- 9 Kasım 2015
- 2.826
- 4.095
- 133
- Konu Sahibi willedwoman
-
Anlamasi uzun surdu biraz ama pes etmedimAy ne sinir bozucu.mesafeden de anlamayan yuzsuzler var bari sizinki anlamis
Etleri, ıvırı zıvırı filan siz alın, biz depoyu fullüyoruz, gezeriz de deyin. Yanınıza nakit filan da almayın, öyle sallana sallana çoluk çocuk üstünden gidin, eğlencenize bakın. Dönüşte de evlerine bırakın yolunuza bakın. Eşinize tembihleyin ama, yanına 20 liradan başka para, kart vb. almasın, para çıkışmasın hatta benzine de arka çıkmalarını isteyin.
Çok küçük ve nahoş hesaplar bunlar farkındayım, ama diğer konunuzu biliyorum, ayıp ettiler size gerçekten.
Tam delirmelik görümcen.Aslina gidp acisini cikartcaksin arayp bu ay sıkıştik biraz gelmek istiyoruz ama butcemz suan ne yakita ne de ete musait diyin . Bu sfer sizden olsun diyin yada gdin.Ne olsa gecen hepsi sizin uzerinizden yediler .Ya da Et bozulur diye almadik diyip orada herkes aldiktan sonra alin. Benzinide esin konussun su kadar benzin gider kişi basina su kadar gitmeden ayarlasin parayi herkes oyle gdiin yok bozuk yok yok sen ver ben sana veriirm isi olmasin yaş isler onlar. Kendi nasil herkes 2 kg et alsin diyosa sizde isteyin. Hersey başta konusulup paraya ayarlamasi once yapilsin yoksa yine görümcen bedava piknik derdin dekızlar merhaba önceki konumu bilenler vardır aranızda (görümcemle ilgili) eşim aradı ablam aradı haftasonu mavi göle pikniğe gidelimmi diyor dedi bende sen ne dedin dedim suziye sorayım planı yoksa geliriz dedim dedi. kızlar çok öfkelendim. yinemi hesabı bize kitleyecekler dedim yok dedi. görümcem herkez 2 şer kilo et alsın demiş. kızlar görümcemlerin arabası yok bizim arabayla gidilecek bir buçuk saatlik yol. ve ben eminim sırf bizim arabamız olduğu için bizi çağırıyorlar. yol parasını falanda karşılamazlar. dedim eşime sakın kabul etme ben daha geçenki 480 tl yi hazmedemedim dedim. oda aslında gitsek iyi olur çocuklara değişiklik olur deyip duruyor. olmaz dedim onların yüzünden yine evimde huzursuzluk çıkacak zaten geçen ki olaydan sonra yeni yeni eşime yanaşmaya başladım
kızlar merhaba önceki konumu bilenler vardır aranızda (görümcemle ilgili) eşim aradı ablam aradı haftasonu mavi göle pikniğe gidelimmi diyor dedi bende sen ne dedin dedim suziye sorayım planı yoksa geliriz dedim dedi. kızlar çok öfkelendim. yinemi hesabı bize kitleyecekler dedim yok dedi. görümcem herkez 2 şer kilo et alsın demiş. kızlar görümcemlerin arabası yok bizim arabayla gidilecek bir buçuk saatlik yol. ve ben eminim sırf bizim arabamız olduğu için bizi çağırıyorlar. yol parasını falanda karşılamazlar. dedim eşime sakın kabul etme ben daha geçenki 480 tl yi hazmedemedim dedim. oda aslında gitsek iyi olur çocuklara değişiklik olur deyip duruyor. olmaz dedim onların yüzünden yine evimde huzursuzluk çıkacak zaten geçen ki olaydan sonra yeni yeni eşime yanaşmaya başladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?