Görümcem meğerse evliliğimi kıskanmış.

Madem bu kadar hassassınız neden boşanmış bir kadını yanında öyle davrandınız?
Allah hayırlı evlatlar versin size inşallah..
Ama incitmişsiniz ve sıra size gelmiş..
Keşke böyle olmasaydı ama yaptığınız da bencillik ne yazık ki?
Herkes size göre davranamaz..
 

peki yanlarında hiç durmasan? zaten işyerinde bir aradaymışsınız
1-2 saat yanlarında olma.

yani şimdi bu şey gibi oluyor
ben oruç tutuyorum diye kimse bişey yemesin der gibi.

ben çocuğumu sadece haftasonu görmek zorunda kalsam bir dakika kucağımdan indirmem herhalde.

hem sana inat seviyosa bile ne yapabilirsin ki?
sen de karnındaki bebeğini sev.

o da mart ayında aldatılarak boşanmış ardından sizin mutluluğunuza maruz kalmış. o boşanmanın acısını yaşarken sen eşinle balayında cicim aylarındaydın.
onun da içi yanmıştır aynı senin şu anda hissettiklerin gibi.

kısacası ikiniz de birbirinizi yaralamaya çalışmışsınız.
bence çok görüşmeyin.
 
Art niyet beslemiyorum üzülüyorum. Ben kızıma doyamadım, Rabbim böyle uygun gördü. Benim kızım melek olduktan sonra bu benim yanımda ki aşırı sevginin mantığını anlayamadım.

Eeee tamam işte , o da zamanında eşine doyamamış (aldatılmış üstelik ) o da sizin haraketlerinize anlam verememiş o vakit .

Bence ikisi aynı hesap .

İkinizde birbirinizde art niyet arıyorsun ama her hafta berabersiniz ve çok severiz diyorsunuz bende bunu anlamıyorum ?
 
Öncelikle başınız sağolsun. Görümceniz muhtemelen yeni evlendiğinizde o da yeni boşanmış olduğundan hassas bir dönemdeydi ve sizin eşinizle samimi hareketlerinizi onu kıskandırmak için yapılmış hareketler olarak algıladı. Şimdi sizde onun kızını sevmesini sizin yaranızı deşmek için yaptığını düşünüyorsunuz.
 
Sizin boşanmış kadının yanında eşinizi sevmeniz ne kadar doğalsa, onun da evladını sizin yanınızda sevmesi gayet doğal. İki yıl çocuğum olmadı, bir gün de yakınlarıma niye benim yanımda çocuk seviyorsunuz demedim, niye diyeyim ki?? Ayrıca aldatılmış bir insana, çocuğunu düşünseydin boşanmazdın türevinden bir laf söyleyerek çok çok ayıp etmişsiniz. Size ne? Görümcenizi bilmiyorum ama sizi çok bencil buldum.
 
Beni anlamışsınız, Ben bilerek yapmadım o zaman ama o bu gün bunları bilerek ve farkında olarak yapıyor. Ve Ayrıca giden evlat.
 
Ben bebek isterken onun kızına sarılığ ağlıyordum, Evime alıp ben bakıyordum o işteyken ben kızın varlığını kıskanmıyorusm yanlış algılanmasın. Ben hassasım evladım gitmiş. Sevme gözüme soka soka diyorum sadece.
 
İnsanız sonuçta olabilir böyle şeyler napican. Ha illa ki mesafe koycam diyorsan hicbirseyini anlatamayarak başlayabilirsin. Hani ortaya konuşarak sadece
 
Beni anlamışsınız, Ben bilerek yapmadım o zaman ama o bu gün bunları bilerek ve farkında olarak yapıyor. Ve Ayrıca giden evlat.

Giden evlat bu konu tabiki çok çok acı ama nasıl ki sen evladının bu şekilde olmasında elinden hiç bir şey gelmediyse o da o kadar çaresizdi aldatılmak hafif bir şey mi? Bence daha fazla kıyaslama yapmamalısın. O durumda onun elinde değildi. Aldatılmak çok büyük bir travmadır. Allah yaşatmasın size de.
 
Neden girdik bende bilmiyorum dilin kemiği yok söz ağzımdan çıktı bir kere ve gerisi geldi.
 

Aynen katılıyorum.

Tv de izlemeyin ordada anneler çocuklarına sarılıyor, sokağa da cıkmayın elinden tutup yürüyor coğu anne sizi 'kıskandırmak ' için sadece baska amacları yok, kimse gercekten çocuğunu sevmiyor hepsi sırf kıskandırmak için !
 
Nispet olsun diye birisi sevilmez ya da seviyormuş gibi davranılmaz bence. O yüzden görümcenizin çocuğunu gerçekten özlediğini ve sevdiğini düşünüyorum. Size nispet olsun diye 1 gün yapar, 2 gün yapar, ama devamı gelmez.

Bu arada kocası kendisini aldatmış bir kadına " e sen de boşanmasaydın o zaman" demeniz sizin ne kadar kötü niyetli olduğunuzu gösteriyor. Aldatılmış kadına destek olmak yerine abuk subuk konuşmuşsunuz.

Yukarıda bir arkadaşın dediği gibi "ben oruçluysam kimse yemek yemesin" demek gibi bir şey bu yaptığınız. Sizin hassasiyetiniz ya da alınganlığınız yüzünden diğer insanların sizin istediğiniz gibi davranmasını beklemeniz çok çiğ bir davranış.

İnşallah olgunlaşırsınız ve olgunca davranmaya başlarsınız.
 
bunu söylemeye hakkın var mı işte mesele bu.
şahsen bana denilse tepkim sert olurdu.
kasten yaptığını düşünüyorsun.
o halde hiç bir araya gelmemeliydin.
uzak duracaktın.
kızını benim yanımda sevme de ne demek
sanırım yaşın küçük.
böyle şeylerin dile gelmesi incitici işte.
hessap edememişssiniz karşılıklı
 
Ben sizi haksız buldum. Ben birinin bi şeyini kıskansam bile asla dillendiremezdim utancımdan. Siz resmen kıskanıyorum öpme diyemediğiniz için nazarım değer bir şey olur demişsiniz. Kadın çocuğunu sevmek için sizden icazet mi alacak? Kaldı ki kendiniz belirtmişsiniz sadece haftasonları görüyor diye. Çocuğun ne suçu var ayrıca? Neden anne sevgisinden mahrum kalsın. Bu noktada kadın haksız değil bana göre. Siz benim çocuğum yok beni düşünmesi gerek dediğiniz için o da kendi açısından öyle bir cevap vermiş. Asıl kıskanç sizsiniz.
 
Bakın ben o sırada o olayın farkında değildim yani onun bu konuya içerleneceğine. Ben yeni evlenmiş altı üstlü oturan her anımızı gören bi insandı.
Ama o bu konuyu bilerek ve farkında olarak yapıyor.
 
Her ne olursa olsun, tamam belki de o her konuda haksız vs ama...

Sevme kızını yanımda ne demektir ya?
Böyle bi kısıtlama var mı??
OLMAZ.
 


Ben sizi genel olarak haksız buldum .. Görümcen evet kırıcı konuşmuş ama kimsenin çocuğunu sevme şekline karışamazsın .. Madem rahatsız oluyorsun araya mesafe koyup görüşmezsin.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…