Görümcem korona ve eşim

Maalesef, yeni varyantın pcrdan kacma oranı yüksek. İnsanlar asılı ve grip gibi atlatıyor, o yüzden grip salgını gibi görülüyor. Testim negatif hastayım ama salgın varmıs diyenlerden uzak durun, nacizane:)

Konu sahibi sizi de anlamadım.18 yas üstüne haziranda açıldı aşı .Ne diye yaptirmadıniz su zamana dek ?
Ben ileri düzeyde anksiyete hastasıyım parol içtiğimde panik atak krizi yaşayıp acile gittiğimi biliyorum aşı olmak icin de psikologla görüşüyorum ilaç korkusu hastalığım da varmış travmam var ölümden döndüm alerji konusunda hastanedeyken. İlaç korkumu yenmek için de terapiye başladım ilerleyen zamanlarda psikolog (terapi) eşliğinde olacağım aşıyı

Olabilir ama korona olursanız ve ağır atlatirsaniz içeceğiniz ilaçları düşündünuz mü?

Olabilir ama korona olursanız ve ağır atlatirsaniz içeceğiniz ilaçları düşündünuz mü?
Bu şekilde yaklaşmanız suan kalkıp gidip beni aşıya itmiyor bunu bildiğim içinde terapi sürecindeyim en hızlı şekilde terapi alıyorum yarın tekrar görüşmem var ilk olarak bu konuyu çözme odaklıyız , psikoloğum da bu şekilde olması gerektiğini hemen bir cesaret gidip aşı olmamın psikolojik olarak yan etki yasama ihtimalim olduğundan daha büyük travma oluşturabileceğini söyledi ben de onun eşliğinde çözerek olacağım İnsallah bir an önce temennim.

Ekşide okudum zaten. İnsanlar pcr testi de negatif çıkıyorsa karantinaya girmedikleri için izole olamazlar haliyle. İlla hepimiz denk geliyoruzdur bazen yapacak bir şey yok.

Tamam da bu kadar fevri davranmaniza ne gerek vardi ki. Covid olabilirler, sende hastasin. Gitmemen daha yerinde olur, ablanla konus tekrar diyebilirdiniz.
Boyle de anlardi bence..
Ablani arar agzina... kelimesi hic hos olmamis

Anksiyete bozukluğu olduğu için ben garip karşılaşmadım aslında konu sahibini yoğun bir korku yaşadığımız için fevri davranabiliyorlar anksiyetesi olanlar

Ekşide okudum zaten. İnsanlar pcr testi de negatif çıkıyorsa karantinaya girmedikleri için izole olamazlar haliyle. İlla hepimiz denk geliyoruzdur bazen yapacak bir şey yok.
bugün negatif cıkarsa yarın sehir dısına gidecekler bir düğüne.. insallah gercekten de negatiftir ne diyeyim..

Nisan ayında bizde gecirdik korona.
Eşim epey ağır atlatti,oğlum 2.5,kızım 8.5 yaşındaydı. Hastane ,test ne gerekiyorsa çocuklarla gittik. Annem teklif etti çocukları alayım diye,hayır dedim sizi de riske sokamam,belki taşıyıcılar.
Bu insanlardaki rahatlık beni benden alıyor. Biz hasta olduk,herkes hastalansın banane der gibiler.
6 yaşında çocuk yani bebek değil bu niye götüremiyor,birde o da hastaymış zaten, doktora göstersin onuda. Ayrıca eşi yok mu,çocuğun babası? O götürebilir illaki biri götürecekse yada çocuğa bakılacaksa o devreye girsin, eşinize gelene kadar.

ben anlamadım hastalık hele de böyle ağır bir hastalık durumunda insan ailesinden yardım görmeyip kimden görecek
Normal şartlarda dediğinizde çok haklısınız ama ortada böyle hızlı yayılan,insanları öldüren,çocuklarımızın okula gitmesine bile engel olan bir salgın varken,herkes kendi sırtını kendi kaşımak zorunda. Aksi halde bitmeyecek bu illet.
El kadar bebek olur amenna ama 6 yaşında cocuğa da maskesini taktırır,elini dezenfekte eder bir şekilde idare eder yani görümce. Ayrıca eşi var kadının,onu arasın cağirsin ilk etapta,konu sahibinin eşine gelene kadar.

giggles tam olarak neyi komik geldi merak ettiğimden soruyorum cevaplarmisin ?

Şu konuyu bi aşamadınız bazı üyeler olarak
Her beğeni için nasıl sebep sormuyorsanız beğenmeme, gülme, kızma gibi seçenekler de mevcut forumda
Bunun için niye ona bastın demek çocukça geliyor bana

Aşkım alakasız birşeye komik emojisi atarsan garip olur şimdi kabul et . Şimdi sen bu konu başlığına komik emojisi atarmisin ?atmazsin ya beğenirsin yada üzgün şaşırma kızma atarsın vs ama komik değil .tam sana sempati duyacağım sen beni engelliyorsun yahu

Ben de anlamadım, hastalık hele de böyle ağır bir hastalık durumunda insan ailesini boş yere neden riske atar?
aradaki mesajları okumadım haklı olabilirsiniz
ee eşi varmış peki nerdeymiş o neden bakmamış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…