- 7 Şubat 2018
- 3.187
- 4.188
- 133
- Konu Sahibi dilemma123
-
Görümcesi boşanmış ya, kendilerinin bulunduğu şehre taşınır diye korkuyor, ilgi beklermiş abisinden...
Uzakta iyiymiş...
Misafir arkadaşımız, ailemiz sevdiklerimiz olur.o kadın neden benim hayatımda olsun ki.annem değil babam değil.
Sorunlu olan sizsiniz.görümcemi veya yengemi sevmek zorunda degilim.onlari hayatimda istemiyorum. Tesadüfen zorla hayatima girdiler.evkenmesek onlari nerden tanıyacaktık? Yoldan geçen kişiler olacaklardi bizim için.
Ben evlenmeseydim o kadini nerden tanıyacaktım?
5 gündür bir tabak bırakıp yatak toplamadı diye buraya konu açacak kadar dertlenmeniz asıl dert etmeniz gereken şey.Gorumcem gecen ay boşandı. Biraz kafasını toplasın diye eşim yasadigi sehirden alip bir haftalığına eve getirdi.hic depresyonda falan görünmüyor bence.
5 gün oldu yarin gidecekmiş. ilk gunler duzenliydi.yemege bulasiga yardim etti.ama koyverdi.arada kornfleks yiyordu onu makineye koyardi.nasilsa yarin gidiyorum diye bugün ne tabağını makineye koymuş. Ne de nevresimi toplamış. Eşime gösterdim.
Gorumcemin yüzüne ve yatağa baktim anlasın diye piskin pişkin diyorki zaten yeni misafir için yikayacaksin diye toplamadım. Mazerete bak ya.
Tabağı da yeni misafir kullanacak onu da o yüzden tezgahta birakti bu mantığa göre.
insan misafirlikte biraz mahçup olur.
Allah allah yahu gelin ve gorumcenin kötü olduğu bir durum olamıyor mu? ikisini de sevmiyorum. Haklı sebeplerim var.He öyle miymiş, ah canısı.
Geliiiin, koyktun mu?
Görmmceee koyktun mu, koykmadın mı?
Sırada ne var? Elti yarışları filan?
İyi yere tezgah açmış arkadaş burada kendi aklınca bizi kekliyor; önceki konusu bir ayrı olay, bu konusu bir başka olay; koy yan yana çelişkinin kralı. Hayır yani fake demek istiyorum çünkü şu haliyle gerçekse, eksi iqnun varlığına ispat teşkil ediyor, şu mantık, mantık değil:
Tövbest. Küçükken üç kere havaya atıp iki kere tutmuşlar.
Agirliyorum.zaten birşey demedim.anlayissizlik can sıkıyor.Bu arada siz diğer konuda gelini kotulerken eleştirenlere eşimin ailesiyle aram iyi demiştiniz .İyi halı buysa ....
Ay kahkaha attim ya son cümlede süper tespit gerçektenHe öyle miymiş, ah canısı.
Geliiiin, koyktun mu?
Görmmceee koyktun mu, koykmadın mı?
Sırada ne var? Elti yarışları filan?
İyi yere tezgah açmış arkadaş burada kendi aklınca bizi kekliyor; önceki konusu bir ayrı olay, bu konusu bir başka olay; koy yan yana çelişkinin kralı. Hayır yani fake demek istiyorum çünkü şu haliyle gerçekse, eksi iqnun varlığına ispat teşkil ediyor, şu mantık, mantık değil:
Tövbest. Küçükken üç kere havaya atıp iki kere tutmuşlar.
Gorumceyi tanımak gelinlerine gidip kafasini dinlemesini yan gelip yatmasını konu sahibini daha beter cildirtmasini söylemek isterdim benben o gorumcenin yerinde olsam degil 5 gun bi daha yasadiginiz sehire bile gelmezdim.kadin kocasindan bosanmis siz tabagin derdine dusmussunuz.bosuna dememisler ates dustugu yeri yakar.
Allah allah yahu gelin ve gorumcenin kötü olduğu bir durum olamıyor mu? ikisini de sevmiyorum. Haklı sebeplerim var.
Ne kadar abartmissıniz.O görümcen de olsa o da bir kadın ve daha yeni boşanmış..Desteğinize ihtiyaci var.. sizin derdiniz çok farkli!Gorumcem gecen ay boşandı. Biraz kafasını toplasın diye eşim yasadigi sehirden alip bir haftalığına eve getirdi.hic depresyonda falan görünmüyor bence.
5 gün oldu yarin gidecekmiş. ilk gunler duzenliydi.yemege bulasiga yardim etti.ama koyverdi.arada kornfleks yiyordu onu makineye koyardi.nasilsa yarin gidiyorum diye bugün ne tabağını makineye koymuş. Ne de nevresimi toplamış. Eşime gösterdim.
Gorumcemin yüzüne ve yatağa baktim anlasın diye piskin pişkin diyorki zaten yeni misafir için yikayacaksin diye toplamadım. Mazerete bak ya.
Tabağı da yeni misafir kullanacak onu da o yüzden tezgahta birakti bu mantığa göre.
Allah başka dert vermesin diycem sadece..Gorumcem gecen ay boşandı. Biraz kafasını toplasın diye eşim yasadigi sehirden alip bir haftalığına eve getirdi.hic depresyonda falan görünmüyor bence.
Kirli bir tabak karsisinda biraz daha anlayis gosterebilirdiniz bana sorarsaniz.Olgunlukla ne ilgisi var ki.
Peki siz kimi seversiniz? Var mıdır böyle duygularınız?Allah allah yahu gelin ve gorumcenin kötü olduğu bir durum olamıyor mu? ikisini de sevmiyorum. Haklı sebeplerim var.
Hakikaten ya...daha yazardım ama banlanmaya değmez.kendi gelinleri kardeşiyle arasina giriyormusmus.kisi kendinden bilir işi...kendisi de gorumcesi için aynı konumda?Gelininin kendisiyle ve ailesiyle mesafe koymaya çalışmasından rahatsızdı, ilk kusuyordu arkadaş. Şimdi kendisi yoldaki yabancıydı benim için eğer evlenöesydim diyor . Gelinine hak veriyorum artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?