- Konu Sahibi dilemma123
-
Eşinizin ablası aileden sayılmıyor sanırım? O evde sadece siz yasamiyorsunuz. sizin bir aileniz varsa eşinizin de var. siz bu zihniyetle çok sorunlar yaşarsınız eşinizle..Misafir arkadaşımız, ailemiz sevdiklerimiz olur.o kadın neden benim hayatımda olsun ki.annem değil babam değil.
Benim yengem büyük ablama yasak koymuştu evime girmeyecek diye. Ablamda sizin görümceniz gibi düz bir insan, öyle herşeye karisan eden bir tip değil. Aylarca ağladı, kardeşimin evine giremeyecek miyim diye. Ki senede bir gelir gurbet ellerden, annemde kalır, bir gecede abime uğrar hepsi bu.Eşim görürse bir daha onu eve getirmemesi gerektigini anlar belki.biraz özen.
Eşinizle evlenmeseydiniz tanışmamış olurdunuz görümcenizle!!Sorunlu olan sizsiniz.görümcemi veya yengemi sevmek zorunda degilim.onlari hayatimda istemiyorum. Tesadüfen zorla hayatima girdiler.evkenmesek onlari nerden tanıyacaktık? Yoldan geçen kişiler olacaklardi bizim için.
Yahu seni, kim ne yapsın yaaa!!! Kendini bu kadar önemseme tamam mı çünkü görümcen, sevgili abisinin evine geliyo seni ne yapsın? Onun umrunda misin acaba otur yan derdine... Allah ım sen bizi bu tiplerden koru ayy sinirlerim bozulduMisafir arkadaşımız, ailemiz sevdiklerimiz olur.o kadın neden benim hayatımda olsun ki.annem değil babam değil.
Daha once de soruldu ama cevap yok
Sikayet edince esiniz ne dedi??
Agzini baglayip oturdu mu???
Eger cevabiniz evetse bunu nasil basardiniz??
Terbiyesizlik yapma.karaktersiz ne demek ya.yoruma açtım, hakarete değil. Edepsizlik etmeyin.böyle başarı mı olur yahu.
karaktersiz adamla evlenmiş resmen.
kocam bana kardeşim 5 günlük geldi diye söylenecek, ben de sus pus dinleyeceğim?
şaşırdın mı adam? hayırdır? derim muhtemelen.
Bana her baktığında kötü bakışlarını yakalıyorum.Kadın zaten yeterince dertle boğuşurken gerçekten 1 tane tabağa mı taktınız kafayı, yazık günah ya bu kadar da yapmayın Allah aşkına. Kendi kardeşiniz olsa böyle batmazdı size.
Bana her baktığında kötü bakışlarını yakalıyorum.
Eşim ona konuyu açmadı bile.zaten ona söylesin diye demedim.rahatligini görsün diye dedim.Bir insan bu kadar çelişkili olamaz. Büyük ihtimalle dalga geçiyorsunuz. Gerçekseniz ciddi sorunlarınız var.
Eşinize gösterirken ne geçti mesela aklınızdan? Kardeşiniz karısına kıymet veriyor diye hırs yapıp, sizin görümce de sizin görümce olarak düştüğünüz duruma düşsün diye mi çabaladınız?
1 tabak için kocanız ablasına bağırsa gelininize karşı içten içe tatmin mi olacaktınız?
Yaptığınıza başka hiçbir açıklama bulamadım ben. Kocasından değer görmediği için oğluna gelinine saran kayınvalide psikolojisindesiniz bence.
Eşinize sabır diliyorum.
Dangalak.ya kendi haline bırakmış, umudu kesmiş yada karaktersiz adam
Eşim ona konuyu açmadı bile.zaten ona söylesin diye demedim.rahatligini görsün diye dedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?