- Konu Sahibi dilemma123
-
Kendi bosanirsa kimse kapisini açmasın aminGörümcesi boşanmış ya, kendilerinin bulunduğu şehre taşınır diye korkuyor, ilgi beklermiş abisinden...
Uzakta iyiymiş...
Ben normalde takıntı derecesinde empati kurmaya çalışan bir insanım ama buna ne taraftan empati kuracağım bilemedim. Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu demekten başka bir şey gelmedi içimden. Ben de banlanabileceğim ihtimaliyle böyle söyleyebildim en fazla.Hakikaten ya...daha yazardım ama banlanmaya değmez.kendi gelinleri kardeşiyle arasina giriyormusmus.kisi kendinden bilir işi...kendisi de gorumcesi için aynı konumda?
O isteyemez.bizim ona ne zararımız var.
Giriyorum .
Siz iyi değilsiniz ya da gerçek değilsiniz.bunlari gelininiz ve kendiniz için yazmışsınız daha da okumadım.siz istediğiniz gibi abinizin evine gidin gebersin bile deyin gelin için ama görümce size gelmesin ee siz de eviniz de oturun abinize gitmeyin bırakın insanlar kafasını dinlesin.sizin gibi kardeş, eş, görümce, gelin ... düşman başına.Sıkılıyorum.daraliyorum.herkes evinde otursun.
Aferin kız sana5 gun ıcın laf etmezdım ne olmus sankı kendı kardesın gelse aynı durumda belkı bısey demezdın. Benımde gorumcemın esı vefat etti 3 cocukla 18 gun kaldılar sadece uc gunde evı komple supururken yardım ettı yıne agzımı acmadım kımın ne olacagı bellı olmaz bende onun evıne gıderım rahatca acar kapısını. Kul bılmezse Allah bilsin derim cikarm işin icinden.
Kuzenin ne işi var.kuzen muzen gelemez.Off bunu niye bu kadar dert ediyorsunuz bende esimin kuzeni kaldi hic 1 2 ay boyunca hic bsy yapmadi ustelik kucucuk cocugum varken bir gun yapmamis cok mu bi tabak nevresimle yorulmazsiniz takmayin boyle seyleri
Tup bebek tedavisi icin gelmisti, niye gelemez sizce ?Kuzenin ne işi var.kuzen muzen gelemez.
Otele gitsinTup bebek tedavisi icin gelmisti, niye gelemez sizce ?
Pff siz tup bebek tedavisini kolay bsy saniyorsunuz galibaOtele gitsin
Sanmıyorum. Ben de başlayacağım Allah izin verirsePff siz tup bebek tedavisini kolay bsy saniyorsunuz galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?