- 21 Eylül 2010
- 526
- 728
- 303
- 33
- Konu Sahibi dilemma123
-
Gorumcem gecen ay boşandı. Biraz kafasını toplasın diye eşim yasadigi sehirden alip bir haftalığına eve getirdi.hic depresyonda falan görünmüyor bence.
5 gün oldu yarin gidecekmiş. ilk gunler duzenliydi.yemege bulasiga yardim etti.ama koyverdi.arada kornfleks yiyordu onu makineye koyardi.nasilsa yarin gidiyorum diye bugün ne tabağını makineye koymuş. Ne de nevresimi toplamış. Eşime gösterdim.
Gorumcemin yüzüne ve yatağa baktim anlasın diye piskin pişkin diyorki zaten yeni misafir için yikayacaksin diye toplamadım. Mazerete bak ya.
Tabağı da yeni misafir kullanacak onu da o yüzden tezgahta birakti bu mantığa göre.
insan misafirlikte biraz mahçup olur.
Kötüsünüz gerçekten, kötü bir insansınız... İnşallah ömür boyu sizin gibi bir insanla yolum kesişmez.Sorunlu olan sizsiniz.görümcemi veya yengemi sevmek zorunda degilim.onlari hayatimda istemiyorum. Tesadüfen zorla hayatima girdiler.evkenmesek onlari nerden tanıyacaktık? Yoldan geçen kişiler olacaklardi bizim için.
Geçenlerde de kardeşinizin eşine kin öfke zehir saçıyordunuz?Önemli değil ama hizmetçi değilim ki.biraz ince olması gerekmez mi?
Size yerlesmemis ki. Gidecek demissiniz. Yerlesirse ayrica konu acin,goreceksiniz ki kimse sizi o zaman haksiz bulmayacak.Çelişki nerede görümce evde .
Eşiniz saksıda büyümediyse bu saydıklarınızın hepsini hayatınıza aldınız evlenirken zaten.Ben içine kapanik biriyim.hayatimda geki,görümce, kaynana,elti ,gelin ,enişte turevlerini istemiyorum sadece.yuvamda eşimle kaygisiz yaşamak. Bu kadar zor mu?
Sizin yazdıklarımızı ben yazacaktim neyseki siz yazmışsınız.Ay sizin konularınıza şok oluyorum artık. Ne demek tesadüfen girdi hayatınıza kardeşinizin eşi için kardeşimle aramı açamaz bağımı koparamaz deyip, eşinizin kardeşine karışma hakkını kendinizde buluyorsunuz. Kendinize yapılmasını istemediğinizi başkasına yapmayın bu kadar bencil olmayın.
Gelininin kendisiyle ve ailesiyle mesafe koymaya çalışmasından rahatsızdı, ilk kusuyordu arkadaş. Şimdi kendisi yoldaki yabancıydı benim için eğer evlenöesydim diyor . Gelinine hak veriyorum artık.Size yerlesmemis ki. Gidecek demissiniz. Yerlesirse ayrica konu acin,goreceksiniz ki kimse sizi o zaman haksiz bulmayacak.
Siz de birilerinin gorumcesisiniz. Onlar da sizi istemediklerinde memnun oluyor musunuz?
Gelinleri arkadasin kim oldugunu anlamis da mesafe koyuyor,zavalli ne yapsin. Boyle gorumce mi olur?insanda biraz vicdan,biraz merhamet olmali. Ben de erkek cocuk yetistiriyorum allah iyilerle karsilastirsin ne diyeyim.Gelininin kendisiyle ve ailesiyle mesafe koymaya çalışmasından rahatsızdı, ilk kusuyordu arkadaş. Şimdi kendisi yoldaki yabancıydı benim için eğer evlenöesydim diyor . Gelinine hak veriyorum artık.
Görümcesi boşanmış ya, kendilerinin bulunduğu şehre taşınır diye korkuyor, ilgi beklermiş abisinden...Arkadaşın, neyin kafasını yaşadığı belli oldu mu 23 sayfada? Merak ettim.
Olgunlukla ne ilgisi var ki.Ilkokul ogrencisi bile sizden daha olgundur eminim.
Evet herkes zor zamanlar geçirebilir ve herkesin zorluklara karşı verdiği tepkiler çok çok farklıdırBenden büyük 40 yaşında. Olgun olması gerekmez mi? insan ardını toplar.herkes zor zamanlar geçirebilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?