offff ne saçma muhabbetler ya.... sene mi saydın bacım.. o an içinden öyle sevmek gelmiştir şimdi böyle. kime hesap verecek çocuğunu severken?? acın varsa sana batıyorsa bir annenin çocuğunu sevmesi gitme görüşme. saçmalamışsın yani baştan aşağı. görümcenin yerinde olsam ben de aynı tepkiyi verirdim. çok rahatsızsan çocuğumu sevmemden her gün her gün ne geliyorsun dibimize derdim ayrıca..Eskiden böyle sevmiyordan kastım , benim bebeğim olmazken onun kızı daha ufakken. 2013-2014 yılları arası diyeyim.
Iyide ozaman daha yeni bosanmis acisi var, kafasi dalgindir, durumu kabullenememistir. Kendini cocuguna odaklayamamistir. Simdi de seviyordur, siz biraz yalnis düsünmüs ve davranmissiniz.Eskiden böyle sevmiyordan kastım , benim bebeğim olmazken onun kızı daha ufakken. 2013-2014 yılları arası diyeyim.
sana öyle geliyor.Eskiden böyle sevmiyordan kastım , benim bebeğim olmazken onun kızı daha ufakken. 2013-2014 yılları arası diyeyim.
Bi daha anne olamayacak olsanız amenna ama hamilesiniz niye sizin yanınızda evladını sevmesin ki... Sizin yeni evliyken yaptığınız çok daha kötü... Kusura bakmayın 19 yaş empati yapabilecek bi yaş o dönem empati kurmamişsiniz bugün özveri bekliyorsunuz... Bende olsam haftada iki gün gördüğüm yavruma sevgimi gösteririm ki 7 24 birlikte olduğum halde hep öpüp koklarım çocuklarımı... Acınızın üzerinden zaman geçmiş siz unutamazsınız,ama insanlar unutur bu yüzden büyütmemek lazım bence...
Art niyet beslemiyorum üzülüyorum. Ben kızıma doyamadım, Rabbim böyle uygun gördü. Benim kızım melek olduktan sonra bu benim yanımda ki aşırı sevginin mantığını anlayamadım.
Yorum yapan her kişiye cevap olarak şunu yazmaya çalışıyorum. Ben kızına el sürme demiyorum. yanınızda kalıyorum 1-2 saat dikkat ederek sev kızını. Ben gittikten sonra istersen başında gezdir. Ama ben yanlış anlaşılıyorum sanırsam.sana öyle geliyor.
algıda seçicilik yaptığın için.
istemişssin ki sana saygı açısından kızına el bile sürmesin.
çok haksızsın.
o annesi.
istediği gibi sever vs.
maksatlı oalrak abarttığını düşünüyorsan da bunu belirtmenin başkaca yolları olurdu.
böyle dan dan diye söylenmez ki.
sevme yanımda diye.
Yorum yapan her kişiye cevap olarak şunu yazmaya çalışıyorum. Ben kızına el sürme demiyorum. yanınızda kalıyorum 1-2 saat dikkat ederek sev kızını. Ben gittikten sonra istersen başında gezdir. Ama ben yanlış anlaşılıyorum sanırsam.
Ben 20 günlük bir anne oldum. Tam olarak bilemiyorum bir annein evladını nasıl sevdiğini.Anne olanlar cevap veriyor size zaten
Evlat "dikkat ederek" sevilmez.
Sevgi yapmacık bir duygu değildir
İçten gelir zaten
Aman az seveyim, aman severken dikkat edeyim DENEMEZ.
Hanımlar ben yanlış anlaşılıyorum galiba
Sizde çok kırıcısınız.Kocası aldatmış. Onunda hayalleri ümitleri vardı.
Gencecik yaşında boşanmak zorunda kalmış. Çocuğuyla mücadele veriyor. Üstelik çalışıyor, çocuğu da çok göremiyor.
Sizinde olacak yani çocuğunuz.. Al işte şimdi de gebesiniz.
Sizin gibi insanlardan hiç hoşlanmıyorum. Prenses değilsiniz, dünya da sizin etrafınızda dönmüyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?