- Konu Sahibi dilemma123
-
Çok komiksinEve gelmeyebilirler.
Lütfen psikiyatriye gidin....hissettikleriniz, istekleriniz hiç normal değil....Sıkılıyorum.daraliyorum.herkes evinde otursun.
Neticede 3 /5 günlük misafir olan birine sizin biraz ince olmanız gerekmez mi problem yaratasaniz mi varÖnemli değil ama hizmetçi değilim ki.biraz ince olması gerekmez mi?
Bakın önlem almayı gerektirecek bir durum olur önlem alırsınız....Gayet mümkün.onlem alınca çok gelemiyorlar.
Gerçekten bunaldım. Mümkünse bir dağın başına çıkıp bağırasım var .yeter.evlenmeden önce kardeslerimle cekirdek ailemde mutluydum.görümce, gelin,yenge,kaynana,kayin,zikkim bilmem ne.Ben konu sahibinin bizimle kafa bulduğunu düşünüyorum.
Hem bu konuda,hem bir önceki konuda.
Hayır Hocam, bu karakterde bir iki kişi ile karşılaştım...Ben konu sahibinin bizimle kafa bulduğunu düşünüyorum.
Madem asıl derdiniz gorumceniz ne burada konu açıp yok tabağını yikamiyo falan. Allah uzak etsin sizin gibi insanlardan. O kadın sizin esinizin kardeşi. Sizin icin aile baglari önemli olmayabilir ama kimseye kendini kötü hissettirmeye hakkınız yok. Madem böyle davranacaksiniz en ufak şeye eve kabul etmeyin kimsenin sizin gül yüzünüze meraklı olduğunu sanmıyorumGayet mümkün.onlem alınca çok gelemiyorlar.
Ben garip olduğumu düşünmüyorum. Kötü niyetli değilim. Sadece biraz huzur istiyorum.Hayır Hocam, bu karakterde bir iki kişi ile karşılaştım...
Onu bilemem. O zaman siz ondan gördüğünüzü yaptınız demek oluyor bu. Çünkü sizin dedeniz vs evinize girmedigine goreAnnem öyle akıl vermez.
Böylelerine kendileri gibi biri denk gelmeli ilahi adalet icin. Ne kadar hastalıklı bir düşünce kafalari var.Hayır Hocam, bu karakterde bir iki kişi ile karşılaştım...
D dilemma123 ne kadar süredir evlisiniz?
Sanırım arada kaynadı bu sorunun cevabı?A) İki gün
B) İki hafta
C) İki ay
D) İki yıl
Tamam iste bu kadin sizin huzurunuzu mu bozdu simdi. Bi tabak nevresim degilse konu. Kadinin var olmasi mi suç. Anlamadm ki. Yok mu olsun bu görümce .Ben garip olduğumu düşünmüyorum. Kötü niyetli değilim. Sadece biraz huzur istiyorum.
YılSanırım arada kaynadı bu sorunun cevabı?
Gerçekten bunaldım. Mümkünse bir dağın başına çıkıp bağırasım var .yeter.evlenmeden önce kardeslerimle cekirdek ailemde mutluydum.görümce, gelin,yenge,kaynana,kayin,zikkim bilmem ne.
Bu evliliğinizin bu tavırla daha ne kadar süreceğini düşünüyorsunuz?
Al benden de o kadar canım.Ben konu sahibinin bizimle kafa bulduğunu düşünüyorum.
inanın ben olsam evde geçirirdim. Tatile çıkardım, kendimi oyalardım.Tamam iste bu kadin sizin huzurunuzu mu bozdu simdi. Bi tabak nevresim degilse konu. Kadinin var olmasi mi suç. Anlamadm ki. Yok mu olsun bu görümce .
Eee o zaman evlenmeseydin ne diye evlendin gelin görümce kaynana kayın k peder olacağını bilmiyormuydun bu adam senden önce anasız babasız kardeşsizmiydi şimdi şikayet ediyorsunGerçekten bunaldım. Mümkünse bir dağın başına çıkıp bağırasım var .yeter.evlenmeden önce kardeslerimle cekirdek ailemde mutluydum.görümce, gelin,yenge,kaynana,kayin,zikkim bilmem ne.
Geri donseniz o zaman ailenizin yanina. Sorununuz kalmaz,zikkim ve turevleri hayatinizda hic olmamis olurlarGerçekten bunaldım. Mümkünse bir dağın başına çıkıp bağırasım var .yeter.evlenmeden önce kardeslerimle cekirdek ailemde mutluydum.görümce, gelin,yenge,kaynana,kayin,zikkim bilmem ne.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?