Görümcem tabağını yıkamıyor.

Anlaşılan misafir kavramınız yok ya da misafir sevmiyorsunuz..Hele koca tarafı hiç gelmesin istiyorsunuz galiba..Çok ayıp yaptığınız..

Görümcesi boşanmış ya, kendilerinin bulunduğu şehre taşınır diye korkuyor, ilgi beklermiş abisinden...
Uzakta iyiymiş...

He öyle miymiş, ah canısı.
Geliiiin, koyktun mu?
Görmmceee koyktun mu, koykmadın mı?
Sırada ne var? Elti yarışları filan?

İyi yere tezgah açmış arkadaş burada kendi aklınca bizi kekliyor; önceki konusu bir ayrı olay, bu konusu bir başka olay; koy yan yana çelişkinin kralı. Hayır yani fake demek istiyorum çünkü şu haliyle gerçekse, eksi iqnun varlığına ispat teşkil ediyor, şu mantık, mantık değil:

Misafir arkadaşımız, ailemiz sevdiklerimiz olur.o kadın neden benim hayatımda olsun ki.annem değil babam değil.
Sorunlu olan sizsiniz.görümcemi veya yengemi sevmek zorunda degilim.onlari hayatimda istemiyorum. Tesadüfen zorla hayatima girdiler.evkenmesek onlari nerden tanıyacaktık? Yoldan geçen kişiler olacaklardi bizim için.
Ben evlenmeseydim o kadini nerden tanıyacaktım?

Tövbest. Küçükken üç kere havaya atıp iki kere tutmuşlar.

Son düzenleme:
5 gündür bir tabak bırakıp yatak toplamadı diye buraya konu açacak kadar dertlenmeniz asıl dert etmeniz gereken şey.
Ben görümcemim doğumu yaklaştı yardım edeyim diye Türkiye'nin bir ucundan geldim 1 haftalığına ve geldiğimden beri ev temizliği, derin dondurucuya yemek atma derken 1 gün dinlenemedim.(helâli hoş olsun.)
Sizin gibi gelinlerden de Allah korusun. Hizmetçi değil ev sahibisiniz, gelen kişi de dış kapının mandalı değil eşinizin kardeşi.

ben o gorumcenin yerinde olsam degil 5 gun bi daha yasadiginiz sehire bile gelmezdim.kadin kocasindan bosanmis siz tabagin derdine dusmussunuz.bosuna dememisler ates dustugu yeri yakar.

Bende görümce seven biri değilim ama sanki biraz abartmışsınız.Zor bir dönemden geçiyor.Dalgındır unutmuştur.Öyle olmasa bile misafir sonuçta.Siz yapsanız elinize yapışmaz sanırım.Biraz dert arıyorsunuz gibi geldi bana.

Allah allah yahu gelin ve gorumcenin kötü olduğu bir durum olamıyor mu? ikisini de sevmiyorum. Haklı sebeplerim var.

Kadin depresyonda bosanmis sizin evinize gelmis bir kac gunlugune. Geldigi ilk gunden beri yardimda etmis. 1 gun etmedi diye bukadar da tantana edilmezki canim. Benim bildigim o durumda olan bir insana helede bir kac gunlugune gelmis bir insana is bile yaptirilmaz. Nevar 2 gun idare edin tovbe yarabbim tovbe.

Ay kahkaha attim ya son cümlede süper tespit gerçekten
ben o gorumcenin yerinde olsam degil 5 gun bi daha yasadiginiz sehire bile gelmezdim.kadin kocasindan bosanmis siz tabagin derdine dusmussunuz.bosuna dememisler ates dustugu yeri yakar.
Gorumceyi tanımak gelinlerine gidip kafasini dinlemesini yan gelip yatmasını konu sahibini daha beter cildirtmasini söylemek isterdim ben
Az bile yapmış valla görümce hanım bu kisiye.

Son düzenleme:
Bakın yine diyorum aylarca kalsa filan eywallah .ama 5 gün kalmis ki kadınının yuvası yıkılmış .. görumcelerimle ciddi haddini aşan şeyler yaşadım ama eşinden ayrılsa ve bir şekilde evime gelse ,asla böyle yapmam .
Ya hiç ağırlamayın yada sabredin .Ben eve gelen insana hiçbir şey yaotirmam sevmiyorum .Ve bana batniyor da ne bileyim

Allah allah yahu gelin ve gorumcenin kötü olduğu bir durum olamıyor mu? ikisini de sevmiyorum. Haklı sebeplerim var.

Çok haklı hakikaten, ay nasıl haklı burada hepimizin gözleri yaşardı haklılığınız karşısında; duygular şelale oldu; o kasenin son gün tezgahta kalması... Anlatılmaz yaşanır mutlaka, ne kadar bedbaht bir haldir bu evlerden ırak, çok geçmiş olsun. Nevresimler toplanmamış filan, Allah korusun elinize yapışır çıplak elle dokunmasaydınız. Çok iyi etmişsiniz kocanıza hemen şikayet ederek.

Hele tesadüfen zorla hayatıma girdiler dediğiniz yerde biz kahrolduk. Ben dayanamadım ağladım.

Ne kadar abartmissıniz.O görümcen de olsa o da bir kadın ve daha yeni boşanmış..Desteğinize ihtiyaci var.. sizin derdiniz çok farkli!

Ne var 1 tabağı makinaya koymadiysa. Çarsaflari da yikayacaksiniz zaten..Doğru söylemiş.
Gerçekten çok acimazsızsınız.Dilerim aynı şey bir gün sizin başınıza gelmez.

Allah başka dert vermesin diycem sadece..

Gelininin kendisiyle ve ailesiyle mesafe koymaya çalışmasından rahatsızdı, ilk kusuyordu arkadaş. Şimdi kendisi yoldaki yabancıydı benim için eğer evlenöesydim diyor . Gelinine hak veriyorum artık.
Hakikaten ya...daha yazardım ama banlanmaya değmez.kendi gelinleri kardeşiyle arasina giriyormusmus.kisi kendinden bilir işi...kendisi de gorumcesi için aynı konumda?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…