kapasitesi ölçüsünde sana iş önermiş niyet kötü değil bence siz devam edin uygun iş bakmaya görümceyi de takmayınArkadaşlar görümceme dedim ki bunaldım artık çalışmak istiyorum sana is buluyorum begenmiyorsun diyo ne işi buldun dedim markette çalışıyor kendisi markette çalış diyo ben işletme mezunuyum daha önce muhasebede tecrübelerim var bide beden işçiliği varmış bi fabrikada onu söylemişti ben kendi mesleğimi yapmak istiyorun dedim yapmak zorunda değilsin ki dedi önüne gelen girip bi fabrikada çalışabilir öyle değil mi ben program biliyorum tecrübem var is bakıyorum o yüzden bana dediği sizce iyi niyetli mi?
Bende niyetinin iyi olmadığını düşünüyorum niye herkes benim bildiğim program için kurslara gidip para dokerken is olanağı çok çünkü ve kaç yerden de arandim daha kurumsal bi yer olmasını istiyorum market bana tecrübe mi katicak ve kendi de ordan çıkmak istiyor niye benim.çalışmamı istiyor ben ona takıldımkapasitesi ölçüsünde sana iş önermiş niyet kötü değil bence siz devam edin uygun iş bakmaya görümceyi de takmayın
Neden kötü mu düşünüyorum diğer yorumumu da okursan canımO iyi niyetli de seni öyle görmedim ben
Evet onu ima yollu söylemiştim o kadar okudum meslegim var niye markette çalışayım vs demiştim bugün yine diyo begenmiyosun bulduğum işleri:)Bende fabrika da çalışmak için işletme okudum deseydin keşke
Bende niyetinin iyi olmadığını düşünüyorum niye herkes benim bildiğim program için kurslara gidip para dokerken is olanağı çok çünkü ve kaç yerden de arandim daha kurumsal bi yer olmasını istiyorum market bana tecrübe mi katicak ve kendi de ordan çıkmak istiyor niye benim.çalışmamı istiyor ben ona takıldımdemetooo
Evet mecbur kaldıktan sonra tabiki heryerde çalışırsin ama ben kendimi gelistirmek istiyorum o yuzden kendi mesleğimi yapmak istiyorum çok seviyomuyum muhasebeyi çok değil ama su an için yapcak bisey yok yaş 28Görümcenize dert yanmaktansa kendiniz iş bulun siyeceğim Ama kolay değil iş bulmak maalesef. Kadın sanki muhasebe müdürü de size markette çalışın diyor.
Haa bu arada dün markette poşetleri yerleştiren biri işletme mezunuyum diye diğerine dert yanıyordu diğeri de bende bilmem ne mezunuyum dedi. İster işletme ister mühendislik mezunu ol ekmek aslanın ağzında üniversite mezunu olmanız bu durumu değiştirmiyor
ilk yazdığına göre bana öyle geldi sanki sen boburlenip iş begenmiyorsun gibi hissettimNeden kötü mu düşünüyorum diğer yorumumu da okursan canım
Ben uygun bi is arıyorum bunu biliyor ve kaç yerden arandim seçici davranıyoruz diyorum kendisi çıkmak istediği yere beni niye teşvik ediyor pekiSadece market dememiş ki istersen fabrikada olabilir demiş. Ay çalışmak isteyen sensin, gel markette çalış diyerek ne kötülük yapacak sana?
kendi işini kompleks bile yapsa gene de kötü niyet yok bence.biraz rahat olun madem bu kadar donanımınız var iş bulmanız lazımdı.kızın ne suçu varBende niyetinin iyi olmadığını düşünüyorum niye herkes benim bildiğim program için kurslara gidip para dokerken is olanağı çok çünkü ve kaç yerden de arandim daha kurumsal bi yer olmasını istiyorum market bana tecrübe mi katicak ve kendi de ordan çıkmak istiyor niye benim.çalışmamı istiyor ben ona takıldımdemetooo
İş beğenmemek değil ben markette çalıştım zaten daha önce bi tane çocuğum var evli ve çocuklu bayan için değil market işiilk yazdığına göre bana öyle geldi sanki sen boburlenip iş begenmiyorsun gibi hissettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?