Görümcem tabağını yıkamıyor.

Size göre dert görünebilir bu ama insanlar ne zorluklar yaşıyor
Az alttan almayı tahammül etmeyi bilmek lazım bence
Hayat zaten zor daha da zorlaştırmaya ne gerek var

Gittiğim her evde gideceğim gün ben toplasam bile bana toplama nevresimleri yıkanacak derler görümce o konuda haklı ayrıca bir günlüğüne tabağını bırakıversin ne olacak kimse için değilse eşin için.

Kadın yeni boşanmış. Umursamıyor gibi görünse de iyi değildir emin olun. Ben geçmişte 1 yıllık sevgilimden ayrıldım diye dünya başıma yıkılmıştı sanki. Biraz anlayışlı olun. Alt tarafı 5 gün kalmış hem.

Sorunlu olan sizsiniz.görümcemi veya yengemi sevmek zorunda degilim.onlari hayatimda istemiyorum. Tesadüfen zorla hayatima girdiler.evkenmesek onlari nerden tanıyacaktık? Yoldan geçen kişiler olacaklardi bizim için.
Kötüsünüz gerçekten, kötü bir insansınız... İnşallah ömür boyu sizin gibi bir insanla yolum kesişmez.

Çelişki nerede görümce evde .
Size yerlesmemis ki. Gidecek demissiniz. Yerlesirse ayrica konu acin,goreceksiniz ki kimse sizi o zaman haksiz bulmayacak.
Siz de birilerinin gorumcesisiniz. Onlar da sizi istemediklerinde memnun oluyor musunuz?

Ben içine kapanik biriyim.hayatimda geki,görümce, kaynana,elti ,gelin ,enişte turevlerini istemiyorum sadece.yuvamda eşimle kaygisiz yaşamak. Bu kadar zor mu?
Eşiniz saksıda büyümediyse bu saydıklarınızın hepsini hayatınıza aldınız evlenirken zaten.
Ben istemiyorum demekle olmuyor.
Madem öyle kendi tarafınızdan kim var kim yok silin zira onlarda eşinizin açısından yabancı ,sizin mantığınıza göre,görüşmeyin kendi ailenizle de.
Ama yemez eminim,kendi aileniz olunca istemiyorum kimseyi demezsiniz.

Sizin yazdıklarımızı ben yazacaktim neyseki siz yazmışsınız.
Konu sahibi ab isine ben onun kardesiyim benimle ilgilenmek zorunda falan diye konu açmıştı. Peki eşinizin kardeşiyle ilgilenmesi evine çağırması niye kötü oluyor.ki dert ettiginiz şeye bak tabak nevresim hiç toplamasa ne olur zaten. Bence sizde bir tuhaflık var. Bencillik gibi.

Size yerlesmemis ki. Gidecek demissiniz. Yerlesirse ayrica konu acin,goreceksiniz ki kimse sizi o zaman haksiz bulmayacak.
Siz de birilerinin gorumcesisiniz. Onlar da sizi istemediklerinde memnun oluyor musunuz?
Gelininin kendisiyle ve ailesiyle mesafe koymaya çalışmasından rahatsızdı, ilk kusuyordu arkadaş. Şimdi kendisi yoldaki yabancıydı benim için eğer evlenöesydim diyor . Gelinine hak veriyorum artık.

Ortalığı karıştırmak için konu açmışsın, insan salak olsa şu cümleleri kurmaz.
Eve aile gelirmiş, görümce anne miymiş baba mıymış? Eşine göre senin anne baban ne oluyor acaba? Gerçek düşüncelerinin bunlar olduğuna inanmıyorum ama yine de için çok kötü, Allah senin gibilerinden korusun hepimizi

Gelininin kendisiyle ve ailesiyle mesafe koymaya çalışmasından rahatsızdı, ilk kusuyordu arkadaş. Şimdi kendisi yoldaki yabancıydı benim için eğer evlenöesydim diyor . Gelinine hak veriyorum artık.
Gelinleri arkadasin kim oldugunu anlamis da mesafe koyuyor,zavalli ne yapsin. Boyle gorumce mi olur?insanda biraz vicdan,biraz merhamet olmali. Ben de erkek cocuk yetistiriyorum allah iyilerle karsilastirsin ne diyeyim.

Valla kv ile ciddi sorunlar yaşadım Gorumceler ile de .Ona rağmen evime gelme durumları olsa kaldirmadiklari tabağa yada nevresimi hiç kontrol etmem .Kadının zaten canı sikkinmis bırakın 1 tabağı koymasını ya ..
Geçen yıl kv ve kp geldiker 10 gün kaldılar ve ramqzandi. ve sahura kadar uyumadım ,iftarda da her gün bı ton yemek yaptım ama sadece eşimle olsak ta yaparım yine de hiç neden yardım etmiyor diye aklıma gelmedi .Ve salonda yattilar.Hic girip kontrol etmedim .Sadece evi supurevegjm günlerde söyleyip girdim ne olursa olsun o an onların odası gibi orası .Hiç toplamadan da gitse umursamam .
Morali bozuk olan bir misafir şuan ve 5 gün olmus ..Bence iyi yaomamissiniz

Benden büyük 40 yaşında. Olgun olması gerekmez mi? insan ardını toplar.herkes zor zamanlar geçirebilir.
Evet herkes zor zamanlar geçirebilir ve herkesin zorluklara karşı verdiği tepkiler çok çok farklıdır
Belki geldiği ilk günler daha iyi hissediyordu kendini ama eşinizle sizin ilişkinizi görünce kendi yaşadığı evlilik geldi aklına hüzünlendi ve enerjisi düştü olamaz mı
Belki sadece güçlü görünmeye çalışıyordu ilk geldiğinde de daha fazla bunu devam ettiremedi
Kusura bakmayın ama çok kötü niyetlisiniz
Altı üstü bi tabak bi nevresim ya
Ve altı üstü 5 gün 5 ay değil ya
Benim de eltim ben de kalıyor şu an, kırk yılın başında gelmiş kalıyor evimde keyfi de pek yerinde değil evimde rahat etsin diye parmağını oynattırmıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…