- 17 Ocak 2020
- 28.138
- En iyi cevaplar
- 1
- 40.879
- 598
- Konu Sahibi Buffalosos
-
NOldu son durum.cocugu da götürmesi gerek evet teste, yani gercekten bize bulastı size de bulasacak havası var gerçekten deliricem.
amacım tek eşim de değil.
Bana da bulasacak temaslı oldugu icin ben cok agır anksiyete hastasıyım terapiye basladım bas dönmelerim cok yogun bu günlerdekendimden de korkuyorum
eşim tam bir ne desem bilmiyorum.Eşin ne dedi, çok merak ettim.
Kesinlikle can havliyle ağır konuştum ama hiç pişman değilim iyi yapmışım aksi halde suan pozitiftik biz de su an halimize çok şükürHer şeye de üslup üslup demeyin ya kraliyet ailesinden mi çıktınız? Öyle bir durumda sinirim tepeme çıkar üslup müslup düşünemem
Affınıza sığınarak eşinize akıl fikir diliyorumeşim tam bir ne desem bilmiyorum.
Ablası dün annedeymiş.
eşim anneyi aradı sen nasılsın vs geleyim test yaptıralım cart curt annesi suan iyi bi şey yok semptom vs diyor benim eşim birimizi mezara gömmeden rahat etmeyecek gerçekten başım dönüyor tansiyonum düştü sinirden
Allah'ım sana geliyorum.eşim tam bir ne desem bilmiyorum.
Ablası dün annedeymiş.
eşim anneyi aradı sen nasılsın vs geleyim test yaptıralım cart curt annesi suan iyi bi şey yok semptom vs diyor benim eşim birimizi mezara gömmeden rahat etmeyecek gerçekten başım dönüyor tansiyonum düştü sinirden
Eşiniz o ananın oğlu o ablanın kardeşi. O kadar belli oluyor ki!!eşim tam bir ne desem bilmiyorum.
Ablası dün annedeymiş.
Çok üzgünüm ve bir o kadar da bazı şeylere pişman..Eşiniz o ananın oğlu o ablanın kardeşi. O kadar belli oluyor ki!!
Son kez anlatayım durduğum noktayıEşin ne dedi, çok merak ettim.
Giggles, bak işte pozitif çıkmışlar. Adam gitseydi, akşama da eve dönseydi yüksek ihtimal konu sahibiyle eşi de pozitif olacaktı. Biz dedik, akşam eve alma, onlarla kalsın karantinada diye. Adam ona da pek yanaşmıyormuş. Eee mecbur cıngar çıkarıp yollamamak kalıyor geriye.
Valla canım söz konusuysa kocamı da görmez gözüm açıkçası. Hastalık sağlıkta deniyor da, istemeden bela gelir, dert gelir, sonuna kadar yanında olursun. Her şeyini de feda edersin, ama iki senedir hayatımızı mahveden bir virüsü kapmaya bu kadar meraklı bir kocam varsa da hiç onun yolunda kendimi kurban edemem. Herkes yalnız doğar yalnız ölür.
Evet, Aids kapan eşe de mi acıyalım bu mantıkla, yazık çok fena bir hastalık diye ?Eşin ne dedi, çok merak ettim.
Giggles, bak işte pozitif çıkmışlar. Adam gitseydi, akşama da eve dönseydi yüksek ihtimal konu sahibiyle eşi de pozitif olacaktı. Biz dedik, akşam eve alma, onlarla kalsın karantinada diye. Adam ona da pek yanaşmıyormuş. Eee mecbur cıngar çıkarıp yollamamak kalıyor geriye.
Valla canım söz konusuysa kocamı da görmez gözüm açıkçası. Hastalık sağlıkta deniyor da, istemeden bela gelir, dert gelir, sonuna kadar yanında olursun. Her şeyini de feda edersin, ama iki senedir hayatımızı mahveden bir virüsü kapmaya bu kadar meraklı bir kocam varsa da hiç onun yolunda kendimi kurban edemem. Herkes yalnız doğar yalnız ölür.
Siz daha 2 aylık evliymissiniz, şimdiden eşiniz bu kadar aileciyse 10 yıl sonra ne olur ? Çocuk yapmayın bence, saati saatine korunun.eşim tam bir ne desem bilmiyorum.
Ablası dün annedeymiş.
Tamam ben de aynı şeyi yazdım zaten. Ver çantayı eline gitsin dedim de görümcenin evinde yer yok, nerede yatacak dedi.Son kez anlatayım durduğum noktayı
Kendi eşim olsaydı
Eşime niye gitmemesi gerektiğini anLatırdım
Hala gitmekte ısrarcıysa test sonucu negatif çıkana kadar bi ablasında veya uygun neresi varsa orda karantinaya gireceğini bildirirdim
Fikrini sormazdım yani
Direkt giderse negatif çıkana kadar eve gelmeyecek
Bir yerden sonra mecburen kendi canımı garantiye alırım yani
Zaten bakın konu sahibi de ilk savunduğum şeyi destekleyen bi mesaj yazmış ne yazık ki
Aynı eş şimdi de temaslı olan annesini hastaneye götürmek istiyormuş
Bilinç olmadıktan sonra ablayı engellesen anne çıkıyor
Bugün bunu engellesen bu adam bi şekilde yine riskli bir davranışta bulunacak
Valla benim kişiliğim biraz köşelidir, bazı konularda sert kararlar alabilirim. İlla öleceğim diyorsa kocam, aha yol orada derim. Sağduyu, kafa yapısı o kadar mühim ki benim için. Benim seçtiğim adam, bu kadar basit bir mantığı kurup, doğrusunu bulamıyorsa doğal seleksiyon devreye girer, yapacak bir şey yok.Evet, Aids kapan eşe de mi acıyalım bu mantıkla, yazık çok fena bir hastalık diye ?
Evet, şimdi anladım kapıların ardında dayanıpSiz daha 2 aylık evliymissiniz, şimdiden eşiniz bu kadar aileciyse 10 yıl sonra ne olur ? Çocuk yapmayın bence, saati saatine korunun.
Öteki tarafta utancımdan diğer mevtaların yüzüne bakamam valla.Görümceye sebep ölmek = Allah düşmanımın başına vermesin. hele ki virüsle pisi pisine gidersem gözüm açık gider vallahi
10 yıllıkta olsam kendi canım önemli cünkü gidip geleceğini biliyorum evden calısmak zorunda 20 gün gidipte ablada kalmaz , eve dönüp calısması gerekir işyeri evdeki bir oda cünküEvet, şimdi anladım kapıların ardında dayanıp
En sonunda kilitleyip anahtarı saklama nedenini
Bu tazecık evli hareketı
Öteki tarafta utancımdan diğer mevtaların yüzüne bakamam valla.
Niye öldün? Görümcem virüs kaptı, annesine de bulaştırmış, kocam da gitti annesinden kaptı, ondan da bana geldi.
Koronadan dolayı tabii ki hepimiz aynı şeyi düşünüyoruz.10 yıllıkta olsam kendi canım önemli cünkü gidip geleceğini biliyorum evden calısmak zorunda 20 gün gidipte ablada kalmaz , eve dönüp calısması gerekir işyeri evdeki bir oda cünkü
kapıyı kilitleme sebebim aman kocam gitmesin değil ben fevrilikle adliyeye de gidebilecek biriyim umrumda olan kendi canım...
Olmaz valla.Valla ölü diri kimsenin yüzüne bakamazsın kardeş bu kadar b.ktan bir ölüm sbebei olur mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?