Görümcem korona ve eşim

görümcemin istediği buydu esim gitsin kalsın baksın amacı bu evliyiz eşim tek gidip arada kalmalı yegenine bakmalıymıs kafaya bak pırıl pırıl
Yav kuzum, bakıp da ne yapacak? Eşin kaç gün çocuk baktı, ev çekip çevirdi? Yararından çok zararı olurdu zaten.
Bir de öyle bir gün gidip gelmeye benzemez, insan eti ağırdır. 15 gün aynı evde çıldırırlardı zaten.
Yeğenine bakma mevzusuna gelince, niye ki? Tabi pabuç bırakma, ama bugünkü olay farklıydı. Eşin hem gidip kalmak istemiyor hem de temaslı olacağı halde eve geri dönmek istiyordu. O zaman olduğu yerden koparacaksın ipleri işte. Hiç sinire, anksiyeteye gerek yok.

Bide temaslıyım diye odaya geçip 20 gün paşalar gibi yatacaktı, konu sahibi de eşine bakacaktı. Hayat onlara güzel.

Bide temaslıyım diye odaya geçip 20 gün paşalar gibi yatacaktı, konu sahibi de eşine bakacaktı. Hayat onlara güzel.
İşte bir uyanık bunlar. O yüzden aynı dili konuşacaksın, yoksa yenemezsin ki.
Konu sahibi boşuna kendini hırpalıyor.
Kendi ayağıyla gidip temaslı olan kocaya bakmam. İstediğiniz kadar vicdansız deyin. Gitsin ablasında kalsın derdim. Sorumsuzluğunun faturasını kendi ödeyecek bir zahmet. Hayat müşterek ama bunu kapsamıyor. Ben gitme derken de müşterekti. Madem kendi başına iş yaptı, başının çaresine de tek başına bakacak. Otelde mi kalır, ablasında mı, anasında mı, bilemem. Ama ben eve almam, orası kesin. Varyantı kapıp ölür gidersem ne olacak? Pisi pisine, görümce kaprisi yüzünden öldü dedirtmem valla.

Teste yada hastaneye gidecek ise görümceniz ambulansı araması gerekiyor şikayetlerini belirtip ona göre geliyorlar zaten bunu bu şekilde anlatabilirdiniz bence hatta ben yerinizde olsaydım eşime anlatır ardından görümcemi arardım güzel güzel söylerim geçmiş olsun diye başlar lafa durumları bilmesinden abisinin rahatsızlığından fln 112 yi ararsa daha iyi olur yerinde müdahale olur fln derdim fln . Sonuçta ne kdr bağırsanız kavga da çıkarsanız olan size olur eşiniz düşünmedikten sonra. Söylediğiniz cümle de hoş olmamış ayrıca gerek yok böyle şeylere

Eşi nerde gorumcenızın ? Cocuguyla ıkısı takılsın evde, bişeye ıhtıyac olursa eşiniz kapısına bırakır en kötü. Fevrı kararla bosamayın:) adam sizi dinlemiş gitmemiş ,keşke başta kemdi akıl edebılseydi.. gorumcenıze ne dedınız ? Cok meraklıysa ölmeye kaynanan gitsin ogluna acımıyo madem , cok sinirlendi m

eşi calısıyor dısarıda. :) benim eşim de calısıyor ama evde ya o iş değil onlara göre.
görümceyle muhattap olmadım zaten aramız iyi değil olursam sakin konusamam cünkü

eşi calısıyor dısarıda. :) benim eşim de calısıyor ama evde ya o iş değil onlara göre.
görümceyle muhattap olmadım zaten aramız iyi değil olursam sakin konusamam cünkü
Sürekli toplantıda ! olsun eşin artık:) evden calısmayı yanlıs anlamıslar. . Bence yogun oldugu algısını olusturun

oda biseymi benim gorumce kendileri karantinada iken guya cocuklari hastaneye gotureceklermis esimi arayip gotrmesini istyo. soylendim bi suru ama senin gibi odalara kitlenip snir krizi gecirmrdim dusunme organini kullanmayan bunlar var oldugu surece bitmez bu.hastalik

bugün sinir krizi geçirmeseydim canımdan olabilirdim ayakkabsını giymişti cıkıyordu

İyi yapmışsınız ama kendinize zarar.
Daha da ısrarcı olursa , yol verin gitsin ablasında kalsın karantina süresi boyunca, o kendini koruyamıyor diye siz de hasta olacak değilsiniz.

Ben de sizin yerinizde olsam ciyak ciyak bağırmıştım, küfretmezdim yalnız sesim de epey yükselirdi.

Hiç düşünmüyor mu benim de kronik hastalığım var sağlam minik çocukta bile ateş yapıyor bana ne olur diye? Kuşa takacak akıl yok.

Asiyi olun mutlaka ben kendimden gordum olurdum heralde asili olmasam. Vucuda zehir girmis gibi asiri usutmussunuz gibi degisik bir hastalik. Mutasyonlu virus bulasi gecirmisim.

Bizim halkımızda neden çocuklar virüs bulaştırmıyormuş gibi bir kafa var ? Otobüste çocuğuna maske takan 1 kişi bile görmüyorum artık. Çocuklar sivrisinekler gibi korona konusunda,virüsü taşıyorlar, gayet iyi bir bulaştırıcılar ama kendileri hasta olmuyor. Sivrisinekler de sıtma virüsünü taşıyıp hasta olmazlar ama insana bulastirinca o insan mahvolur.

Aşı olmalısınız hepınız, aşı olmayanlarla da gorusmeyın

Bana da bu baskı cok yapılıyor, korkma cocuklara bulasmıyo bu virüs cumleleri ...bıktım açıklamaktan he deyip gecıyorum...çocuklar da zor atlatıyor artık ustelık

Bana da bu baskı cok yapılıyor, korkma cocuklara bulasmıyo bu virüs cumleleri ...bıktım açıklamaktan he deyip gecıyorum...çocuklar da zor atlatıyor artık ustelık
Bulaşmıyor değil,hasta olmuyorlar.Gercekten böyle sananlar varmış demek
Kötü beslenmeden mi bilmiyorum bir algılama sorunu var bu ülkede. Biz normallere Allah sabır versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…