- Konu Sahibi dilemma123
-
Görümcemle sen topladin ben topladim lafi bile olmaz..daha neler yaSen nevresimini nasılsa yikanacak diye katlamiyor musun misafirliğe gidince?
Yatağını da toplamadı son gün.misafirden is bekleyen ve devamli bunun lafini yapan insanlardan hoslanmiyorum. daha bir tane misafirim icin bile icimden dahi olsa yapmadi etmedi dememisimdir heralde. iyice dusunmem lazim eger dediysem de. o kadar nadirdir.
akrabalarimizdan bir tanesi kalabalik kizkardeslerdi. 3-4 kiz evde. hem bana yapma sen otur biz yapariz diyr oturturlardi hemde arkamdan yapmadi diye konusurlardi.
misafir demek zaten sen ye ic biz agirlariz demek degil midir. bulasigi toplamaya yardim etmek isteyenlere de izin vermiyorum ben. birlikte vakit gecirelim onlar gidince yaparim nasilsa diye dusunurum hep. cok yardima ihtiyacim olursa da samimi oldugum biriyse rica ediyorum sunu yapar misin vs diye.
1 tabaktan ne olacak son gunmus zaten
Ohh çok iyi yapmış aferin gorumcene bir sonra ki gelişinde daha beterini yapar dilerim, siz bunu hak ediyorsunuz çünkü.Yatağını da toplamadı son gün.
Çok kabahatli acaba vatandaşlıktan mi çıkarılsa??? Eve gelmemek kesmez. Surulsun...Eşim görürse bir daha onu eve getirmemesi gerektigini anlar belki.biraz özen.
benim de evime geldiği zaman eşimin ailesi hiç bişey yapmazlar asla bunu dert etmem benim evim sonuçtaGorumcem gecen ay boşandı. Biraz kafasını toplasın diye eşim yasadigi sehirden alip bir haftalığına eve getirdi.hic depresyonda falan görünmüyor bence.
5 gün oldu yarin gidecekmiş. ilk gunler duzenliydi.yemege bulasiga yardim etti.ama koyverdi.arada kornfleks yiyordu onu makineye koyardi.nasilsa yarin gidiyorum diye bugün ne tabağını makineye koymuş. Ne de nevresimi toplamış. Eşime gösterdim.
Gorumcemin yüzüne ve yatağa baktim anlasın diye piskin pişkin diyorki zaten yeni misafir için yikayacaksin diye toplamadım. Mazerete bak ya.
Tabağı da yeni misafir kullanacak onu da o yüzden tezgahta birakti bu mantığa göre.
insan misafirlikte biraz mahçup olur.
bunu dert sayıp konu mu açıyorsunuz pes korkmayın elinize yapışmaz tabak yıkayınca ev sahibi siz siniz hatırlatayımGorumcem gecen ay boşandı. Biraz kafasını toplasın diye eşim yasadigi sehirden alip bir haftalığına eve getirdi.hic depresyonda falan görünmüyor bence.
5 gün oldu yarin gidecekmiş. ilk gunler duzenliydi.yemege bulasiga yardim etti.ama koyverdi.arada kornfleks yiyordu onu makineye koyardi.nasilsa yarin gidiyorum diye bugün ne tabağını makineye koymuş. Ne de nevresimi toplamış. Eşime gösterdim.
Gorumcemin yüzüne ve yatağa baktim anlasın diye piskin pişkin diyorki zaten yeni misafir için yikayacaksin diye toplamadım. Mazerete bak ya.
Tabağı da yeni misafir kullanacak onu da o yüzden tezgahta birakti bu mantığa göre.
Tez görümcenin kellesi vurula.Yatağını toplamadı
Bende 2017 yılında kosovaya gitmistim, kayinvalidemin rahmetli dayisinin evine. Rahmetli Dayının eşi, çocukları, gelini ve torunları efsane misafir perver insanlardı. Ben hayatimda böyle hizmet, saygi görmedim türkiyede gittiğim hicbir yerde.Geçen yıl Azerbaycan’a gittim, eşimin yakın arkadaşının düğünü vardı. İnsanlar bizi öyle bir ağırladı ki utandım resmen. Kendi kendime, ‘biz misafirverliğimizi niye kaybettik ‘diye sordum. Cevap: sizin gibi insanların yüzünden. Böyle konuları gördükçe birine gitmeye çekiniyorum artık.Bana da biri gelse üzülecek diye aklım çıkar, elimden ne gelirse yaparım. Biraz büyüyün bence.
Ah celiskilerBen evliyim.Asla eşimi tapulu malım gibi görmedim. Usulünce davet ederim,davetlerine icabet ederim.gorumcemi okuttuk ta.esim ihtiyaçlarına koşar gereğince. Aile budur .evlendim diye koparmak haddime mi? Elbette ayrı düzen, ayri yuva .
Ama bag olur.ilgili ama bagimsiz,ölçülü ama samimi.bu kadin hiçbir sekilde bağ istemiyor.
İyi de gidiyor zaten. Nevresimler yıkanacak. Bir tabağın lafı mı olur?Gorumcem gecen ay boşandı. Biraz kafasını toplasın diye eşim yasadigi sehirden alip bir haftalığına eve getirdi.hic depresyonda falan görünmüyor bence.
Çelişki nerede görümce evde .Ah celiskiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?