Görümcem ne demek istiyor?

valla ben lise mezunuyum konu sahıbı kendını unı mezunu görup baya kıbırlenmış yazık sana. garsonlukta yaptım kasıyerlıkte allahdan fazlasını ıstemedım sadece yetındım allaha çok şükür şuan devlet memuruyum allah kibirli olanı sevmez.!

bulabılıyorsan çalış o zaman. burnunuzu aşagıya ındırın ama bence bıraz okadar mezun işsizken sizi işletme bılmem kaç program bılıyor dıye havada kapıcaklarını sanmayın
Ne konuşuyorsun sen ya benim burnum.havada değil senin havada belli böyle konusabiloyosun

Bende her işi yaptım bilip bilmeden konuşma ben kibirli degilim Allah biliyor kimseyi de küçük görmüyorum kasiyerlik bende yaptım ben kendimi de yirtaam burda kendimi anlatamıyorum bilen bilsin bilmeyen kendi gibi bilsin arkadaşlar

Madem kasiyerlik yaptin simdi gorumcen onerince niye zoruna gitti ki.
Begenmiyorsan verecegin tek cevap kendi alanimda iş ariyorum olacakti.

oyuzdemi ay ben unıyı boşamı okudum kasiyer olmak içinmi okudum diyorsun insanın fikri neyse zikride olur

oyuzdemi ay ben unıyı boşamı okudum kasiyer olmak içinmi okudum diyorsun insanın fikri neyse zikride olur
O kadar para harcayıp üniversite okuyup vasıfsız işçi olarak mi çalışmam mantıklı peki ben is bulamıyorum demiyorum su an aç açık da değilim cok sukur bana birseyler katacak bi is istiyorum kendimi geliştirmek istiyorum anlatabildimmi

Yahu ne var ki kadının dediğinde?? Herhalde " görümce" olduğu için batmış söyledikleri. Abartılacak bir durum değil istemiyorum de geç.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…