- 30 Mayıs 2020
- 13.059
- 49.303
- 528
- Konu Sahibi Buffalosos
-
Bana sempati duymanız gibi bi isteğim yok kiAşkım alakasız birşeye komik emojisi atarsan garip olur şimdi kabul et . Şimdi sen bu konu başlığına komik emojisi atarmisin ?atmazsin ya beğenirsin yada üzgün şaşırma kızma atarsın vs ama komik değil .tam sana sempati duyacağım sen beni engelliyorsun yahu
Özel aticaktim mesaj ama gizlemissin kendini. Oyuzdn burdan attımBana sempati duymanız gibi bi isteğim yok ki
İster duyun ister duymayın
Sizin o mesajınız bana komik geldi, komik emojisi kullandım doğal olarak
Asıl komik bulduğum mesaja kızgın emoji atsam benim için tuhaf olurdu
Ayrıca siz diye hitap edilince aşkım demek de pek hoş olmuyor doğrusu
Son olarak da keşke konu sahibinin konusunu kişisel meraklarla meşgul etmesek
Özel soruları özel mesajdan sorsaydınız
Neyse olan oldu
Kusura bakmayın konu sahibi
O herşeye komik ifadesi atıyor sagolsun. En iyisi gözardı etmek. Ettim mutluyumgiggles tam olarak neyi komik geldi merak ettiğimden soruyorum cevaplarmisin ?
Bende bitek bana böyle yapıyor sanıyordum :) biraz rahatladım acikcasiO herşeye komik ifadesi atıyor sagolsun. En iyisi gözardı etmek. Ettim mutluyum
Üyelerin hepsi bana özel mesaj atabiliyorÖzel aticaktim mesaj ama gizlemissin kendini. Oyuzdn burdan attımşu kadınlar kulübündede sen ben biz siz de yeni çıktı burda birbirimize dertlerimizi anlatıyoruz hiç tanımadan etmeden .siz bizemi takiliyorsunuz gerçekten hepimiz insanız sakin olun size ( sen )diyince birşey olmuyor merak etmeyin
Sizin mevzu bambaşka yaO herşeye komik ifadesi atıyor sagolsun. En iyisi gözardı etmek. Ettim mutluyum
Yoo çok hoş olmuş. Böyle saçma sapan bir tekliften sonra bunu kabul eden eşe az bile olmuş.Tamam da bu kadar fevri davranmaniza ne gerek vardi ki. Covid olabilirler, sende hastasin. Gitmemen daha yerinde olur, ablanla konus tekrar diyebilirdiniz.
Boyle de anlardi bence..
Ablani arar agzina... kelimesi hic hos olmamis
Canım seni gozardi etmiş oyuzden göremez yazdigini pardon sizi .biara konusuruz sizinle yemek yapıyorum da :)Üyelerin hepsi bana özel mesaj atabiliyor
Profilimin detayları gizli sadece
Sizin mevzu bambaşka ya
Boşuna onu buraya karıştırmayalım
Sizin için bi gün boş vaktim olursa detaylı sunum yapmak isterim
Tam olarak neye dikkat ediyor bilmiyorum ama bazı kişilere bilerek yapıyor. Benim açtığım konulardan rahatsız. İstersem 1 milyon defa aynı konuyu döndürüp dolaştırıp açarım.Kendini ajan sanıyor. En iyisi gözardı etmek. Bana yorum falan atınca bildirim falan gelmiyor. Yorumlar gözükmüyor. Tavsiye ederim. Ayrıca burada bu tarz çok insan var. Bu tarz insanların yorumlarını önemsememek gerekiyorBende bitek bana böyle yapıyor sanıyordum :) biraz rahatladım acikcasi
Dalga mı geçiyorsunuz adamın kronik hastalığı varmış bir şey olsa mecbur yine bu kadın perişan olacak ceremesini çekecek ben olsam gerekirse zincirle bağlardım az bile yapmışÇocuklara test yapılmıyor sanırım
Pek emin değilim ama
Aileyle beraber otomatik karantina sayılıyor
Ayrıca eşiniz çocuk değil ki
Çok fevri davranmışsınız
Hastaysa kendi kendini koruması lazım
Böyle ite kaka bi yere kadar korursunuz
Bi şekilde bi yerde yine fire verir
Korumanın yolu kavga değil yani
Tüm anlattıklarınıza rağmen illa gideceğim diyorsa yapacak çok da bi şey yok
En fazla eve almazsınız temaslı diye
Beni göz ardı etmediğini biliyorumCanım seni gozardi etmiş oyuzden göremez yazdigini pardon sizi .biara konusuruz sizinle yemek yapıyorum da :)
Her şeye de üslup üslup demeyin ya kraliyet ailesinden mi çıktınız? Öyle bir durumda sinirim tepeme çıkar üslup müslup düşünememYetişkin bir insandan bahsediyoruz.. Zorla evde tutmaya çalışmanız küfürler çıldırmalar sizce biraz fazla değil mi ?
Evet haklısınız ama ciddi üslup probleminiz var
Bahsettiğimiz kişi çocuk değil kiDalga mı geçiyorsunuz adamın kronik hastalığı varmış bir şey olsa mecbur yine bu kadın perişan olacak ceremesini çekecek ben olsam gerekirse zincirle bağlardım az bile yapmış
Bende de panik atak var o yüzden bende aynen böyle olacağını bildiğim için psikolojim düzenlene kadar erteledim. En iyisini yapmışsınız.Bu şekilde yaklaşmanız suan kalkıp gidip beni aşıya itmiyor bunu bildiğim içinde terapi sürecindeyim en hızlı şekilde terapi alıyorum yarın tekrar görüşmem var ilk olarak bu konuyu çözme odaklıyız , psikoloğum da bu şekilde olması gerektiğini hemen bir cesaret gidip aşı olmamın psikolojik olarak yan etki yasama ihtimalim olduğundan daha büyük travma oluşturabileceğini söyledi ben de onun eşliğinde çözerek olacağım İnsallah bir an önce temennim.
evet malesef.. yasamayan asla anlamıyor panik atak cok illet bir hastalık yasam kalitem yerlerdeBende de panik atak var o yüzden bende aynen böyle olacağını bildiğim için psikolojim düzenlene kadar erteledim. En iyisini yapmışsınız.
Sonuc cıktı kovid pozitifler.
bugün o krizi geçirmeseydim eşim gitseydi biz de pozitif olacaktık.
Daha da bir şey demiyorum.
Yüzlerce kisi ölüyorsa işte bu yüzden ölüyor.
Allah yardımcımız olsun
Dur sende bi yangına körükle gitme..Dalga mı geçiyorsunuz adamın kronik hastalığı varmış bir şey olsa mecbur yine bu kadın perişan olacak ceremesini çekecek ben olsam gerekirse zincirle bağlardım az bile yapmış
Eşin ne dedi, çok merak ettim.Sonuc cıktı kovid pozitifler.
Allah yardımcımız olsun
Giggles, bak işte pozitif çıkmışlar. Adam gitseydi, akşama da eve dönseydi yüksek ihtimal konu sahibiyle eşi de pozitif olacaktı. Biz dedik, akşam eve alma, onlarla kalsın karantinada diye. Adam ona da pek yanaşmıyormuş. Eee mecbur cıngar çıkarıp yollamamak kalıyor geriye.Bahsettiğimiz kişi çocuk değil ki
Sebeplerini anlattıktan sonra hala gideceğim diyen adamı bugün evde tutsanız yarın sokakta maske takmamakta, arkadaşıyla çay içmekte yine sıkıntı görmez
Bir şekilde yine alır o virüsü
Kendini koruması gerektiği bilincine varması lazım bebek gibi sürekli sakınılmak yerine
Dalga geçmeden yazmıştım oysa
Yanlış anlaşıldım demek ki
Kıymetli görümceniz eşinizi arayıp ablası pozitifken negatif olan bizden değildir neden gelip virüsü almadın diye sitem etti mi acaba?Sonuc cıktı kovid pozitifler.
Allah yardımcımız olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?