Görümcem tabağını yıkamıyor.

Evet oda mecburdu yoksa bende istemem okadar uzun kalanı aminnn valla nevresimler yikamaktan renkleri soldu keşke getirselerde yeni kalsa

Ben garip olduğumu düşünmüyorum. Kötü niyetli değilim. Sadece biraz huzur istiyorum.
Yazık vallahibillahi yazık size!
Allah büyük hic belli olmaz yarın öbürgün başınıza beteri gelir o zaman anlarsınız ne yaptığınızı.
Bazen anaci erkekler evlenmesin diyorum öylece yaşlansın diyorum bence sizin gibi kadinlarda evlenmesin kimsenin huzurunu bozmasın istiyorum!!!
Eşiniz için çok üzüldüm gerçekten.
Birgun ayni şeyleri ailenize yaparsa ne güzel olur.

Görümceniz ayıp etmiş ama siz de büyütmeyin, depresyonda gibi görünmeyebilir hatta gayet mutlu görünüyor da olabilir ama içinde ne fırtınalar kopuyordur bilemezsiniz sadece dışarıya iyiyim mesajı vermek için güçlü duruyordur. Önceki günler elinden geleni yapmış son gün belki de içinden hiçbir şey yapmak gelmedi çoğu zaman evde ben de elimi bişeye süresim gelmeden herşeyi olduğu yerde bırakıveriyorum

5 günlük misafirlikte ustelikte boşandığı ve kafa dağıtmak için evinize gelen misafir bari son gün iş yapmasın. Ayıp ama cidden düşünceniz. Hele eşinize göstermeniz...

Siz ve sizin gibi insanlar, öncelikle aile yapınızda eskiden gelen bir bozukluk varmış ki baba tarafınız asla eve gelemez ama anne tarafı gelip eve demir atsa asla ve asla kimse çıt çıkaramaz. Çünkü bi sizin ananız babanız kıymetli geri kalan herkes gereksiz. Sürekli kocayı kendi ailesinden soyutlama çabaları, ailesini kötüleme, orda burda zıkkım diye bahsetme Vs. Bunlar hep bozuk karakter belirtisi ve sonucu. Madem ana evinde mutluydun, kalaydın orda da kimsenin aile huzuruna kast etmeyeydin. Allah sizin gibilerden korusun herkesi.
Evliliğinin de uzun sürceğini sanma bu tavrınla, evlilik demek sadece kocayı alıp ailesini silmekle olmuyor. Allah ıslah etsin. Eşinize ve ailesine de bol bol sabırlar versin.

Altı üstü bir tabak ve nevresim değil mi ya, çok ayıp. Haydi nevresimini toplasa iyi olurdu ama tabağın lafını etmeniz, bilemedim.

Ya siz, mahallenizden taşındı ve anne babanıza bakmak istemiyor diye geline sövüp duran üye değil misiniz? Aynı zamanda gelinin abinizle aranızı bozduğunu iddia ediyordunuz. E sizde basit bir hareketi bile eşinize şikayet etmişsiniz. Ayrıca iş kendinize gelince hizmet etmenin zorunlu olmadığını gayet iyi biliyorsunuz. Şimdi bu ne nane, bu ne turşu?

Son düzenleme:
Sorunlu olan sizsiniz.görümcemi veya yengemi sevmek zorunda degilim.onlari hayatimda istemiyorum. Tesadüfen zorla hayatima girdiler.evkenmesek onlari nerden tanıyacaktık? Yoldan geçen kişiler olacaklardi bizim için.
Ayni sizin gelinin sizi hayatinda istemedigi gibi. Farkettinizmi cevrenizdeki herkesle kavgalisiniz. Kendinizi bir sorgulayin bence

Adi üstünde misafir ya bide görümcen bunu eşine göstermen bilecik büyük saygısızlık bence altı üstü bi hafta kalmış ilk günler yapmış bence onları bile yapmamasi lazımdı gelip bir ay kalmadı ya yazık valla

Hayır Hocam, bu karakterde bir iki kişi ile karşılaştım...
Ben çok şükür ki bu düşünce yapısında olan hiç kimseyle muhatap olmadım,olmak da istemem.
Geçtiğimiz hafta boyunca beş akşam görümcemi ve kızlarını akşam yemeğine aldım.
Küçük yeğenimiz bizim bulunduğumuz şehre evleniyor ve onun evini yerleştiriyorlar,
normalde memlekette yaşıyorlar.
Evi de bize yakın.
Onlar 'hiç gerek yok,biz evde hallederiz'
deseler de eşimle ısrar ederek,zorla getirttik.
Perşembe işten erken çıktım,birlikte gelinlik provasına gittik,tüm yemek hazırlığımı o sabah erken kalkıp yaptım.
Diğer günler eşimle hallettik.
Yeğenler de sofrayı toplama,çay servisi işini bana bırakmadılar sağolsunlar.
Cuma günü işleri bitti ve döndüler,
o gün gelinimiz aradı,
'hafta sonu size gelmek istiyoruz,
ne zaman gelelim abla?' Diye.
Cumartesi akşam yemeğine gelin dedim,
dün de onları ağırladık.
Ne öldüm,ne bayıldım.
İnsan sevdikleriyle birlikte olmaktan,
aynı sofraya oturmaktan,misâfir ağırlamaktan keyif alır.
Hem misâfir berekettir,nasibiyle gelir,
on nasipten birini yer dokuzunu misâfir olduğu eve bırakır.
Biz böyle gördük,böyle öğrendik.

Yeni boşanmış 5 gün anlayışlı olmanız gerekir. Dışarıya belli etmiyor olabilir ama kim bilir içinde neler yaşıyordur aynı şeyi sizde yaşamış olabilirdiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…