- 24 Kasım 2023
- 1.386
- 386
- 43
- Konu Sahibi morciveert
-
Yani iş molası bir kahve zoruma gitmezdi. Eskiden gelen kötü bir durumda yoksa art niyet aramam. Acil olmustur mesajla uğraşmak istememiş direk aramış. Eşine bilen madem tek günümüz gitmeyecektin de. Hiç kocaya tepki yok anca görümce. Sizi düşünmesi gereken kişi kocanız.eşimle bir pazar günü beraber olabiliyoruz. dün görümcem aradı evde bir işleri varmış eniştesine yardım etsin diye çağırdı. normal de bizim ihtiyacımız olsa hep beraber gelirler çay kahve içeriz ama dün o bana hiç gel demedi, grubumuzdan da yazmadı direk eşimi aradı çağırdı. Sonra kahve içmişler onu paylaştılar. çok garibime gitti sizce ne düşünmeliyim? Tabi ki ablası ile tekte görüsecek ama yani anlaştığım insan seviyorum da ablasını, pazar günü evde olduğumu bildiği halde ben yokmuşum gibi davranması garibime gitti. Yanlış mı düşünüyorum?
Annesinden hazetmediginiz icin kizi tepki gosteriyor olabilir. Esiniz dememis mi benim karimi niye cagirmadin diye!Kv ile sorunlar yaşamıştım, bazı üyeler bilirler. Altlı üstlü oturuyoruz, ama o sorunlardan sonra kendisine hiç ısınamıyorum. Ya ısınmam gerekir mi , kendi annem gibi görmek zorunda mıyım onu da bilemiyorum. Bİliyor aslında çok hazetmediğimi. Eşimde sen anneme en başından beri soğuktun diyor.
O zaman bana neden beğenmedim attın ? Benden farklı ne söylemişsin ki ?Kardeşimi yardım icin cagiracak olsam mesaj mi atayim arayayim mi diye dusunmem cjnku bunda ne sorun olabilir ki hem illa eşini de yaninda getirsin demem ne alaka otyrmaya cagirmamis is yapacaklar belliki
Yazdığınızı begenmemis olamaz mıyım ? Ayrıca son cumleniz icin atmistım. Esiniz düşünsün demissiniz ama bunda düşünülecek ne varki, eşe tepki gosterilecek. 1 gun icin ablasina yardima gidemeyecek mi ?O zaman bana neden beğenmedim attın ? Benden farklı ne söylemişsin ki ?
Eşi düşünecek tabi ki ? Böyle bir sorun olursa ilk aklıma gorumcem için neden demek gelmez. Benden sorumlu olan kocamdir. Kocama laf etmeyeyim ama görümceyi hemen damgalayayim.Yazdığınızı begenmemis olamaz mıyım ? Ayrıca son cumleniz icin atmistım. Esiniz düşünsün demissiniz ama bunda düşünülecek ne varki, eşe tepki gosterilecek. 1 gun icin ablasina yardima gidemeyecek mi ?
Sorun olacak ne var onu anlamadm ? konu sahibi kendi kendine kurulmusEşi düşünecek tabi ki ? Böyle bir sorun olursa ilk aklıma gorumcem için neden demek gelmez. Benden sorumlu olan kocamdir. Kocama laf etmeyeyim ama görümceyi hemen damgalayayim.
Ben sorun var demedim ki ya ! İlk mesajımda da art niyet aramazdim dedim . Ama kendisi kurulduğu için dedim ki kurulacak San kocana kurul gorumceye sıra gelene kadar.Sorun olacak ne var onu anlamadm ? konu sahibi kendi kendine kurulmus
Ee niye davet beklediniz siz de gitseydiniz.eşimle bir pazar günü beraber olabiliyoruz. dün görümcem aradı evde bir işleri varmış eniştesine yardım etsin diye çağırdı. normal de bizim ihtiyacımız olsa hep beraber gelirler çay kahve içeriz ama dün o bana hiç gel demedi, grubumuzdan da yazmadı direk eşimi aradı çağırdı. Sonra kahve içmişler onu paylaştılar. çok garibime gitti sizce ne düşünmeliyim? Tabi ki ablası ile tekte görüsecek ama yani anlaştığım insan seviyorum da ablasını, pazar günü evde olduğumu bildiği halde ben yokmuşum gibi davranması garibime gitti. Yanlış mı düşünüyorum?
Amma uzattınız yaaa.. ilk mesajınizda katilmadgm bir cumleye begenmedm attm diye sorgulamanz sacma ayrıca. Simdiye kadar kim begenmedm atmis sorgulamadim bile cunku herkesin kendine ait bir dusuncesi var.Ben sorun var demedim ki ya ! İlk mesajımda da art niyet aramazdim dedim . Ama kendisi kurulduğu için dedim ki kurulacak San kocana kurul gorumceye sıra gelene kadar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?