- 11 Mart 2013
- 33.686
- En iyi cevaplar
- 1
- 54.073
- 798
- 33
- Konu Sahibi dilemma123
-
Bencede aynen öyle demiştir eminim. Kp sonra aradı hakkını helal et çok güzel ağırladın bizi çok mutlu oldum filan diye . Kv yine zahmet edip bir kere bile aramadı aramaz çünkü incileri dökülür. Ama ben tşk etsin vs diye yapmadım ev benim ev sahibiyim güzel ağırlamak için yaptım yine gelsinler yine aynen yapacağımBen yapmadim ama o neler yapti bak diyecegini hic sanmiyorum. Tabi yapacak oglumun evi oglum kazaniyor demistir
Saygılı mıAma ben saygılı bir gelinim.ayni şey değil emin olun.
Neden dostum degil dediniz. Çok fena biri mi bu kişi ?O benim dostum değil. Boşandı şimdi kesin buraya taşınır. Orda da kalmaz şimdi hepten salça olacak.ne güzel uzaktaydı.
Ben içine kapanik biriyim.hayatimda geki,görümce, kaynana,elti ,gelin ,enişte turevlerini istemiyorum sadece.yuvamda eşimle kaygisiz yaşamak. Bu kadar zor mu?Siz bence orijinal değilsiniz.
Dalga geçiyorsunuz insanlarla.
Ben evlenmeseydim o kadini nerden tanıyacaktım?Acayip eglenceli ve komik uyeler var yaaaa
Tesadufen ve zorla hayatimiza girdi nedir yani? Kocanizin yillar once kacirilip ormanda kurtlar tarafindan buyutulmus kardesi mi gorumceniz?
Ya da siz esinizle yanlislikla mi evlendiniz? Hani gelin gibi duvak takmisti kocaniz da altindan baska adam mi cikti siz imzayi atinca? Nasil tesadufen oluyor anlayamadim ama cok guldum.
Kendi halinde biri ama bana ne yararı var ki onu çekeyim.Neden dostum degil dediniz. Çok fena biri mi bu kişi ?
Ben içine kapanik biriyim.hayatimda geki,görümce, kaynana,elti ,gelin ,enişte turevlerini istemiyorum sadece.yuvamda eşimle kaygisiz yaşamak. Bu kadar zor mu?
Peki kendi kız kardeşin ,abin, dayın,halan anan baban? Bunları da mı istemeyeceksin?Ben içine kapanik biriyim.hayatimda geki,görümce, kaynana,elti ,gelin ,enişte turevlerini istemiyorum sadece.yuvamda eşimle kaygisiz yaşamak. Bu kadar zor mu?
Burcunuz ve ay burcunuzu çok merak ettim... bağışlar mısınız?Ben evlenmeseydim o kadini nerden tanıyacaktım?
O isteyemez.bizim ona ne zararımız var.Ee, gelininiz de öyle istiyor diye gebersin diyordunuz.
E evlenmissiniz artik. Bunun evlenmeseydim’i mi kalmis? Okey paralel evrenlere ben de inaniyorum ama bu sekilde degerlendirince komik duruma dusuyorsunuz. Boyle yapacaginiza misafir etmek istemediginizi acikca esinize soyleyin. Ailenden kimse gelemez bizim eve deyin. Neden demiyorsunuz?Ben evlenmeseydim o kadini nerden tanıyacaktım?
Yarar önemli değil ona gore insan biriktirilmez bence. Maksat niyeti ve zarar vermemesi diye düşünüyorum. Yani bence fazla tepkisel düşünüyorsunuz. O sizin esinizin kardeşi yahu boru değil.Kendi halinde biri ama bana ne yararı var ki onu çekeyim.
Görümcenizin size ne zararı oldu mesela bu güne kadar?O isteyemez.bizim ona ne zararımız var.
Koç.Burcunuz ve ay burcunuzu çok merak ettim... bağışlar mısınız?
Burcunuzu tahmin etmiştim..
Bundan sonra olacaktır. ilgi bekleyecek kesin.Görümcenizin size ne zararı oldu mesela bu güne kadar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?