- 24 Ocak 2011
- 21.772
- 35.595
- 798
- Konu Sahibi dilemma123
-
Işine gelmiyor her soruya cevap vermiyor :)Daha once de soruldu ama cevap yok
Sikayet edince esiniz ne dedi??
Agzini baglayip oturdu mu???
Eger cevabiniz evetse bunu nasil basardiniz??
Prensesler gibiymis baba evinde herhalde. Tabak yikamama özgürlüğüne golgeyi hakaret sayıyor5 gün misafir sanarsın 5 aydır senle ve hiç birşey yapmıyor gibi konuşuyorsun 1 sefer yapmamış ne olmuş
Mümkünse hep içine kapanik kal.Kimseye gitme,kimseyi arama,kimseyle konuşma (Kendi ailen de dahil)Ben içine kapanik biriyim.hayatimda geki,görümce, kaynana,elti ,gelin ,enişte turevlerini istemiyorum sadece.yuvamda eşimle kaygisiz yaşamak. Bu kadar zor mu?
Daha once de soruldu ama cevap yok
Sikayet edince esiniz ne dedi??
Agzini baglayip oturdu mu???
Eger cevabiniz evetse bunu nasil basardiniz??
Sasirdin mi kadin hayirdir dememis kocasi isteböyle başarı mı olur yahu.
karaktersiz adamla evlenmiş resmen.
kocam bana kardeşim 5 günlük geldi diye söylenecek, ben de sus pus dinleyeceğim?
şaşırdın mı adam? hayırdır? derim muhtemelen.
Sasirdin mi kadin hayirdir dememis kocasi iste
Sürekli kalmıcakmış ki gidiyor sonuçta misafir neden bu kadar gerildiniz anlamadımGorumcem gecen ay boşandı. Biraz kafasını toplasın diye eşim yasadigi sehirden alip bir haftalığına eve getirdi.hic depresyonda falan görünmüyor bence.
5 gün oldu yarin gidecekmiş. ilk gunler duzenliydi.yemege bulasiga yardim etti.ama koyverdi.arada kornfleks yiyordu onu makineye koyardi.nasilsa yarin gidiyorum diye bugün ne tabağını makineye koymuş. Ne de nevresimi toplamış. Eşime gösterdim.
Gorumcemin yüzüne ve yatağa baktim anlasın diye piskin pişkin diyorki zaten yeni misafir için yikayacaksin diye toplamadım. Mazerete bak ya.
Tabağı da yeni misafir kullanacak onu da o yüzden tezgahta birakti bu mantığa göre.
insan misafirlikte biraz mahçup olur.
Ne kadar anlayışsız bı insansın eline mi yapıştı misafir olarak gelmiş üstelik zor zamandan geciyormus biraz empati kursan keskeBenden büyük 40 yaşında. Olgun olması gerekmez mi? insan ardını toplar.herkes zor zamanlar geçirebilir.
Ben eşinizin yerinde olsam sizden soğurdum, tabağı, yatağı gösterdiğinizde. Kadın boşanıyor diyorsunuz, kafası dağılsın diye gelmiş. Normal şartlarda gelmemiş yani, içinde kopan fırtınaları bilemezsiniz. Ki normal zamanda da gelse, misafir neticede, işlerin büyük kısmını ev sahibi olarak yapmak size düşer. Eşinize üzüldüm en çok, abi olarak kardeşine destek olmak istemis, çanak çömlek dirdiriyla ugrasmis adam.
Esinizin ailesi.... eşiniz çok mülayim bir adam sanırım, o tabağı gösterdiğinizde kafaniza atsaydı, sizde ne dert kalırdı, ne tasa :))Misafir arkadaşımız, ailemiz sevdiklerimiz olur.o kadın neden benim hayatımda olsun ki.annem değil babam değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?