Görümcem tabağını yıkamıyor.

Sıkılıyorum.daraliyorum.herkes evinde otursun.
Lütfen psikiyatriye gidin....hissettikleriniz, istekleriniz hiç normal değil....

Kesinlikle sizin çocukluğunuza inilmesi gerekiyor...

Yoksa böyle erken yaşta yıpranır gidersiniz....olan size olur

Gayet mümkün.onlem alınca çok gelemiyorlar.
Bakın önlem almayı gerektirecek bir durum olur önlem alırsınız....

Örneğin;
Namusuna iftira atarlar..
Vs.

Böyle durumlarda önlem alınır....

Sizinki çok farklı

Bu konuyu gelininizin açtığını düşünün, anlarsınız

Ben konu sahibinin bizimle kafa bulduğunu düşünüyorum.
Hem bu konuda,hem bir önceki konuda.
Gerçekten bunaldım. Mümkünse bir dağın başına çıkıp bağırasım var .yeter.evlenmeden önce kardeslerimle cekirdek ailemde mutluydum.görümce, gelin,yenge,kaynana,kayin,zikkim bilmem ne.

Gayet mümkün.onlem alınca çok gelemiyorlar.
Madem asıl derdiniz gorumceniz ne burada konu açıp yok tabağını yikamiyo falan. Allah uzak etsin sizin gibi insanlardan. O kadın sizin esinizin kardeşi. Sizin icin aile baglari önemli olmayabilir ama kimseye kendini kötü hissettirmeye hakkınız yok. Madem böyle davranacaksiniz en ufak şeye eve kabul etmeyin kimsenin sizin gül yüzünüze meraklı olduğunu sanmıyorum

Ben garip olduğumu düşünmüyorum. Kötü niyetli değilim. Sadece biraz huzur istiyorum.
Tamam iste bu kadin sizin huzurunuzu mu bozdu simdi. Bi tabak nevresim degilse konu. Kadinin var olmasi mi suç. Anlamadm ki. Yok mu olsun bu görümce .

Gerçekten bunaldım. Mümkünse bir dağın başına çıkıp bağırasım var .yeter.evlenmeden önce kardeslerimle cekirdek ailemde mutluydum.görümce, gelin,yenge,kaynana,kayin,zikkim bilmem ne.
Eee o zaman evlenmeseydin ne diye evlendin gelin görümce kaynana kayın k peder olacağını bilmiyormuydun bu adam senden önce anasız babasız kardeşsizmiydi şimdi şikayet ediyorsun

Geri donseniz o zaman ailenizin yanina. Sorununuz kalmaz,zikkim ve turevleri hayatinizda hic olmamis olurlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…