- 19 Mayıs 2020
- 47.863
- 215.163
- 598
- Konu Sahibi AlmanyaTreni
Görümcenizi izlemeyi bırakırsanız hiç sıkıntınız kalmaz.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Görüşmüyorum dediniz de sizin tırnak taktirdiginizi hangi yerde taktidiginizdan nasilbhaberi var sizin kiyafetinizi falan nasil haberdar oluyorAcaba abisinimi kiskaniyor diyorum resimden tut evimdeki esyalara kadar sac rengime kadar anlatamam
Çok kıskanıyor seni, kuduruyor, ondan.günaydin hanimlar öncelikle sunu belirteyim gorumcemle yuzyuze gelsemde 1 senedir konusmuyorum bazi olaylar oldu konusmuyoruz. Ama gorumcem surekli ben ne alirsam onu aliyor ben ne giyinsem onu giyiniyor. Gecen hafta cok yakinimizin dugunu vardi hem kinaya hem dugune gittik. Kinada tirnak taktirdim cok severim bu arada gorumcemde bisey yoktu aaa bi bakimki dugunde oda taktirmis 15senedir tanirim ilk defa tirnak yaptirdigini gordum. Hemde ayni yerde ayni kadina yaptirmis. Esimle resim paylassam bizimle hic boyle resimleri yok abimin diyormus kaynanama . Ben gercekten kafama takmiyorum umrumda bile degil sadece nedenini cok cok merak ediyorum. Sizce nedeni ne olabilir cok enteresan geliyor bana.
Takmasaydıniz burda konu açmazdınız, ne diyelim seni çok kıskanıyor, yılan fesat mi diyelim, eğer rahatlayacaksanız öyle olsungünaydin hanimlar öncelikle sunu belirteyim gorumcemle yuzyuze gelsemde 1 senedir konusmuyorum bazi olaylar oldu konusmuyoruz. Ama gorumcem surekli ben ne alirsam onu aliyor ben ne giyinsem onu giyiniyor. Gecen hafta cok yakinimizin dugunu vardi hem kinaya hem dugune gittik. Kinada tirnak taktirdim cok severim bu arada gorumcemde bisey yoktu aaa bi bakimki dugunde oda taktirmis 15senedir tanirim ilk defa tirnak yaptirdigini gordum. Hemde ayni yerde ayni kadina yaptirmis. Esimle resim paylassam bizimle hic boyle resimleri yok abimin diyormus kaynanama . Ben gercekten kafama takmiyorum umrumda bile degil sadece nedenini cok cok merak ediyorum. Sizce nedeni ne olabilir cok enteresan geliyor bana.
Takmıyosun ama çok çok çok merak ediyosun, buralara konh açıyosun. “Hobby” olarak yapmıyor kıskanıyor dememizi istiyorsun bal gibi :) madem görüşmüyorsun gerçekten takmaYa inanin takmiyorum sadece bu kafa yapisini anlamiyorum zaten konusmuyoruz hala kaynanami neden doldurdugunu anlamiyorum. Acaba Hobby olarakmi yapiyor
Nişanımı ve kınamı nişanda giydiğim elbiselerin rengini ve sırasını,nişanda videoya ne zaman başladığımdan yaptığım hareketlere kadar,kınada after elbisesi giydiğim ama kendisinde olmadığı halde önceki giydiği elbiselerden birini giyerek üçe tamamlayan,diktirdiğim elbisenin rengini pulunu taşını satenini dokusunu herşeyini terzisine gösterip böyle dikin diyen bir görümcem vargünaydin hanimlar öncelikle sunu belirteyim gorumcemle yuzyuze gelsemde 1 senedir konusmuyorum bazi olaylar oldu konusmuyoruz. Ama gorumcem surekli ben ne alirsam onu aliyor ben ne giyinsem onu giyiniyor. Gecen hafta cok yakinimizin dugunu vardi hem kinaya hem dugune gittik. Kinada tirnak taktirdim cok severim bu arada gorumcemde bisey yoktu aaa bi bakimki dugunde oda taktirmis 15senedir tanirim ilk defa tirnak yaptirdigini gordum. Hemde ayni yerde ayni kadina yaptirmis. Esimle resim paylassam bizimle hic boyle resimleri yok abimin diyormus kaynanama . Ben gercekten kafama takmiyorum umrumda bile degil sadece nedenini cok cok merak ediyorum. Sizce nedeni ne olabilir cok enteresan geliyor bana.
Hahahahaha yav cafeye bile ben gittim de o da görüp gitti demezsiniz ya.Kücük gorumcenle bir cafeye gitsem ertesi gün o gidiyor daha bircok sey var burda hepsini yazamam tirnak sadece bir ornekti herkes oraya odaklanmis cocuklari yaristiriyor atiyorum benimki hangi kalemi kullaniyorsa onu aliyor herseyi biliyor illaki konusmuyoruz ama sosyL medyadan silmedik birbirmizi
Hayır o çok güzel, çok özel, o bir yıldız, herkes onun yediginin, ictiginin, giydiğini peşindeZaten aşağı yukarı herkes aynı yerlerden giyiniyor, aynı şeyleri yaptırıyor. Kendinizi çok önemsemeyin.
Hic oyle bir derdim yok oyle olsa farkli olurdu diyorumya herkes elestirmeyi sever dalga gecilcek bi durum yok ortada.Hayır o çok güzel, çok özel, o bir yıldız, herkes onun yediginin, ictiginin, giydiğini peşinde
kosa kosa konu acmadim bunlar SADECE örnekti dedigim gibi 15 seneyi buraya yazamam. Ne demek istedigimi anlatamadim kimsede anlamamis herkes tirnaga takmis .Kadın görmüş ve hoşuna gitmiş belli ki ?
Ne var bunda ?
Beğendiysem ; gördüğüm bir ojenin numarasini , yahut beğendiğim bir elbisenin nereden aldınğını soruyorum arkadaşlarıma.
Bu tırnak yapımı sadece size has bir olgu değil ki ?
Ayrıca takmiyorsunuz madem ; neden koştur koştur konu açtınız ?
Bence siz biraz görümceye takiksiniz.
Yarın bu kız saçını tarasa,yüzünü yıkasa yahut disini fircalasa : "Benden gördü" deme ihtimaliniz var sanki![]()
neyi kıskanırsa kıskansın ne değişecek onun sorunu ,her yaptığımın aynısını mı yapıyor diye sizde takip etmeyi bırakın boşverinAcaba abisinimi kiskaniyor diyorum resimden tut evimdeki esyalara kadar sac rengime kadar anlatamam
kosa kosa konu acmadim bunlar SADECE örnekti dedigim gibi 15 seneyi buraya yazamam. Ne demek istedigimi anlatamadim kimsede anlamamisKadın görmüş ve hoşuna gitmiş belli ki ?
Ne var bunda ?
Beğendiysem ; gördüğüm bir ojenin numarasini , yahut beğendiğim bir elbisenin nereden aldınğını soruyorum arkadaşlarıma.
Bu tırnak yapımı sadece size has bir olgu değil ki ?
Ayrıca takmiyorsunuz madem ; neden koştur koştur konu açtınız ?
Bence siz biraz görümceye takiksiniz.
Yarın bu kız saçını tarasa,yüzünü yıkasa yahut disini fircalasa : "Benden gördü" deme ihtimaliniz var sanki![]()