görümcem pikniğe gidelimmi diye aradı (yinemi hesabı kitleyecek)

+1

İlla cümbür cemaat gitmeniz mi gerekiyor çekirdek aile gidin daha keyifli geçer boşuna strese giriyorsunuz.

Doğru valla
Onlar mavi göle gidiyorsa işimiz var diyin sizde gölbaşına gidin çekirdek aile
Mevzu çocukların eğlenmesiyse mogan da güzel

Bu gkrumcenin belesciliginden kurtulmanin tek yolu o piknige gitmek ama bisey almadan gitmek.
Araba su yakmiyir zaten gecen odedigimiz hesaptan sonra belimizi dogrultamadik etler sizden araba bizden diyin zaten bir daha cagirmazlar

Reactions: tse
Tam delirmelik görümcen.Aslina gidp acisini cikartcaksin arayp bu ay sıkıştik biraz gelmek istiyoruz ama butcemz suan ne yakita ne de ete musait diyin . Bu sfer sizden olsun diyin yada gdin.Ne olsa gecen hepsi sizin uzerinizden yediler .Ya da Et bozulur diye almadik diyip orada herkes aldiktan sonra alin. Benzinide esin konussun su kadar benzin gider kişi basina su kadar gitmeden ayarlasin parayi herkes oyle gdiin yok bozuk yok yok sen ver ben sana veriirm isi olmasin yaş isler onlar. Kendi nasil herkes 2 kg et alsin diyosa sizde isteyin. Hersey başta konusulup paraya ayarlamasi once yapilsin yoksa yine görümcen bedava piknik derdin de) kardesini taniyor hemen ona yıkar valla

Bence eşinize Ailen biraz abartmiyor mu sence diye sorun eğer abartmadiklarini düşünüyorsan ,her ay kazancimizdan 1000 lira kadar bu insanların talepleri için para ayıralım böyle ani olunca hazırlıksız yakalanıp soka giriyoruz ,sonucta talepleri genelde maddi oluyor farkindasindir umarım ,bizde darphane değiliz de.Ha dersen ki benim çoluğumun çocuğumun rızkını dagitmayim beni ailem para harcamazsamda sever onuda bilelim gibi sakin ama gicik gicik konuşun bence.O görümceyede söylenecek söz bulamadım valla ne büyük bir hadsizlik insanların emek emek kazandıklarını umursamadan harcattirabiliyor..

Her şey eşit alınsa yol parasını ödeseler bile siz bu görümce ile mutlu olmazsınız piknikte

Reactions: tse
İnsanda biraz utanma olsa geçen defa kendi davetlerinin hesabını ödediğiniz için bu hafta mangala davet ediyoruz diye sizi arar. Ayrıca piknik etle bitmiyor, bunun sebzesi, abur cuburu, kömürü, içeceği hatta piknik yerine giriş parası bile var.

Hiç sevmem otlakci insanları ya ,alemin akıllısı görümcen sanki gitme kız pikniğe felan ,al iki kilo tavuk evinde yap en güzeli

Çok basit. Eşiniz çocuklar için iyi olacağını düşünüyorsa çocukları alıp şuraya ailece gidelim. Çocuklarımız ile vakit geçirelim diyin kafam kalabalık çekmiyor diyin.

Çok basit. Eşiniz çocuklar için iyi olacağını düşünüyorsa çocukları alıp şuraya ailece gidelim. Çocuklarımız ile vakit geçirelim diyin kafam kalabalık çekmiyor diyin.

Et götürme mecburiyeti nedir ya? Eşinin ailesi inanılmaz çıkarcı! 2 kilo et mi götürecekmiş herkes? Hem davet ediyor hem beklentiye giriyor! Pes! İnsanda az yüz olur ya..

Ayrıca neden et? Belki karşı tarafın içinden poğaça, börek bilmemne yapmak geliyor? Maşallah ne et merakı var gören de bir ordu doyacak sanır adambaşı 2 kilo getirilen etle Afrika doyar be.

Eşine de ki biz çekirdek ailemizle başka yerde pikniğine gidelim. Bulaşmayın şunlara ya.

Görümce değil adeta püsküllü bela
Ya olucak şeymi senin araban sumu yakıyor
Bide hatun 2ser kg et alsın diyo herkes
Olduğuu hem et al hem benzin harca
Bak sana bişey diyimmi ne yap et bu görümceyle gezmelere gitme gerek yok

GORUMCEN TAM BİR GORGUSUZ ONA İHTAR CEKMEYEN AİLESİNİN DE ONDAN HİÇBİR KALIR YANI YOK
MALLAR YAAA UYUZ OLDUM BURDA
BANLANACAM VALLA SINIRIMDEN
B..K YEYIN GORGUSUZLER HİÇ KUL HAKKI NEDİR BİLMEZ MİSİNİZ

450 mi kitledi abbovvv... Bu bana yıllarca yeter de aynını arkadasm da yasadı o yok benim işlerm var dedi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…