip arada kalmalı yegenine bakmalıymıs kafaya bak pırıl pırıl
Yav kuzum, bakıp da ne yapacak? Eşin kaç gün çocuk baktı, ev çekip çevirdi? Yararından çok zararı olurdu zaten.görümcemin istediği buydu esim gitsin kalsın baksın amacı bu evliyiz eşim tek gidip arada kalmalı yegenine bakmalıymıs kafaya bak pırıl pırıl
Bide temaslıyım diye odaya geçip 20 gün paşalar gibi yatacaktı, konu sahibi de eşine bakacaktı. Hayat onlara güzel.Yav kuzum, bakıp da ne yapacak? Eşin kaç gün çocuk baktı, ev çekip çevirdi? Yararından çok zararı olurdu zaten.
Bir de öyle bir gün gidip gelmeye benzemez, insan eti ağırdır. 15 gün aynı evde çıldırırlardı zaten.
Yeğenine bakma mevzusuna gelince, niye ki? Tabi pabuç bırakma, ama bugünkü olay farklıydı. Eşin hem gidip kalmak istemiyor hem de temaslı olacağı halde eve geri dönmek istiyordu. O zaman olduğu yerden koparacaksın ipleri işte. Hiç sinire, anksiyeteye gerek yok.
İşte bir uyanık bunlar. O yüzden aynı dili konuşacaksın, yoksa yenemezsin ki.Bide temaslıyım diye odaya geçip 20 gün paşalar gibi yatacaktı, konu sahibi de eşine bakacaktı. Hayat onlara güzel.
tabi tabi olay bu hatta esim yapamayıp beni cagıracaktı üstüne bir de promosyon.Bide temaslıyım diye odaya geçip 20 gün paşalar gibi yatacaktı, konu sahibi de eşine bakacaktı. Hayat onlara güzel.
Eşi nerde gorumcenızın ? Cocuguyla ıkısı takılsın evde, bişeye ıhtıyac olursa eşiniz kapısına bırakır en kötü. Fevrı kararla bosamayın:) adam sizi dinlemiş gitmemiş ,keşke başta kemdi akıl edebılseydi.. gorumcenıze ne dedınız ? Cok meraklıysa ölmeye kaynanan gitsin ogluna acımıyo madem , cok sinirlendi mhayır gidicem demiyor ablası teste gitmiş sanırım. hayır böyle bitmedi ki arar yine gel vs diyebilir pozitif cıksa dahi gel cocukla ilgilen diye cagıracak bir tip. Eşim 20 25 gün onlarda kalmaz yatacak yer yok diye aman bilmiyorum gerçekten hala diken üstündeyim basım çatlıyor bosasam mı diye düsünüyorum evleneli 2 ay oldu bezdim artık bunlardan
eşi calısıyor dısarıda. :) benim eşim de calısıyor ama evde ya o iş değil onlara göre.Eşi nerde gorumcenızın ? Cocuguyla ıkısı takılsın evde, bişeye ıhtıyac olursa eşiniz kapısına bırakır en kötü. Fevrı kararla bosamayın:) adam sizi dinlemiş gitmemiş ,keşke başta kemdi akıl edebılseydi.. gorumcenıze ne dedınız ? Cok meraklıysa ölmeye kaynanan gitsin ogluna acımıyo madem , cok sinirlendi m
Sürekli toplantıda ! olsun eşin artık:) evden calısmayı yanlıs anlamıslar. . Bence yogun oldugu algısını olusturuneşi calısıyor dısarıda. :) benim eşim de calısıyor ama evde ya o iş değil onlara göre.
görümceyle muhattap olmadım zaten aramız iyi değil olursam sakin konusamam cünkü
bugün sinir krizi geçirmeseydim canımdan olabilirdim ayakkabsını giymişti cıkıyorduoda biseymi benim gorumce kendileri karantinada iken guya cocuklari hastaneye gotureceklermis esimi arayip gotrmesini istyo. soylendim bi suru ama senin gibi odalara kitlenip snir krizi gecirmrdimdusunme organini kullanmayan bunlar var oldugu surece bitmez bu.hastalik
kocalardada kafa yok.sanki tum baglari kopar diyoruzbugün sinir krizi geçirmeseydim canımdan olabilirdim ayakkabsını giymişti cıkıyordu
Asiyi olun mutlaka ben kendimden gordum olurdum heralde asili olmasam. Vucuda zehir girmis gibi asiri usutmussunuz gibi degisik bir hastalik. Mutasyonlu virus bulasi gecirmisim.hayır henüz olmadık bu hafta randevu alacağız aşı için daha doğrusu ilk eşim olacaktı.. o yüzden de korkuyorum açıkçası
Şöyle ne eşim ne de ailesi dikkat etmezler maske takmazlar eminim eşim evlerine gitse evde kimse maske takmaz pozitif olsalar dahi umurlarında değil
Aşı olmalısınız hepınız, aşı olmayanlarla da gorusmeyınhayır henüz olmadık bu hafta randevu alacağız aşı için daha doğrusu ilk eşim olacaktı.. o yüzden de korkuyorum açıkçası
Şöyle ne eşim ne de ailesi dikkat etmezler maske takmazlar eminim eşim evlerine gitse evde kimse maske takmaz pozitif olsalar dahi umurlarında değil
Bana da bu baskı cok yapılıyor, korkma cocuklara bulasmıyo bu virüs cumleleri ...bıktım açıklamaktan he deyip gecıyorum...çocuklar da zor atlatıyor artık ustelıkBizim halkımızda neden çocuklar virüs bulaştırmıyormuş gibi bir kafa var ? Otobüste çocuğuna maske takan 1 kişi bile görmüyorum artık. Çocuklar sivrisinekler gibi korona konusunda,virüsü taşıyorlar, gayet iyi bir bulaştırıcılar ama kendileri hasta olmuyor. Sivrisinekler de sıtma virüsünü taşıyıp hasta olmazlar ama insana bulastirinca o insan mahvolur.
Bulaşmıyor değil,hasta olmuyorlar.Gercekten böyle sananlar varmış demekBana da bu baskı cok yapılıyor, korkma cocuklara bulasmıyo bu virüs cumleleri ...bıktım açıklamaktan he deyip gecıyorum...çocuklar da zor atlatıyor artık ustelık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?