- 10 Aralık 2018
- 2.978
- 2.991
- 63
- 33
- Konu Sahibi dilemma123
-
Evet oda mecburdu yoksa bende istemem okadar uzun kalanı aminnn valla nevresimler yikamaktan renkleri soldu keşke getirselerde yeni kalsaC Cakiltasinsm 2 ay hic birsey yapilmaz mi? Valla iyi gidenler utanmadan durabiliyolar orda? Ben zaten hic anlamam zaruri durum olmadan haftalarca baskasinin evinde kalma istegini. Herkes dogal ortaminda kalmali.. ben oyle rahat ediyorum bilmiyorum anlamiyorum bu tarz insanlarida..Allah herkese gittigi eve nevresimiyle gelen misafir dusunceliligi versin ne deyim
Siz olsanız evet ama siz degilsiniz. Oyle diyin o zaman tavsiye de bulunun madem. Belki de yalniz kalmak istemiyordur. Olabilir.inanın ben olsam evde geçirirdim. Tatile çıkardım, kendimi oyalardım.
İnşaallah birgün siz olursunuzinanın ben olsam evde geçirirdim. Tatile çıkardım, kendimi oyalardım.
Yazık vallahibillahi yazık size!Ben garip olduğumu düşünmüyorum. Kötü niyetli değilim. Sadece biraz huzur istiyorum.
Görümceniz ayıp etmiş ama siz de büyütmeyin, depresyonda gibi görünmeyebilir hatta gayet mutlu görünüyor da olabilir ama içinde ne fırtınalar kopuyordur bilemezsiniz sadece dışarıya iyiyim mesajı vermek için güçlü duruyordur. Önceki günler elinden geleni yapmış son gün belki de içinden hiçbir şey yapmak gelmedi çoğu zaman evde ben de elimi bişeye süresim gelmeden herşeyi olduğu yerde bırakıveriyorumGorumcem gecen ay boşandı. Biraz kafasını toplasın diye eşim yasadigi sehirden alip bir haftalığına eve getirdi.hic depresyonda falan görünmüyor bence.
5 gün oldu yarin gidecekmiş. ilk gunler duzenliydi.yemege bulasiga yardim etti.ama koyverdi.arada kornfleks yiyordu onu makineye koyardi.nasilsa yarin gidiyorum diye bugün ne tabağını makineye koymuş. Ne de nevresimi toplamış. Eşime gösterdim.
Gorumcemin yüzüne ve yatağa baktim anlasın diye piskin pişkin diyorki zaten yeni misafir için yikayacaksin diye toplamadım. Mazerete bak ya.
Tabağı da yeni misafir kullanacak onu da o yüzden tezgahta birakti bu mantığa göre.
insan misafirlikte biraz mahçup olur.
Ne avam bir tabir. Alırdım ayagimin altina.haddinizi bilin. Hiçbir erkek ailesini karisina ezdirmez.isterseniz gorumcenizi ayak altına almayı deneyin bir.
Ayni sizin gelinin sizi hayatinda istemedigi gibi. Farkettinizmi cevrenizdeki herkesle kavgalisiniz. Kendinizi bir sorgulayin benceSorunlu olan sizsiniz.görümcemi veya yengemi sevmek zorunda degilim.onlari hayatimda istemiyorum. Tesadüfen zorla hayatima girdiler.evkenmesek onlari nerden tanıyacaktık? Yoldan geçen kişiler olacaklardi bizim için.
Gorumcem gecen ay boşandı. Biraz kafasını toplasın diye eşim yasadigi sehirden alip bir haftalığına eve getirdi.hic depresyonda falan görünmüyor bence.
5 gün oldu yarin gidecekmiş. ilk gunler duzenliydi.yemege bulasiga yardim etti.ama koyverdi.arada kornfleks yiyordu onu makineye koyardi.nasilsa yarin gidiyorum diye bugün ne tabağını makineye koymuş. Ne de nevresimi toplamış. Eşime gösterdim.
Gorumcemin yüzüne ve yatağa baktim anlasın diye piskin pişkin diyorki zaten yeni misafir için yikayacaksin diye toplamadım. Mazerete bak ya.
Tabağı da yeni misafir kullanacak onu da o yüzden tezgahta birakti bu mantığa göre.
insan misafirlikte biraz mahçup olur.
Ben çok şükür ki bu düşünce yapısında olan hiç kimseyle muhatap olmadım,olmak da istemem.Hayır Hocam, bu karakterde bir iki kişi ile karşılaştım...
Sen nevresimini nasılsa yikanacak diye katlamiyor musun misafirliğe gidince?1 gün toplamadı diye mi bunlarallah cevrene sabır versin
Yatağını toplamadıAyıp yaptığınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?