Görümcem korona ve eşim

N
NOldu son durum.
Eşiniz dinlemeyip gitmenin bir yolunu bulmadı insallah

Eşin ne dedi, çok merak ettim.
eşim tam bir ne desem bilmiyorum.
Ablası dün annedeymiş.

eşim anneyi aradı sen nasılsın vs geleyim test yaptıralım cart curt annesi suan iyi bi şey yok semptom vs diyor benim eşim birimizi mezara gömmeden rahat etmeyecek gerçekten başım dönüyor tansiyonum düştü sinirden

Her şeye de üslup üslup demeyin ya kraliyet ailesinden mi çıktınız? Öyle bir durumda sinirim tepeme çıkar üslup müslup düşünemem
Kesinlikle can havliyle ağır konuştum ama hiç pişman değilim iyi yapmışım aksi halde suan pozitiftik biz de su an halimize çok şükür

Affınıza sığınarak eşinize akıl fikir diliyorum

Allah'ım sana geliyorum.
Ya şöyle suratına söylesene bacım, birimizi öldürmeden rahat edemeyecek misin sen diye.
Valla ben bile sinirlendim ya.
Biz geçirdik evde, tek negatif bendim. Banyoları bile ayırdık. 10 gün evdekiler benden kaçtı ki bulaşmasın diye. Evin içinde maskeyle gezdik ki koridora falan virüs salmasınlar, geçerken kaparım diye.
Sizinkiler virüsü bile paylaşmak için ellerinden geleni yapıyorlar. Eşine söyle akrabadan kapınca da öldürücü oluyor.

Eşiniz o ananın oğlu o ablanın kardeşi. O kadar belli oluyor ki!!

Son kez anlatayım durduğum noktayı
Kendi eşim olsaydı
Eşime niye gitmemesi gerektiğini anLatırdım
Hala gitmekte ısrarcıysa test sonucu negatif çıkana kadar bi ablasında veya uygun neresi varsa orda karantinaya gireceğini bildirirdim
Fikrini sormazdım yani
Direkt giderse negatif çıkana kadar eve gelmeyecek
Bir yerden sonra mecburen kendi canımı garantiye alırım yani

Zaten bakın konu sahibi de ilk savunduğum şeyi destekleyen bi mesaj yazmış ne yazık ki
Aynı eş şimdi de temaslı olan annesini hastaneye götürmek istiyormuş
Bilinç olmadıktan sonra ablayı engellesen anne çıkıyor
Bugün bunu engellesen bu adam bi şekilde yine riskli bir davranışta bulunacak

Erkekler sorumsuz bir çoğu bu gercek.
Eniştemin yanına gelmislerdi sonra öğrendiler.
Eniştem eve getirecekti tabi bilmiyorlardi
Neyse ablam kabul etmedi.
Eniştemi de ayrı odaya aldı nolur nolmaz diye.
Maskeli izole etti.
Sonra öğrendiler gorumcesi pozitifmis.
Yoğun bakımda kaldi kız.
Siz de zaten ya göndermeyecektiniz yada izoleyi kabul edecekti.
Ama keşke bunu adamın kendi düşünse.

Evet, Aids kapan eşe de mi acıyalım bu mantıkla, yazık çok fena bir hastalık diye ?

Siz daha 2 aylık evliymissiniz, şimdiden eşiniz bu kadar aileciyse 10 yıl sonra ne olur ? Çocuk yapmayın bence, saati saatine korunun.

Tamam ben de aynı şeyi yazdım zaten. Ver çantayı eline gitsin dedim de görümcenin evinde yer yok, nerede yatacak dedi. Ben cadalozum, anam öyle yetiştirdi, def ederim adamı evden. Siz de cevvalsiniz belli ki edersiniz. Ama bazı kadınlar yapamayabiliyor. Günün sonunda o adam eve dönüyor işte el mahkum.
Konu sahibinin zaten anksiyetesi de varmış. O yüzden baskın basanındır taktiği esmiş gürlemiş işte. Bastırmaya çalışmış işte ne yapsın o da.

Evet, Aids kapan eşe de mi acıyalım bu mantıkla, yazık çok fena bir hastalık diye ?
Valla benim kişiliğim biraz köşelidir, bazı konularda sert kararlar alabilirim. İlla öleceğim diyorsa kocam, aha yol orada derim. Sağduyu, kafa yapısı o kadar mühim ki benim için. Benim seçtiğim adam, bu kadar basit bir mantığı kurup, doğrusunu bulamıyorsa doğal seleksiyon devreye girer, yapacak bir şey yok.

Siz daha 2 aylık evliymissiniz, şimdiden eşiniz bu kadar aileciyse 10 yıl sonra ne olur ? Çocuk yapmayın bence, saati saatine korunun.
Evet, şimdi anladım kapıların ardında dayanıp
En sonunda kilitleyip anahtarı saklama nedenini

Bu tazecık evli hareketı

Görümceye sebep ölmek = Allah düşmanımın başına vermesin. hele ki virüsle pisi pisine gidersem gözüm açık gider vallahi
Öteki tarafta utancımdan diğer mevtaların yüzüne bakamam valla.
Niye öldün? Görümcem virüs kaptı, annesine de bulaştırmış, kocam da gitti annesinden kaptı, ondan da bana geldi.

Evet, şimdi anladım kapıların ardında dayanıp
En sonunda kilitleyip anahtarı saklama nedenini

Bu tazecık evli hareketı
10 yıllıkta olsam kendi canım önemli cünkü gidip geleceğini biliyorum evden calısmak zorunda 20 gün gidipte ablada kalmaz , eve dönüp calısması gerekir işyeri evdeki bir oda cünkü
kapıyı kilitleme sebebim aman kocam gitmesin değil ben fevrilikle adliyeye de gidebilecek biriyim umrumda olan kendi canım...

Öteki tarafta utancımdan diğer mevtaların yüzüne bakamam valla.
Niye öldün? Görümcem virüs kaptı, annesine de bulaştırmış, kocam da gitti annesinden kaptı, ondan da bana geldi.

Valla ölü diri kimsenin yüzüne bakamazsın kardeş bu kadar b.ktan bir ölüm sebebi olur mu

Son düzenleme:
Koronadan dolayı tabii ki hepimiz aynı şeyi düşünüyoruz.
Ama gitmek isterse öyle bir durumda
Sizin gibi davranmak yerine ne halı varsa görmesini söylerim. Ve 2 tane de maske takmasını söylerim yine de o sinirle .
Ve gitmişken orda kalmasını da...

Kapıyı kilitleyeceğim de., sınır krizlerine gireceğim.. ne p..h yerse yesin valla.

Bu kesinlikle yeni evli hareketi bunu zamanla anlayacaksınız
Şuan anlayamazsınız yenisiniz cunku.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…