Görümcem tabağını yıkamıyor.

Daha once de soruldu ama cevap yok

Sikayet edince esiniz ne dedi??

Agzini baglayip oturdu mu???

Eger cevabiniz evetse bunu nasil basardiniz??
 
5 gün misafir sanarsın 5 aydır senle ve hiç birşey yapmıyor gibi konuşuyorsun 1 sefer yapmamış ne olmuş
 
Görümceni boşa ne demek bi tabak yıkamamak bir düşesin ucube misafiri eşşek gibi iş yapması gerekir hatta kürek cezası paklar onu terbiyesiz.
 
Ben içine kapanik biriyim.hayatimda geki,görümce, kaynana,elti ,gelin ,enişte turevlerini istemiyorum sadece.yuvamda eşimle kaygisiz yaşamak. Bu kadar zor mu?
Mümkünse hep içine kapanik kal.Kimseye gitme,kimseyi arama,kimseyle konuşma (Kendi ailen de dahil)
Gelin de umarim kardeşini iyice doldurur ve senden daha çok uzaklaştirir :) Böylece insanlar huzur içinde yaşarlar...Yani onlar için daha hayirli bir temenni olamaz sanirim
Sen de evinde kocan, düzenli-temiz eşyalarin ve saplantili düşüncelerinle mis gibi yaşlanirsin...
 
Daha once de soruldu ama cevap yok

Sikayet edince esiniz ne dedi??

Agzini baglayip oturdu mu???

Eger cevabiniz evetse bunu nasil basardiniz??

böyle başarı mı olur yahu.

karaktersiz adamla evlenmiş resmen.

kocam bana kardeşim 5 günlük geldi diye söylenecek, ben de sus pus dinleyeceğim?

şaşırdın mı adam? hayırdır? derim muhtemelen.
 
böyle başarı mı olur yahu.

karaktersiz adamla evlenmiş resmen.

kocam bana kardeşim 5 günlük geldi diye söylenecek, ben de sus pus dinleyeceğim?

şaşırdın mı adam? hayırdır? derim muhtemelen.
Sasirdin mi kadin hayirdir dememis kocasi iste
 
Başlığı görünce iş paylaşımı var uzun süredir böyle şeyler yapıyor sandım. Arkadaş gelmiş 5 gün kalmış 1 gün tabak yıkamamış yatağını toplamamış ne var bunda????
 
Sürekli kalmıcakmış ki gidiyor sonuçta misafir neden bu kadar gerildiniz anlamadım
 
Ben eşinizin yerinde olsam sizden soğurdum, tabağı, yatağı gösterdiğinizde. Kadın boşanıyor diyorsunuz, kafası dağılsın diye gelmiş. Normal şartlarda gelmemiş yani, içinde kopan fırtınaları bilemezsiniz. Ki normal zamanda da gelse, misafir neticede, işlerin büyük kısmını ev sahibi olarak yapmak size düşer. Eşinize üzüldüm en çok, abi olarak kardeşine destek olmak istemis, çanak çömlek dirdiriyla ugrasmis adam.
 
5 günlük misafirlik için fazla büyütmüşsünüz olayı, tabağını koymasa ne olacak ki siz koyun makineye elinize yapışmaz.
 
 
Biraz okudum da yorumlarını inşallah senin tavrın neyse esin de ailene karşı aynı zihniyette davranır zaten sen kendine istemedigin birseyi yapmiyorsundur muhakkak o yüzden sıkıntı yok.Mesela doğumda annenin ne işi var eşinin anasi mi babası mi elin kadını neticede!
 
Misafir arkadaşımız, ailemiz sevdiklerimiz olur.o kadın neden benim hayatımda olsun ki.annem değil babam değil.
Esinizin ailesi.... eşiniz çok mülayim bir adam sanırım, o tabağı gösterdiğinizde kafaniza atsaydı, sizde ne dert kalırdı, ne tasa :))
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…