Görümcem neden beni taklit ediyor

günaydin hanimlar öncelikle sunu belirteyim gorumcemle yuzyuze gelsemde 1 senedir konusmuyorum bazi olaylar oldu konusmuyoruz. Ama gorumcem surekli ben ne alirsam onu aliyor ben ne giyinsem onu giyiniyor. Gecen hafta cok yakinimizin dugunu vardi hem kinaya hem dugune gittik. Kinada tirnak taktirdim cok severim bu arada gorumcemde bisey yoktu aaa bi bakimki dugunde oda taktirmis 15senedir tanirim ilk defa tirnak yaptirdigini gordum. Hemde ayni yerde ayni kadina yaptirmis. Esimle resim paylassam bizimle hic boyle resimleri yok abimin diyormus kaynanama . Ben gercekten kafama takmiyorum umrumda bile degil sadece nedenini cok cok merak ediyorum. Sizce nedeni ne olabilir cok enteresan geliyor bana.
Çok kıskanıyor seni, kuduruyor, ondan.
Duymak istediğini yazdım.

günaydin hanimlar öncelikle sunu belirteyim gorumcemle yuzyuze gelsemde 1 senedir konusmuyorum bazi olaylar oldu konusmuyoruz. Ama gorumcem surekli ben ne alirsam onu aliyor ben ne giyinsem onu giyiniyor. Gecen hafta cok yakinimizin dugunu vardi hem kinaya hem dugune gittik. Kinada tirnak taktirdim cok severim bu arada gorumcemde bisey yoktu aaa bi bakimki dugunde oda taktirmis 15senedir tanirim ilk defa tirnak yaptirdigini gordum. Hemde ayni yerde ayni kadina yaptirmis. Esimle resim paylassam bizimle hic boyle resimleri yok abimin diyormus kaynanama . Ben gercekten kafama takmiyorum umrumda bile degil sadece nedenini cok cok merak ediyorum. Sizce nedeni ne olabilir cok enteresan geliyor bana.
Takmasaydıniz burda konu açmazdınız, ne diyelim seni çok kıskanıyor, yılan fesat mi diyelim, eğer rahatlayacaksanız öyle olsun 😅

Ya inanin takmiyorum sadece bu kafa yapisini anlamiyorum zaten konusmuyoruz hala kaynanami neden doldurdugunu anlamiyorum. Acaba Hobby olarakmi yapiyor
Takmıyosun ama çok çok çok merak ediyosun, buralara konh açıyosun. “Hobby” olarak yapmıyor kıskanıyor dememizi istiyorsun bal gibi :) madem görüşmüyorsun gerçekten takma

Bunun adının kıskançlık olduğunu bildiğiniz halde

" neden beni taklit ediyor olabilir, bunun nedeni nedir? " tarzında soru sormanızın amacı nedir peki?😆

Nişanımı ve kınamı nişanda giydiğim elbiselerin rengini ve sırasını,nişanda videoya ne zaman başladığımdan yaptığım hareketlere kadar,kınada after elbisesi giydiğim ama kendisinde olmadığı halde önceki giydiği elbiselerden birini giyerek üçe tamamlayan,diktirdiğim elbisenin rengini pulunu taşını satenini dokusunu herşeyini terzisine gösterip böyle dikin diyen bir görümcem var😊Kayınvalidem annemi arayıp herşeyi Winnethepoo ile aynı oldu hahah aynısı diye gülmüş😁Damada ne yaptıysam aynısını kendi eşine yapan bir görümcem var😊

Kücük gorumcenle bir cafeye gitsem ertesi gün o gidiyor daha bircok sey var burda hepsini yazamam tirnak sadece bir ornekti herkes oraya odaklanmis cocuklari yaristiriyor atiyorum benimki hangi kalemi kullaniyorsa onu aliyor herseyi biliyor illaki konusmuyoruz ama sosyL medyadan silmedik birbirmizi
Hahahahaha yav cafeye bile ben gittim de o da görüp gitti demezsiniz ya.

buraya yazdigim seyler sadece örnekti kalemdir tirnaktir 15seneyi buraya yazamam . Kiskanildigimi duymak istemedim sadece 15senedir biktim ve dertlesmek istedim bellki ayni seyi yasayanlar vardir diye malesef linclendim ben kendimi biliyorum o yuzden hic onemli degil tesekkur ederim

Kadın görmüş ve hoşuna gitmiş belli ki ?
Ne var bunda ?
Beğendiysem : Gördüğüm bir ojenin numarasini , yahut beğendiğim bir elbisenin nereden aldınğını soruyorum arkadaşlarıma.
Bu tırnak yapımı sadece size has bir olgu değil ki ?
Ayrıca takmiyorsunuz madem ; neden koştur koştur konu açtınız ?
Bence siz biraz görümceye takiksiniz.
Yarın bu kız saçını tarasa,yüzünü yıkasa yahut disini fircalasa : "Benden gördü" deme ihtimaliniz var sanki 🤔

Ne var bunda ?
Beğendiysem ; gördüğüm bir ojenin numarasini , yahut beğendiğim bir elbisenin nereden aldınğını soruyorum arkadaşlarıma.
Yarın bu kız saçını tarasa,yüzünü yıkasa yahut disini fircalasa : "Benden gördü" deme ihtimaliniz var sanki 🤔
kosa kosa konu acmadim bunlar SADECE örnekti dedigim gibi 15 seneyi buraya yazamam. Ne demek istedigimi anlatamadim kimsede anlamamis herkes tirnaga takmis .

Oufff abisini ablasını eşi gibi gören insanlar 🤦🤢 kardeşlerimizi severiz iki erkek kardeşim var biri benden büyük ama asla niye benle fotosu yok ayy niye bana ondan almıyor demem

Acaba abisinimi kiskaniyor diyorum resimden tut evimdeki esyalara kadar sac rengime kadar anlatamam
neyi kıskanırsa kıskansın ne değişecek onun sorunu ,her yaptığımın aynısını mı yapıyor diye sizde takip etmeyi bırakın boşverin

Ne var bunda ?
Beğendiysem ; gördüğüm bir ojenin numarasini , yahut beğendiğim bir elbisenin nereden aldınğını soruyorum arkadaşlarıma.
kosa kosa konu acmadim bunlar SADECE örnekti dedigim gibi 15 seneyi buraya yazamam. Ne demek istedigimi anlatamadim kimsede anlamamis

Back
X