Görümcem tabağını yıkamıyor.

Misafir arkadaşımız, ailemiz sevdiklerimiz olur.o kadın neden benim hayatımda olsun ki.annem değil babam değil.
Eşinizin ablası aileden sayılmıyor sanırım? O evde sadece siz yasamiyorsunuz. sizin bir aileniz varsa eşinizin de var. siz bu zihniyetle çok sorunlar yaşarsınız eşinizle..

Eşim görürse bir daha onu eve getirmemesi gerektigini anlar belki.biraz özen.
Benim yengem büyük ablama yasak koymuştu evime girmeyecek diye. Ablamda sizin görümceniz gibi düz bir insan, öyle herşeye karisan eden bir tip değil. Aylarca ağladı, kardeşimin evine giremeyecek miyim diye. Ki senede bir gelir gurbet ellerden, annemde kalır, bir gecede abime uğrar hepsi bu.
Sonuc: aradan seneler gecti, ablam şuanda o eve girebiliyor, yenge yandı, bitti, kul oldu. Abim, "cocuklarim için yıllarca çektim, dünya varmis" diyor şimdi. Erkeklerin de bir sınırı var, çok zorlamamak lazım.

Bir insan bu kadar çelişkili olamaz. Büyük ihtimalle dalga geçiyorsunuz. Gerçekseniz ciddi sorunlarınız var.

Eşinize gösterirken ne geçti mesela aklınızdan? Kardeşiniz karısına kıymet veriyor diye hırs yapıp, sizin görümce de sizin görümce olarak düştüğünüz duruma düşsün diye mi çabaladınız?
1 tabak için kocanız ablasına bağırsa gelininize karşı içten içe tatmin mi olacaktınız?
Yaptığınıza başka hiçbir açıklama bulamadım ben. Kocasından değer görmediği için oğluna gelinine saran kayınvalide psikolojisindesiniz bence.
Eşinize sabır diliyorum.

Duyanda kadına 3 aydır hizmet ettiğinizi sanır . Hiç dert edeceğim bir durum olmazdı . Lafını bile etmezdim . Keşke bu kadar basit sorun yaşasaydım görümce konusunda .

Kardeşiniz hala ölen sevgilisini seviyor, karısını sevmiyor diye sevinen üyesiniz siz sanırım.Şimdide zor bir durumdan geçen insana karşı saçma sapan bir tutum içindesiniz.Sanırım çok mutsuz bir hayatınız olmuş ömrünüz boyunca ve de hala çok mutsuzsunuz.Yoksa bir insan bu denli duygulardan uzak, karşıdaki insanın üzüntüsüne bu denli yabancı, böyle başkalarının mutsuzluğundan mutlu olan bir insan nasıl olabilir? Umarım sizin gibi bir insanla karşılaşma durumum olmaz hayatta.

Kadın zaten yeterince dertle boğuşurken gerçekten 1 tane tabağa mı taktınız kafayı, yazık günah ya bu kadar da yapmayın Allah aşkına. Kendi kardeşiniz olsa böyle batmazdı size.

Misafir arkadaşımız, ailemiz sevdiklerimiz olur.o kadın neden benim hayatımda olsun ki.annem değil babam değil.
Yahu seni, kim ne yapsın yaaa!!! Kendini bu kadar önemseme tamam mı çünkü görümcen, sevgili abisinin evine geliyo seni ne yapsın? Onun umrunda misin acaba otur yan derdine... Allah ım sen bizi bu tiplerden koru ayy sinirlerim bozuldu

Yok.abarttigimi ,ablasının biraz rahat olduğunu, ona yatıya gitmiş olsam ve yatagimi toplamasam veya yardım etmesem ablasinin bunu asla dert etmeyecegini,herkesi kendisi gibi bildiğini söyledi.

ben misafir gittiğim evde hiçbişeye dokunmam bana gelene de dokundurtmam :)

baya yemek hazırlanırken kanepede uyurum falan :) öyle bi tribim var. sonra nasılsa yapıyor diye misafir olduğunu unutuyorlar çünkü sizin gibi insanlar.

küçükken bi akrabamızda yatıya kalırdım çocuk halimle bana temizlik yaptırıp bulaşık yıkatırdı çocuğunun b.klu bezlerini attırırdı falan neler neler. ondan kalma bi trip oldu. beni gerçekten seviyorsa gelmemden memnunsa beni ağırlar (ağırlamaktan kastım abartı şeyler değil). ağırlamıyorsa iş buyuruyorsa da bi daha gitmem zaten.

böyle başarı mı olur yahu.

karaktersiz adamla evlenmiş resmen.

kocam bana kardeşim 5 günlük geldi diye söylenecek, ben de sus pus dinleyeceğim?

şaşırdın mı adam? hayırdır? derim muhtemelen.
Terbiyesizlik yapma.karaktersiz ne demek ya.yoruma açtım, hakarete değil. Edepsizlik etmeyin.

Kadın zaten yeterince dertle boğuşurken gerçekten 1 tane tabağa mı taktınız kafayı, yazık günah ya bu kadar da yapmayın Allah aşkına. Kendi kardeşiniz olsa böyle batmazdı size.
Bana her baktığında kötü bakışlarını yakalıyorum.

5 günlüğüne gelmiş zaten, ilk günler (5 günün ilk günleri 3 gün ediyor sanırım) yapıyordu bugün yapmamış ne büyük dert ya.. yarın da gidecekmiş zaten. Ciddi misiniz gerçekten? Bir de eşinize göstermişsiniz ne mana yani?? Cidden anlamak çok zor.

Eşim ona konuyu açmadı bile.zaten ona söylesin diye demedim.rahatligini görsün diye dedim.

Geldiğinde yapıyormuş zaten birkerede siz koyun ne olacakki... Allah başka dert vermesin...

Eşim ona konuyu açmadı bile.zaten ona söylesin diye demedim.rahatligini görsün diye dedim.

Gözünden düşsün diye söylediniz yani öyle mi? Siz kardeşinizin gözünde değilsiniz diye mi?
Gerçekseniz tehlikeli birisiniz. Umarım dilediğiniz gibi kimse evinize gelmez de huzurları bozulmaz.

Ama siz kimseyi sevmiyorsunuz. Etrafiniza da hep negatif enerji salıyorsunuz.Lutfen biraz pozitif olmayi deneyin.Resmen ic karartici ve insanlarin gorusmek istemeyecegi bir tipsiniz. Yatak toplamadi,tabak kaldirmadi diye soylediklerinize bir bakin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…